"Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!".

assalam . jom join segmen nih ...
banner

http://3.bp.blogspot.com/-pwJ71Gn9B5M/UIIvUwfW9iI/AAAAAAAADcM/IUMX7RWlsDc/s400/belon.jpg

 TAG
http://wanieyniey.blogspot.com/
http://syasix.blogspot.com/


target : 600

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Saya Manusia Biasa :'(

08.33 pm | 22.10.12
assalamualaikum semua rakan blogger , facebooker , dan tweet semua . . . korang mesti heran nape pelik jewp tajuk entry kita kali nih.sekarang nih kita ada masalah .banyak betol dugaan menimpa kita.mula kita sakit . seminggu kita takdapat nak pergi sekolah.kita sakit.sesak nafas bagai.sampai terpaksa masuk wad kecemasan. >.< kita tahu tuh semua dugaan dari ALLAH tuk kita.
korang tahu hari nih, kita sedih glerr.taktahu kenapa jadi camtu . pergi sekolah pon ase sedih.ase nak nangis.nasib baik kawan kita ada kat sebelah kalau tidak dah lama kita nangis.tadikan kita ase nak balik sangat.nak luahkan masalah nih kat ma kita kat kakaQ-kakaQ kita.mungkin diorang memahami kita.kita pon taktahu kenapa kita di sisihkan oleh semua orang .mungkin kita jewp kot yang ase camtu coz kita tinggalkan sekolah terlalu lama.seminggu tuh adalah tempoh yang sangat lama.
tadi kan kita gurau ngan kawan kita.kita gtahu dia yang kita nak berhenti sekolah . marah betol dia kat kita. hehehe ! tapi jujur kita gthu kita memang ase camtu. urmm tadi kita sengaja jewp buatbuat happy.walaupon sebenarnya kita sikit pon tak happy. entahlah . tambah plak beberapa hari lagi nak exam tuk sem nih.lagi lah kita ase tertekan dengan semua benda. :*
awak semua boleh tolong kita tak . kita nak sangat awak semua tolong kita.kita ase kita ade buat salah lah .ade seseorang taknak kawan ngan kita.kita tak tahu kenapa ? kita dah tegur dia.tapi dia tak berapa nak jawab.kita nak tahu sebabnya kenapa dia taknak layan kita.dia ade tersinggung ngan kita ke ? kita ada kata sesuatu yang menyinggung perasaan dia ke ?
kan best kalau saya boleh tengok dalam hati awak.ape yang awak fikir pasal saya ^_^ ILOVEYOU kawan!
SAHABAT SELAMANYA - NAJWA LATIF 


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

kenyit ! kenyit ! chakk C O M E L =)

04.10.12 | 11.17 pm
assalamualaikum rakan bloggers , rakan facebookers dan rakan tweet . korang semua sihat .aishh lama betol tak updates blog kan ? rindu nak baca blog kita ke ? sori lah hari tuh kita trial.xleh nak updates entry,tapi sekarang boleh lah.haha! OMG!! rakan-rakan semua berat kita dah bertambah. dari 43 kg ke 46 kg . 3 kg naik tau.camne boleh jadi camni nih.sekarang kita dalam proses nak diet . doakan kita berjaya tau.kita xnak gemuk .lau gemuk merana lah kita. korang kita nak cerita nih,sepanjang tempoh kita tak updates entry kan macam-macam jadi kat kita.korang nak tahu.kat sekolah kita ade budak tak suka kat kita.nama dia atas bawah atas bawah [ bukan nama sebenar tuh ] hahaha.cian kita.kita takde pon ganggu dia.tapi tiba-tiba jewp fitnah kita macam-macam.kita tak sombong lah.kita akan tegur orang lau orang buat baik ngan kita. BETOL . tak bohong pon. buat ape kita nak bohong ,.bukan dapat pape pon. ^^ sakit hati kita tau bila kawan kita cerita pasal tuh  . kalau lah hari tuh kawan kita tak cerita tentu kita tak ase marah . tapi bagus jugak kawan kita cerita. kita tahu jugak cerita sebenar . takdelah SS[ syok sendiri ] >.< kita kan taksuka betol kalau pompuan tuh.tak payah nak kawan ngan kita ,kita taknak kawan.kita tak sudi nak kawan ngan orang camtu . kita taksuka.kita bukan berdendam tau.tapi kita tak suka pompuan yang tuduh-tuduh orang nih . suka jaga tepi " seluar " kita. bz body . kita betol-betol tak suka.
hye kawan semua.kita ada pic baru.tapi taktahu lah comel ke cantik ke or hodoh. kita snaps jewp.korang nak tengok ke ? kita boleh letak.tapi korang jangan kutuk pic kita tau.jangan sebab kita lama tak updates entry korang nak buli kita plak .ciann lah kat kita. hukhukhuk ! :'(




camne kawankawan yang bucuk?dah tengok pic kita.ape komen korang. cubby tak ? cubby kan ? urmm.tapi bf kata dia tak kisah kita gemuk pon . dia kata kita nampak cantik jugak. betol ke ? kita nak kepastian nih. boleh korang semua gthu kita. komen entry kita. kongsi -kongsi idea . =)
k lah kita taktahu nak tulis ape lagi nih. nanti kalau kita idea kita tulis lagi tau . nyte kawankawans semua . muah. kiss cikit . hehehe <3 assalam . 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer