Jangan Salahkan Saya :'(

22 April 2013 | 07:21 pm
Assalamualaikum . sekian lama tak update blog akhirnya terdetik hati tuk update hari nih.walaupon bz sekarang nih tetap luangkan masa sedikit bersama dengan blog bucuk nih.hope sesiapa yang baca entry saya nih mohon jangan terasa.entry kali nih tak tuju pada sapa-sapa pon.takde niat nak bash sapa pon.just nak kongsi apa yang saya alami sekarang nih.
ikhlas saya tanya nih adakah blog saya sama dengan blog korang ? hye saya guna editor dari blog HAFIZAH . lau tak puas hati jugak saya tak tahu lah.mungkin ada yang sama coz mungkin sesetengah korang guna editor yang sama dengan saya.saya tak suka orang tuduh saya macam-macam.niat saya baik tolong sapa-sapa yang perlukan bantuan . ape motif "budak-budak nih " puji blog saya.kata blog saya cantik .tapi talam bermuka-muka.saya taknak sangat cari gaduh ngan sapa-sapa pon.walaupon sikit.saya try jadi matang , tak boleh ke insan yang cari kesalahan saya tuh matang sikit.
camni lah awak tengok follower saya dan follower awak ? ape motif saya nak copy paste blog awak.bila saya dengar tentang hal nih saya ase nak ketawa tau.macam tak logik jewp. janganlah buat diri saya jadi HOT awak, disebabkan fitnah tuh diri saya nih jadi HOT .semua orang cari saya coz motif nya nak serang saya jewp.. :'D 
dekat adeQ-adeQ yang ADD saya semata-mata nak intip saya THANKS sangat.kakaQ rasa terharu sangat sayang.nanti apa-apa maklumat yang kamu dapat kat facebook kakaQ kamu lapor lah kat insan yang berkenaan ye.maaflah kakaQ tak boleh nak bagi upah kat kamu. cuma camni jela kaQ gthu ye . tolong UNFRIEND kakaQ ye sayang. kakaQ tak perlukan insan-insan macam kamu nih . buat menyemak dalam facebook kakaQ jewp.
mohon lah faham .saya bukan nak mengungkit tapi saya just nak gthu.saya layan kawan awak dengan baik blerr dia ADD saya.diorang tanya camne saya edit pic.saya gthu caranya ,saya gthu saya guna editor apa .saya tahu awak pon boleh gthu kawan awak pasal tuh.saya nak gthu yang saya tak kedekut.
saya TAK MENIRU awak. takde peluang pon nak meniru awak . masalah sekarang ADEQ awak FOLLOW twitter saya . FOLLOW facebook saya yang satu lagi . MOHON unfollow boleh tak ? saya rasa sangat-sangat tidak selesa. harap faham lah . entry nih takde niat nak cari gaduh .just nak gthu saya sangat terkilan dengan apa yang berlaku . sekian....

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Prinsip Saya Tak Ganggu Hidup Orang (Y)

11:40 pm | 4 April 2013

Assalamualaikum rakan-rakan dikasihi . lama btol tak update blog kan ? maaflah sekarang nih kita bz dengan PBS , takde masa nak buka blog. sampai kan dah berhabuk blog kita nih.lama sangat tak update :D
hye , sekarang nih kita nak story mory sikit nih.semalam kita buat PBS .kemain penatnya . pastu kawan kita antar mesej suh kita on facebook.  kita pon on lah kejap. sambil tuh kita pon tukar lah cover facebook kita. nak tengok cover yang kita tukar tuh ? jap tau . kita cari dan tampal kat sini ;')
nih dia ! camne ? cun tak ? hehe >.< korang nampak tak yang kita tulis " BabyBoo HunnyBunny " tuh ? kalau sape-sape biasa baca blog kita. kita memang panggil camtu kat bf kita.tapi nak di jadikan cerita.ade lah sorang budak nih . adoii sakitnya hati nih. dia perli kita . mungkin pic nih keluar kat home facebook dia. blerr jewp kita buka home kita. kuar lah satu post nih betol-betol mengata kat kita. bukan setakat makan cili terasa pedasnya dengan sos cili sekali terasa bahangnya..sakit hati betol lah . dah lah kita tengah stress dengan PBS campur plak dengan budak sengal nih. lagi kita ase nak lempang orang . 
umur baru setahun jagung tapi mulut tuh amboi sikit pon tak tahu nak jaga. tak tahu nak hormat orang ke deQ ? nak salahkan mak bapak pon tak boleh . coz diorang dah didik dengan baik . awak tuh yang taknak ikut  . pastu asyik nak mengata orang jela keje nya. bila awak post camtu . secara rasional nya awak jeles kan ? be honest . , cara awak post tuh kita dah tahu yang awak jeles dengan kita.
korang nak tengok ke post tuh ? kita siap print screen lagi . nak tunjuk bukti nanti kan ade plak yang kata kita nak bash orang . kita bukan camtu okey . kalau orang tak cari pasal ampun maaf di pintalah kita takkan cari pasal dulu . . 
pada pendapat korang dia mengata kita atau dia mengata orang lain ? semestinya kita kan . coz dia copy paste ayat tuh . kita kenal lah ejaan kita sendiri . masalahnya kita tak kenal sape dia. dia add kita , kita approve .kalau setakat nih jewp keje nya baik kita remove. kita tak perlulah kawan facebook yang camni . ase tak puas hati dengan kita. ase meluat tengok pic kita meh lah sini . face to face. lagi senangkan ? nih main kata belakang. kita pon boleh . budak buat cara budak . jangan kurang ajar sangat . ade tahap yang kita boleh sabar dan tak boleh sabar . umur baru setahun jagung tapi adab tak tahu .asenye kat sekolah pon cikgu ajar semua tuh . nih mesti tak belajar betol-betol nih . penat jewp cikgu ajar kalau dok mengata kat orang jugak. plezz lah mature sikit . umur dah 18 tahun kan . bukan budak sangat pon . kita tak tahu lah ape yang dia dendam dengan kita. ape yang kita boleh gthu . kita tak kenal dia . dan tolong lah jangan nak bash orang sangat . . . sekian ! assalam :D



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer