DAH SUKA,NAK BUAT MACAM MANA :D

04:10 PM | ISNIN | 22 DISEMBER 2014

Assalamualaikum . . . petang-petang nih terasa macam nak ' campak ' entry baru dekat korang semua. hehehe ! punyalah lama nak buat design header tadi , tup tup macam tuh punya simple yang keluar .hahaha . Aisya tak suka sangat yang banyak hiasan, baik yang macam tuh nampak menarik sikit kan .. kemas jewp ..
Baca tak tajuk entry tuh ? baca kan ? nak tahu tak sape yang Aisya suka sangat tuh ? nak tahu ? angkat tangan cepat-cepat. hehe ;')
Korang kenal group KPOP ( INFINITE ) ? kenal tak ? kalau korang kenal korang tahu lah sape yang Aisya suka sangat-sangat tuh , sebenarnya dah lama nak buat entry pasal dia tapi takut korang fikir bukan-bukan pulak, maklum lah Aisya memang minat gler dekat dia nih. :D
Hah dah kenal ke ? dalam banyak-banyak gambar yang Aisya google rasanya nih gambar yang paling Aisya suka, nampak cute dan menawan kan. hahaha * sengal *
Mesti korang pelik macam mana Aisya boleh minat Enciks abang mata sepet nih . * ada S sebab ramai *
Aisya sendiri pun tak tahu kenapa Aisya boleh minat , First time tengok diorang dalam running man, time tuh memang tak pedulilah cause tak minat kan .. Masa dok godek-godek youtube terjumpalah video cerita HIGH SCHOOL LOVE ON,, eee tak handsomenya hero dia, heroin pun tak adalah cantik mana nih mesti cerita tak best . macam tuhlah tanggapan pertama Aisya , tapi tak tahulah macam mana satu malam tuh tergatal tangan Aisya pergi tekan link cerita tuh . tengoklah episode pertama. urmm macam best jewp .. Aisya sambung lagi episode dua.. tup tup jam dah pukul 1.tak sedar sebab leka sangat tengok drama HIGH SCHOOL LOVE ON.
HAHAHA tuhlah mula-mula Aisya suka dia ... tengok bawah nih

Hah .. yang atas tuhlah pujaan hati Aisya, hahaha . . namanya NAM WOOHYUN . Aisya nih dikira peminat tegar dialah ,, start dari bulan 8 sampai sekarang , semua cerita pasal dia Aisya ikuti , macam stalk pon ada. hahaha
Mungkin korang tak minat kot , tapi Aisya cadangkan kalau korang tengah stress ke apa, korang tengoklah variety show diorang memang kelakar habislah ,, Aisya dah tengok semua dah .. meh Aisya senaraikan dekat korang ..

2010: "Infinite! You're My Oppa" EP1-8
2010: "Days of Infinite" EP1-13
2011: "Infinite's Sesame Player2" EP1-9
2011: "Birth of a Family" EP1-14
2012: "Infinite's Ranking King" EP1-15
2013: "Infinite Japan Story" Days 1-7
2014: "This(Diss) is INFINITE!" EP1-8 

tengoklah , rugi kalau korang tak tengok tau.. serius memang best. Sekarang nih Aisya gthu lagu diorang plak tau, sikit jela. yang lain korang cari plak ya :) 
ohh ya lagu dalam blog Aisya nih pun lagu diorang jugak , ONLY TEARS, sedih tau lirik lagu nih..yang lain tuh korang godek sendiri tau. okeylah kawan-kawan .. Assalamualaikum.. :)

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

6 ulasan:

ubai ismail berkata...

suka kpop eh.. hahaha.

AisYa IeyKa berkata...

@ubai ismail hehehe , a'ah .. minat tapi takdelah sampai fanatik sangat . hehehe

yoorin melacolea berkata...

zaman kpopers ku sudah berakhir.... dok melayan cite kartun je skrg ni..layan kan anak.. haha

Tashira Sha berkata...

hahaha kite mmng suka kpop tapi kite lebih minat dgn kim woo bin. aaaa hahahaha -.-

AisYa IeyKa berkata...

@Tashira Sha camtu ke ?hehehe ...

cheeky berkata...

wohooo~~~my favour too~~#eksaitedjumperkawanyangsamasukabendayangkitersuka~~

Small Cute Purple Pointer