HoliDay WiF FaMilY [ bukit keluang , besut terengganu ] :/

Assalam kawankawans blogging semua <3 sihat tak ? ieka? sihat jewp sayangg semua >.< 2 hari lepas ieka dan family bercuti di BUKIT KELUANG , BESUT >,< kami tidur kat sana satu malam jewp.tak sempat lah sayangg,lusa tuh dah sekolah kan.maklum lah sekarang nih ieka dah jadi budak sekolah balik. hehe [ just joke ] perjalanan kami tuk sampai ke PANTAI AIR TAWAR tuh lebih kurang 1 jam setengah.xde lah lama sangat tapi ieka nih memang tak boleh duduk lama dalam kereta. blerr lama-lama mula lah nak meroyan . mula lah nak [ gelepa dudeng-dudeng] oppss ! loghat kelate tuh . lau tak faham tanya erkk. hehe :/ tapi time bertolak tuh ieka naik kereta kakaQ tau, so kiranya ada geng lah .xde boring sangat.sepanjang perjalanan kiteorang menyanyi.ketawa. ieka suka mengusik abang ipar ieka.memang hobi lah. hehe ! so tak ase lah penat sangat dan lenguh-lenguh.tapi blerr time balik semula ke kelantan.ieka terpaksa naik kereta abang ieka.boring glerr yunk .xde sape nak layan.asyik nak tertidur jewp.dah tuh ase perjalanan lama sangat.ase cam 3 jam gtu . hahaha >.< dasyat gleerr wehh :P sebelum balik tuh ieka sempat jugak lah berposing.jap lagi ieka upload pic erkk. memang glerr - glerr lah posing.tapi satu jewp kekuranganya.ieka tak xde baju.ieka terpaksa pakai baju lengan pendek . tak selesa sangat coz ieka tak biasa tapi terpaksa pakai jewp.ase malu sangat nak jalan-jalan pon. tapi tahan camtu jewp..
jom kita tengok pic -pic yang ieka ambik .jangan kutuk-kutuk erk..coz tak cantik pon .nanti ieka nangis kang korang jugak yang susah nye. hehehe >> GURAU JEWP <<

termenung jauh ingat orang yang tersayang .. [ love u AbdulBasit ]
pic candid <3 alolo . malu tau . hehehe >.< coz pakai baju ma . besar kan ?? nampak gemuk .

bukit keluang ,besut .time nih tak ready nak snapss pic lagi . lawak muka terr >.^

huihui ! snaps pic di restoran terapung kat PANTAI AIR TAWAR :/

tengok lha tuh . abang ipar suka sangat ambik gambar candid. malu ieka tau , tak sempat nak sedia. hehe ^^'

malunya . baju tuh lengan pendek . ase cam nak letak muka dalam tong sampah jewp . hehehe ! entah pape lha .mengarut jewp =.=

time nih kelakar. sakit punggung ieka. terpaksa duduk atas batu . lama lak tuh . huhu !

kakaQ yang suh posing . ieka lak ikut jewp . hobby kan ? 

semua tempat boleh posing . tak caya ? tengok,depan kereta pon blh posing. hehe [ jgn jeles ]

tiku chakk ! hahaha [ GEDIK ] kakaka ! kakaQ punya keje .siap nak main sorok-sorok lagi .

taman awam pantai air tawar [ glerr best weh ]

pic yang paling ieka suka. cantik permandangan nye . sejuk hati , jantung dam seangkatan dengannya . hehehe >.<

cantik tak ? merendek bersama kakaQ . tengok tuh ! siap duduk atas batu lagi . ieka pendek susah nak naik . hahaha

ieka bersama ngan baby [ tasha ] di BUKIT KELUANG ] cantik sangat tempat nih . suka sangat >,<

candid lagi . cumell takk ? hehehe <3

senyum . senyum . auwww cumel tau .. bukan ieka tapi [ KORANG ] =='

dalam perjalanan balik ieka dan family singgah di PANTAI MELAWI dulu . pastu PANTAI IRAMA . memang jelajah pantai betoll lha. lepas jewp balik terus pengsan [ tidur ] hahaha! pergi sekolah pagi tadi penat gler weh .. ase nak tertidur jewp . nasib baik sempat cover . cikgu pon buat tak tahu jewp . HAHAHA >.< sebenarnya kan banyak lagi pic yang ieka tak letak. taknak letak lah . ieka nak letak sikit jewp . hehe :/ xpe kan . nanti ade masa ieka upload lagi tau . daaa kawans semua ^__^


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

4 ulasan:

Saya Disini berkata...

cntik pemndngn

AisYa IeyKa berkata...

hehehe . cantik kan ?? kat besut jewp tuh awak :)

Lynee Olviana berkata...

Gelepa dudeng dudeng tu apa?

Lynee Olviana berkata...

Gelepa dudeng dudeng tu apa?

Small Cute Purple Pointer