BILA LAMA SANGAT TAK UPDATE BLOG ^__^

sihat - sihat semua tak .. ? dah lama sangat tak update blog nih . dah terkubur pon . ase rindu nak update tapi masa yang tak mengizinkan . sekarang ika bz sikit dengan form 6 . maklum lha sekarang nih dah mula balik sesi sekolah . dah tak cam dulu dah . dah tak boleh nak rehat - rehat . bangun lewat. sekarang kena bangun awal . tidur pon awal . tak leh dah nak membuta cam 2 3 bulan lepas . hehe >.<
tapi ika eppy sangat . sekurang kurangnya sekarang ika boleh kejar cita cita ika. matlamat ika , ika nak masuk univesiti .. hehe .. nak tengok tak ika yang sekarang .? sekarang nih ika dah berubah sikit , agak cubby . hehehe ! blerr lama sangat tanam anggur kat umah jadi camni lha. nak gerak pon malas . tahu makan tidur jewp . masak pon tak nak belajar . hahaha . 
cantik ke tak tuh semua bukan urusan kamoo... sekarang ika camni lha .. makin cubby tau . hehe !
genap umr 18 mcam macam dugaan jadi lam hidup . kihkih ! tak dapat u pon ika dah separuh mati sedih .
tapi kata family ika tak pe .. form 6 ade lagi . nanti usaha betul betul . hehe >.<
nanti ade masa ika sambung lagi ye ,, kbye semua ! muahh <3 


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer