~ sElaMat datAng 2012 , selaMat tinGGal 2011 ~



assalamualaikum and gud morning kawankawans , 
nak sebut nyte xleh coz korang kan xtidur lagi tuh .. hahaha
huhuhu, tinggal satu hari jewp lagi nak masuk tahun baru .. ase berdebar sangat.. 
mesti budak-II yang bersekolah nih berguling-II xnak g sekolah... sabar adik~adik ,
 sekolah tuh penting tau >,<
nanti lau kita xsekolah kite xpandai lak.. betul tak ?
hehehe | pandai lah nasihat ore.. padahal 2x5 jewp.. | kakakakka..
akak xpe ar , akak dah abis dah . korang tuh belum lagi . jangan nak mengamok lak tau. biasa nye time hari pertama nak g sekolah tuh ade lah yang liat nak bangun pagi .. si ibu lak guna macam-II cara tuk suh anak~anak bangun. biasa nye camtu lha . :))
ikut pengalaman ieka . [ eh korang jangan lak kata ieka camtu jugak ] no-II ieka bagus tau , blerr tau jewp esok nak sekolah ieka tentu tidur awal tau .
di samping itu , ieka nak buat ucapan sikit nih . hihihi .
ieka nak ucapkan selamat menyambut tahun baru 2012 kawankawans semua .
hope korang akan ade azam yang baru tuk tahun yang baru nih .. khas tuh adik-II yang ambik SPM thun 2012 tuh buat yang terbaik tau . awal-II nih baik korang study jangan enjoy . nanti korang jugak yang susah .
form 4 boleh lha korang nak honeymoon tapi blerr form 5 xde masa dah . kak ieka nasihat nih coz xnak korang menyesal nanti . !
tuk kawankawans yang dah masuk u , poli or martab tuh buat lha yang terbaik . and korang tunggu kehadiran ieka oke .. hehehe 
| ade cita-II nih .. krenye tuh lha azam baru ieka | nak belajar bersungguh-II . . .  =))
tuh jewp kot yang ieka nak ucap.. hehe
SELAMAT TAHUN BARU SEMUA . . . !
~smile~



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

1 ulasan:

Small Cute Purple Pointer