SAHABAT BLOGGER TAK KENAL TAPI KAMI BESTFRIENDS

03:51 PM | SELASA | 09 DECEMBER 2014

Assalamualaikum rakan-rakan yang disayangi semua, hehehe selamat petang.hari nih hari Selasa mesti ada rakan-rakan yang bz kerja kan.macam Aisya nih walaupun kerja tak ada lah bz sangat. :) alhamdulillah sempat lagi nak update entry baru.
Tiba-tiba pulak terfikir nak kongsi benda nih dengan korang, sebenarnya dah lama Aisya nak kongsi dengan korang, Almaklumlah sekarang nih bz sikit semua benda tak sempat nak buat. Contohnya korang tengok blog Aisya nih rasanya lama betul Aisya tak makeover bagi cantik , korang yang tengok pun dah rasa boring kan .. InsyaAllah kalau Aisya tak bz Aisya makeover cantik-cantik ..
Tujuan Aisya tulis entry nih bukannya nak bincang pasal blog cantik ke tidak tapi pasal kawan-kawan dalam blogger nih. Ada satu blogger nih Aisya kagum sangat dengan dia, serius kagum.
Dia selalu ada bila Aisya update entry baru,terharu sangat coz bila Aisya singgah saja di cbox dia, dia mesti datang jenguk blog Aisya. terharu sangat-sangat . sob sob T_T
Abang ZUMAL thanks sudi jenguk blog Aisya yang tak seberapa nih, berbanding dengan blog Abang,rasanya blog Abang lebih baik, dan terima kasih jugak sebab selalu baca e-novel yang Aisya tulis . tiba-tiba jadi semangat nak tulis lagi dan terus tulis bila Aisya dapat tahu yang abang Zumal baca e-novel Aisya.
Ada sape-sape dekat sini nak tengok tak blog abang Zumal ? serius simple tapi menarik.. :)
jemputlah singgah blog atas tuh, kalau korang rasa menarik tertarik deboomm jemputlah follow sekali. hehehe .
mungkin tuh jewp kot yang Aisya nak kongsi dengan korang , kalau ada yang lebih menarik Aisya kongsi lagi ya ..
untuk abang Zumal : jangan menangis baca entry nih, buat muka cool jewp tahu , Aisya tahu abang terharu . cehh !! tolong jangan muntah ya abang. hehehe
Assalamualaikum semua . jaga diri baik-baik musim tak menentu sekarang nih .. xD


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

rozita kadiman berkata...

Hi, not bad cite nie. keep it up.

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Wah, Aisya review blog abg zumal yer. Memang terharu sangat tau. Terima kasih Aisya ^-^

Small Cute Purple Pointer