LAST UPDATE 24.12.2014

08:07 PM | ISNIN | 27 APRIL 2015

Assalamualaikum rakan-rakan bloggers yang bucuk-bucuk. hehehe
sekian lama tak update blog . jeng jeng akhirnya hari nih hari yang paling bertuah cause tetiba rajin pulak nak tekan keyboard nih..
terima kasih ye tangan sebab rajin pulak menaip malam nih. ehemmm rasa-rasa nya dah 5 bulan Aisya tak update blog nih , tengoklah berhabuknya . fuhh!! penat tau kena cuci .. nasib baiklah mood tengah okey sekarang nih ..
5 bulan Aisya tak update nak tahu kenapa ? sebenarnya tak ada sebab apa-apa pun , Aisya nih je yang jadi malas .. tak ada idea nak luah dekat korang .. entah-entah korang pun dah boring baca apa yang Aisya tulis nih ..
korang nak Aisya cerita pasal apa ? pasal kerja ? boleh je ,, memang Aisya tengah fikirlah nih nak cerita macam mana dekat korang . hari nih macam biasalah , pergi kerja lepas tuh balik .. ada satu kes dekat tempat keje . fuhh !! memang menusuk terus dalam jantung .. Aisya kena marah dekat pelanggan . senyum je kita nak lawan mana boleh .. pelanggan kena diutama kan walaupun diorang yang salah ..
bila diorang tengking-tengking kita nih sabar jela,, kalau rasa sakit hati sangat luah perasaan dekat wechat . hahaha ( jangan tiru perangai macam nih ).
rasa-rasanya tak ada benda yang menarik sangat kot yang berlaku sepanjang 5 bulan nih . nak cerita panjang-panjang pun sebenarnya Aisya kekurangan idea lah .. kalau ada pape yang korang nak cadangkan ,, gthulah cepat-cepat .. manalah tahu tetiba Aisya ada idea yang hebat , boleh mengarang sampai 10 m/s kan ? hahaha . okeylah .. nak off dulu . ada masa kita jumpa lagi erkk
salam sayang .. AISYA IEYKA :")
" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer