5 Hari Yang [ MENDEBARKAN OPSS! ]


assalam rakan blogging sekalian.sihat - sihat belaka ? ika ?? alhamdulillah sihat lagi setakat nih .harap -harap Allah sentiasa berikan kesihatan yang lumayan tuk ika nih ! aminn >.< korang rasa berdebar tak ? bila baca tajuk entry ika ada rasa berdebar tak ? hehe .. sebenarnya hal yang ika nak kongsi nih bukannya berdebar sangat tapi ika nak kongsi jugak dengan rakan blogging .ade jugak rakan - rakan facebookers yang baca blog ika kan ? baca lha ika bukan nak serang pon . hehe ! mood sekarang tak ase nak buat lawak .so ika menulis nih dengan serius errkk .. boleh tak ? lama dah tak menulis dengan serius camni selalunya mesti ada part - part yang tak berapa betol an ..
3.6 tarikh yang akan berlangsungnya pernikahan kakaQ ika.. bukan ika erkk .. hehe >,< disebabkan tarikh tuh jugak lha ika pon turut ase berdebarnya .. bak kata orang [ tempias ] hehe! ika ase berdebar menunggu kakaQ ika di ijabkabulkan . dah lama diorang menjalinkan hubungan cinta . lama jugak diorang harungi pahit getir kehidupan . harap -harap bila dah melalui alam rumahtangga korang berdua akan eppy dan bagi anak saudara banyak - bayak at ika nih . hehe <3 dah lama sangat takde budak kecik dalam family nih ..
tak lupa jugak ! bila ada majlis tuh , ika berpeluang date ngan pakwe ika. hehe .. sebenarnya tuh motif utama kenapa tajuk entry tuh [ 5 hari yang mendebarkan ] hehe .. lama sangat dah tak jumpa dia .so sekarang nih ase berdebarlha jugak .. bercerita tentang nih kan .. ika tak tahu nak pakai baju warna ape,baju pon tak siap.si dia pon tak tahu nak pakai baju apa jugak . so sekarang nih terserah pada masa jela.lau ada baju tuh .pakai baju tuh .lau takde pakai jela baju pape pon.
bila di fikirkan balik best jugak lau berdebar camni kan >.< rasa tertunggu - tunggu jugak ..


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

[ FACEBOOK ] VS [ DIA ]


lewat tengah malam .. aku termenung sendirian . aku bingung ! ^^ samada ingin kasitahu sama dia atau tidak . aku heran dengan dunia sekarang .bila saja kita buat baik ada saja yang akan burukkan kita. ada saja yang salah faham dengan kebaikkan kita.. habis takkan lha kita nak buat jahat kan ? sebagai manusia biasa aku juga tidak lepas dari tuh semua. aku ingin berkawan . ingin ade kawan yang ramai .yang boleh kongsi susah senang dengan ku >.< 
semua kawankawans blogging dah sedia maklum yang aku nih KAKI FACEBOOK . bila ada jewp masa yang terluang aku tentu log in facebook . tapi yang masalah sekarang nih ! bila saja aku log in facebook ada saja yang tegur aku . bukan saja laki , pompuan pon ada. kalau pompuan tuh aku tak kisah sangat . tapi yang aku kisah lelaki lha. bila aku buat baik .mula lha dia nak fallen in love ngan aku . so sekarang nih aku nak buat ape , ade sape sape boleh gthu aku tak ? aku bingung .. buat baik salah ! buat jahat lagilha salah .. tolong lha jangan suka aku . aku tak sanggup lukakan hati dia lagi .. 
nape laki mesti kata aku cantik , sweet , cute ? aku bukan nak perasan .. tapi pada pandangan aku .. aku biasa jewp . xde langsung ciri - ciri yang diorang gthu tuh .. [ ade sikit - sikit . hehe ]
aku rimas bila ada jewp orang kata camtu . aku tak nak nanti ada yang salah faham .kalau pompuan kata camtu aku on jewp [ bukan lesbian erkk ] tapi bila laki pakwe aku tentu akan salah faham .aku taknak lha hal kecik camtu pon akan jadi besar ..
tolong lha wahai LAKI - LAKI dalam facebook jangan suka aku . ceh aku ase cam aku nih angkat bakul sendiri jewp .ade ke orang suka aku ? betol ke orang suka aku .atau aku nih syokk sendiri . tapi lau korang nak tahu .. tahun nih dah 3 orang laki yang gthu aku yang dia suka aku . dia berkenan at aku . terkejut mak nyah ! aku dah ada pakwe camne nak time diorang . sori lha kawan . bunga bukan sekuntum kan >,< so kamu semua boleh cari yang lain kan ? jangan putus asa FIGTHING <3
too sayang : jangan lha jeles lagi .antara BIE ngan laki - laki dalam facebook tuh takde pape pon . kawan biasa saja . tak pernah terdetik pon dalam hati nih BIE suka diorang . setakat kawan biasa tuh boleh lha. jangan marah - marah dan jeles lagi okey , ^__^  BIE janji BIE takkan gatal ngan laki lain . hati BIE hanya untuk abang sorang jewp . hanya untuk mu sayang <3
ILOVEYOUSOMUCH !



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

BILA LAMA SANGAT TAK UPDATE BLOG ^__^

sihat - sihat semua tak .. ? dah lama sangat tak update blog nih . dah terkubur pon . ase rindu nak update tapi masa yang tak mengizinkan . sekarang ika bz sikit dengan form 6 . maklum lha sekarang nih dah mula balik sesi sekolah . dah tak cam dulu dah . dah tak boleh nak rehat - rehat . bangun lewat. sekarang kena bangun awal . tidur pon awal . tak leh dah nak membuta cam 2 3 bulan lepas . hehe >.<
tapi ika eppy sangat . sekurang kurangnya sekarang ika boleh kejar cita cita ika. matlamat ika , ika nak masuk univesiti .. hehe .. nak tengok tak ika yang sekarang .? sekarang nih ika dah berubah sikit , agak cubby . hehehe ! blerr lama sangat tanam anggur kat umah jadi camni lha. nak gerak pon malas . tahu makan tidur jewp . masak pon tak nak belajar . hahaha . 
cantik ke tak tuh semua bukan urusan kamoo... sekarang ika camni lha .. makin cubby tau . hehe !
genap umr 18 mcam macam dugaan jadi lam hidup . kihkih ! tak dapat u pon ika dah separuh mati sedih .
tapi kata family ika tak pe .. form 6 ade lagi . nanti usaha betul betul . hehe >.<
nanti ade masa ika sambung lagi ye ,, kbye semua ! muahh <3 


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer