BUTANG FOLLOWERS DAH BERFUNGSI ! YAHOO ---

12:07 AM | FRIDAY | 4 APRIL 2014

Assalamualaikum rakan-rakan semua . ada berita gembira untuk korang . nak tahu ape ? sebelum aisya gthu ,aisya nak korang teka dulu . hehehe ~
tak tahu ke ? ala ! tak syokk lah kalau aisya yang gthu tapi takpelah .. aisya nak kongsi jugak dengan korang . baca tajuk entry kat atas tuh ? YAHOO !!! serius.. korang tak percaya erkk ? memang dah boleh guna dah .
tapi nak guna pon kena ada syarat tau . korang guna google chrome ? angkat tangan dan kaki sapa yang guna google chrome .. hah dah ada tuh . samalah dengan aisya..aisya guna benda tuh jugak . so disebabkan tuh lah takleh nak follow blog orang lain . 
time aisya dok edit blog yang ditempah tadi , terdetiklah dekat hati kecil aisya nih . ceh!! hehehe nak buka mozilla firefox . aisya pon bukalah .. nak tahu jadi ape. ? aisya trylah tekan butang " SERTAI TAPAK INI " jeng jeng menjadi .. aisya menjerit terkejut tau .. 
so nak dijadikan kesimpulannya korang tak payah lah susah-susah nak on telefon ,ipad atau seangkatan dengannya untuk follow blog orang lain . korang just buka mozilla firefox pastu buat saja macam biasa. dah 3 kali aisya try tadi . memang kompennn menjadilah . hehehe !!
sebelum gthu kat korang aisya dah siasat dah betol-betol . memang menjadi. korang trylah .. try follow blog aisya nih . hehehe ~ bukan nak raih followers ya just nak suh korang try jewp . mana tahu menjadi . bolehlah korang join segmen giveway nanti . hehehe aisya pon dapat untung * alamak * hahaha :'D
WAJIB** BACA NIH .
aisya dapat tahu ramai yang bingung sama cam aisya. coz tetiba butang followers xleh guna kan .. jangan risau lagilah .. aisya dah jumpa jalan penyelesaian dah . memanglah tak best sangat mozilla firefox tapi banyak gunanya. dari google chrome.asyik buat masalah jewp . pening kepala aisya tau .
nasib baiklah aisya sempat siapkan 3 blog . adoii pening kejap . lepas jewp edit blog terus isi upu plak . saat-saat akhir baru isi . nak buat camne. tak pandai . tapi ALHAMDULILLAH berjaya jugak.dah lupa dah aisya pilih ape yang aisya ingat aisya pilih UPSI , pendidikan awal kanak-kanak dan pendidikan khas.
course tuh nampak menarik , sebab tuh lah aisya pilih . Harap dapatlah .. amin :")
Tetiba campur hal peribadi plak dalam hal nih . takpelah hehehe sebab aisya dah xde masa nak update lagi lepas nih . nak balik kampung jaga anak saudara . hehehe ! bacalah puas-puas erkk .. mata tuh jangan bulat sangat . hehehe ! kawal-kawal . control macho dan cun . huhu :D okeylah korang aisya tidur dulu .
Semata-mata nak kongsi benda nih dengan korang aisya sanggup tak tidur lagi padahal esok belajar kereta. hehe .good nite sweet dreams . hug and kiss :* Assalamualaikum !!


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer