RUNNING MAN datang [ M A L A Y S I A ]

1:49 am | 25.11.12
assalam , kita nak story-story lagi malam nih .takleh nak tidurlah sayang.>.< bf kita pon otwy balik.sekarang ngah tidur dalam bas .kita taknak ganggu dia.so blog jewp peneman kita . FACEBOOK ? boring lah malam-malam nih . xde benda nak update .tweet pon .mesti dah ramai dah tidur. =) so blogging jela yang boleh kita menggila nya. hehe ! 
eh ! try lah korang lempang muka kita nih .kita cam tak percaya satu benda nih.tak tahu betol ke tidak . [ dishh ! adoii sakit lah makcik pakcik. kita suh pukul manja-manja jewp yang g pukul betol-betol nape . ? sakit tau pipi kita :'( ] kihkihkih belakon ngeee~ korang percaya tak ? cehh ! korang pon mesti pening jugak kan. ? mesti tertanya-tanya .sabar kita nak gthu lah nih . RUNNING MAN nak datang malaysia lah . tengok-tengok korang pon terkejut . *tutup mulut tuh sayang* kang masuk lalat kita tak boleh nak tolong.tolong gelak boleh lah . hehehe. tapi kan tak kompen lagi lah sayang-sayang ku. jangan berharap sangat tau . kang menangis-nangis lau diorang tak datang sini. . kita pon tak pasti sangat . time kita on facebook kan .kita terbaca nih . * ceh siap print screen lagi * nah tengok bawah nih :P
tengok dah ade yang percaya kita ke ? so sekarang nih kita tunggu jela perlepasan dari SBS okey ! kalau diorang tak setuju . maknanya RUNNING MAN tak dapat lah nak datang malaysia. Oh ! jae suk . hukhukhuk :'( nak kata minat nih sampai meleleh hingus . haha >.<  jom kita tengok pic diorang . kita ada sediakan tau . nak katanya peminat nih . kihkihkih [ konon nya malu lah nih ]
eppynye kita ~ jom tidur . dah lewat nih . zzzZZZ =.= sebelum tuh hugs and kissess :*



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

P|E|N|G|A|L|A|M|A|N mencipta |K|E|N|A|N|G|A|N

10:48 pm | 24.11.12
assalam rakan bloggers , facebookers , tweets dan rakan-rakan yang lain jugak .sihat ke ? cehh !
* ceh wajib ke tanya camtu * no komen . hahaha >.< kita nak cterr cikit erkk ! video yang kita buat khas tuk bf kita menjadi popular lah . hahaha ! tak kusangka dan tak kuduga . thanks ye kat kawankawans yang doakan  hubungan kamu kekal ke jinjang pelamin dan hingga akhir hayat .thanks sangat =) hope korang pon akan eppy jugak .amin . cehhh ~ berbunga-bunga hati nih [ ADE SAPE-SAPE JELES TAK ? ] jangan jeles sayang,nanti kamu jugak akan jumpa insan seperti tuh . inn shaa Allah !
nak tengok tak video yang diorang dok komen sampai 90 tuh pastu like 292 tuh ? hahaha  
* bunyi sohor tuh * hehe <3

hehehe . kita ade sediakan komen-komen tuh tau . tak salah sekali sekala camni kan . kita nak gthu yang kita eppy sangat jewp . HARAP ALLAH SENTIASA MEMBERIKAN KEGEMBIRAAN ITU KEPADA SAYA DAN DIA DAN UNTUK KAWANKAWANS SEMUA JUGAK .amin . amin .amin ya rabbal alamin , sebenarnya kita nak buat kejutan kat bf kita nih . dari petang tadi lagi kita tak tahu nak update ape, sekarang kita dah ade idea. malam nih dia bertolak dari melaka ke kelantan. HOORAYY ! kita tak sabar tunggu dia sampai home sweet home tau . pagi esok kita mesti gesa dia suh dia tengok ape yang kita buat nih.. nih ade kita sediakan pic-pic . jangan kata kita glerr sudah lah erkk >.<

 
 


thanks yang sudi layan kita yang sedikit ting tong ini . hahaha :) nanti kita update lagi . hahah ! saja meluangkan masa yang terlebih nih kan . lau ase boring moh keluarlah dari blog kita tau :D daa dears semua !
hugs and kissess ♥ love capital b [ BASIT ]



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

pray for | G A Z A | :'(

09:36 pm | 18.11.12
assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh , rakan facebookers , tweets , dan bloggers sekalian. sekarang ika ingin bercerita tentang keadaan malang yang menimpa GAZA baru-baru ini amat-amat dukacita sekali apabila berlakunya pengeboman yang terbaru , kenapa YAHUDI  terlalu kejam. ? mereka syaitan mereka juga manusia tapi mereka langsung tidak ada hati dan perasaan . >.< masyaallah ! sayu nye hati blerr ika tengok kanak-kanak yang tidak berdosa di perlakukan macam tuh.mereka masih lagi kanak-kanak. di minda mereka tidak pernah terdetik benda yang sedemikian .sebagai kanak-kanak minda mereka sudah tentu bermain , main dan terus main saja. di MALAYSIA kita tak pernah fikir erti kecekalan, kerjasama dan ketakutan.tapi di sana kanak-kanak 9 tahun keatas sudah pndai memegang senapang . terpaksa berperang. mereka tidak pernah cukup untuk mengisi perut mereka. sebagai negara yang aman . jom lah rakan-rakan semua . kita berdoa kepada ALLAH supaya di turunkan balasan kepada KAUM  YAHUDI yang sangat kejam itu . supaya mereka dapat balasan setimpalnya . amin --♥ 








lihat lah mereka , begitu menderita! setitis airmata kesakitan beribu - ribu pembalasan akan tiba. mungkin belum tiba masanya lagi . bila hari tuh sudah tiba tiada lagi keampunan =.= yang tinggal hanya pembalasan . 
jom kita sama-sama baca doa untuk kesejahteraan G A Z A , 
sama-sama kita berdoa. amin .amin .. ya rabbal alamin :)

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Coretan Buat Bakal S U A M I Ku :*

2:54 pm | 12.11.12
sebelum saya mulakan coretan C I N T A saya nih,saya nak gthu kepada yang benci saya.yang meluat dengan saya.plezz jangan baca kandungan entry nih.coz nanti kamu makin meluat kat saya.nanti air liur kamu akan meleleh dan makin membara . huhu SEKADAR PERINGATAN OKE ! jangan jelly-jelly nanti cepat tua . ngee ~ :*
Bakal Suami Ku ! mungkin kita tak tahu kita di jodohkan bersama atau tidak.tapi dengan segala ketentuan dari Allah benda yang tak mungkin terjadi pon akan terjadi kan ? Bakal Suami Ku, setiap hembusan nafas ku hanya mengingati kamu.mungkin kamu tidak sedar.setiap langkah , setiap perbuatan ku sentiasa membayangi rupa Mu.
sayang ! taknak jiwang-jiwang lagi.nanti kan bila sayang baca sayang boring plak.so sekarang nih biey nak buat kelakar-kelakar lak.supaya sayang boleh ketawa dengan riang. sayang [ I LOVE YOU SO MUCH ] ikhlas :* biey nak sayang senyum walaupon bermacam-macam masalah yang menimpa kita. sayang kan selalu gthu biey . kita kena kuatkan semangat.biey harap sayang akan kuat semangat.dan dengan semangat sayang tuh . biet mampu untuk berdiri tanpa jatuh sayang... sayang mesti terkejut tadi kan tiba-tiba jewp biey menangis kan ? biey mintak maaf ! >.< biey hanya nak perhatian dari sayang.nak sayang tahu walaupon biey tengah sedih tapi bila dapat dengar suara sayang biey terus eppy . sayang ! serius semalam biey menitis airmata bila sayang kata camni . . [ nape col kat no nih. ? no nih tengah cas ] biey kan mudah sensitif jadi blerr dengar camtu biey ase sayang marah biey . padahal biey tahu sayang tak marah pon kan ? 
sayang ! lepas satu - satu jadi benda nih kan ? maafkan biey . memang betol kata sayang . biey tak patut main benda alah tuh.baru semua nih takkan terjadi . serius biey gthu DIA MELAMPAU , tak sangka jadi camni kan sayang . sayang biey taknak sayang marah-marah . tengok keadaan camtu biey takut sangat . takut kehilangan sayang. 
biey janji biey dengar kata sayang. sayang  ! biey buka facebook sayang lah . hehe =) tapi boring lah sayang . so biey offline jela. 
sayang try dengar lagu nih boleh . biey nak sayang hayati lirik lagunye best sangat sayang. biey tahu lagu nih dah lama tapi liriknya memang biey suka sangat sayang.coz tuh biey nak kongsi dengan sayang.sayang sudi kan ? yeke ? hehehe thanks sayang . sebelum tuh sayang kena tekan dulu tanda love kat atas sebelah kiri .nanti pening plak sayang dengar 2 lagu . . oke sayang ? muahh cikit :* 
PERFECT TWO [ basit  ieyka ]
camne sayang ? best tak liriknya  .best kan sayang, yess !! mesti ucuk biey nih suka . muah ! iloveyou sayangku . .lama betol sayang nak balik kan ade 2 minggu lagi . biey kangen bangat sama sayang..hehe [ biey tak buat muka cute tau . biey kenyit mata jewp chakkk >.^ hehe ala jangan lah puji. biey tahu biey cute ] perasan jap .tak salahkan sayang . hehehe ! 
Wah! sayang senyum lah . alolo tomeynye sayang . kali pertama biey tengok sayang senyum lebar camtu . sejuk perut ma mengandungkan sayang 9 bulan 10 hari . biey plak sejuk mata memandang . hehe ~ sayang biey ada hadiah nak bagi kat sayang tau.nanti sayang balik KELANTAN biey kasi kat sayang tau. sayang SARANGHAE ! 
hari nih biey nak tulis panjang-panjang supaya sayang penat nak baca .hehe ! jahat tak biey ? ehh bukan jahat lah tapi nakal-nakal manja [ eh ada ke camtu . sukahatisaya lerr ] huhu kan sayang ? sayang, biey nak gthu sesuatu nih .sayang nampak ensem lha . aishh ! jangan kerutkan muka, sayang memang ensem tapi hari nih sayang MORE ensem . tak berkelip biey tengok sayang . auww ! wink # wink . hehehe senget betol lah biey nih. suka sakat sayang kan . sayang takmo marah -marah . hehe ~
atotatooii nape masam jewp nih . ? tak eppy ke baca entry biey nih sayang ? la upenye sayang rindu biey . tengok-tengok biey dah tahu ape yang sayang fikirkan . hehe 2 minggu lagi sayang  . nanti sayang balik kita jumpa tau . PROMISE :*
sayang ! nanti ada kesempatan biey coretankan lagi ase CINTA biey tuk sayang oke ! sayang take care .jangan lupa jaga makan jaga minum. mandi ikut masa. jangan stress sangat . dan yang paling penting sayang kena ingat ade orang-orang yang menyayangi sayang . PARENTS sayang dan NIH BIEY .hehe byebye my future husband . . .  :* hugs and kisses --- assalamualaikum !!



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Jangan Jadi Bayang-Bayang S A Y A !

1:59 pm | 11.11.12

assalamualaikum rakan semua . semalam kita sakit-sakit . hari nih pon masih sakit lagi . hujung tahun nih memang musim sakit kita ke ? asyik sakit jewp.
urmm ! sedar tak sedar dah genap setahun lebih saya kenal DIA. tapi tiap kali saya nak lupakan DIA . DIA akan terus jadi bayang-bayang dalam hidup saya.kenapa awak tak mahu keluar.jangan gantikan bayang-bayang saya dengan diri awak.saya tak rela .
mesti korang semua tak faham kan . ? tak pelah yang penting saya faham .kalau DIA pon faham .hope dia ambik ikhtibar dari semua nih. awak bukan untuk saya.saya takperlukan awak.jadi tolong lah berfikiran terbuka. tolong lah mature jangan jadi budak-budak lagi . tahap umur kamu tuh bukan di katogerikan lagi sebagai kanak-kanak.kamu sudah remaja sayang.so berfikiran luas sikit.. baru hidup sentiasa gembira . . 

YA ALLAH AMPUNKAN DOSA AKU SEKIRANYA AKU ADA MELUKAKAN HATI SESIAPA. .
YA ALLAH YA TUHAN KU. KAU BUKAKAN LAH HATINYA SUPAYA MENGINSAFI KESALAHAN DIRINYA. AMIN . AMIN . AMIN YA RABBAL ALAMIN !

DIA kadang-kadang baik dengan saya.buatkan saya salah faham.saya ingat DIA ikhlas sayangkan saya sebagai seorang sahabat atau lebih dari tuh. rupanya dia ade niat yang tersembunyi . kenapa perlu buat camtu  ? sedangkan saya dah gthu awak yang saya ikhlas terima awak sebagai kawan.lebih dari tuh saya tak mampu.awak jangan mnguji tahap kesabaran saya .kadang-kadang saya nih ade jugak perangai kekanak-kanakkannya.jadi awak jangan buat saya hilang pertimbangan .kadang-kandang saya tak sedar bila saya maki hamun orang.awak sebagai insan yang mature dan berpelajaran seharusnya mengerti perasaan ini...saya tak mintak benda bukan-bukan pon dengan awak.saya cuma mintak awak cuba fahami saya. dan jauhkan diri awak dari saya . tolong jangan jadi pontianak [ maya karim tuh ] saya takde pape yang perlu pulangkan pada awak sayang.saya hanya saya . insan yang tidak perfect . kadang-kadang punya banyak kelemahan. lagipon taraf saya dengan awak tak setanding . awak bagai rumah banglo . sedangkan saya hanya rumah teres . plezz lah awak . saya merayu berhenti jadi bayang-bayang saya.saya takperlukan awak dalam hidup saya.saya dah ade insan yang menyayangi saya.awak tak perlu buat amal lagi . saya tak perlu sedekah dari awak . F U L L | S T O P :* hugs and kiss 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

perlu ke T I R U saya ? ? :*

07:50 pm | 04.11.12


assalamualaikum rakan bloggers , facebookers , dan tweets semua .sihat ke ? kita ? sihat lah jugak. korang nak tahu . minggu nih kita ase pekse besar tau .. tak sanggup asenye . nape mesti ase tertekan lagi tahun nih . doakan kita dapat buat dengan baik okey .
sekarang kita nak gthu . kita ase takpuas hati lah . taktahu nape.ade orang nak tiru kita . perlu ke ? kita bukan marah.cuma perlu ke dia buat camtu . ? asenye tak perlu . . cam xde keje plak .. urmm ! dia buat camtu sengaja nak buat orang tak puas hati ngan saya ke ? awak tolong jangan copy saya .saya tahu hak awak tuk buat ape jewp . tapi tak perlu lah copycat saya . awak jadi diri awak kan lebih bagus..saya tengok keadaan awak camtu saya ase kecian . wahai sahabat MOHON jangan jadi peminat rahsia saya lagi . saya taksuka. takde faedah nye tiru saya . [ SERIUS ] saya taksuka awak buat perangai camtu . jadi jela diri awak sendiri.saya ase sakit hati awak . tolong lah jangan buat camtu lagi ..
awak sememangnya menarik tertarik deboomm . . tak perlu di nafikan lagi . so sebagai pengajarannya.
jangan serabutkan lagi fikiran saya . >.< saya ngah serabut nak fokus tuk exam lagi . jangan buat saya stress bila tengok muka awak . 
jangan biar saya tak suka awak . jadi lah manusia yang jujur dengan diri sendiri . okey tak ?
tuh jewp kot yang saya nak luah kan . asenye saya yang terlebih fikir or ape . entah lah . yang penting tolong jangan T I R U saya . . .  walau sape pon awak . bila awak copycat saya . saya memang tak suka . FULLSTOP!

                                                               :: ieyka ::

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer