SELAMAT HARI RAYA :D MAAF ZAHIR & BATIN

08:44 AM | MONDAY | 4 OGOS 2014
Assalamualaikum rakan-rakan semua . walaupon terlambat aisya tetap nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin ya..harap raya tahun ini memberi kenangan baru tuk korang . apa yang aisya lihat dan baca di facebook, raya tahun nih macam meriah jewp ... hari nih sudah masuk raya yang ke-8 kan .. tapi masih ada lagi kawan-kawan kita yang berada dalam mood raya . hehehe .. * kuat teh rayo nyoh * kalau puasa sebulan maknanya raya pon sebulan lah . amboi . hehehe :')
Agaknya berapa pasang baju yang korang jahit nih .. sampaikan raya ke-8 pon masih beraya lagi .... ada jugak style pelik sikit ... semata-mata nak selfie sanggup tukar baju 4 5 6 kali ... tak penat ke ? jawapan diorang " biasalah tuh kami nak cantik, kami nak nampak anggun nanti nak post dalam facebook . kenalah pilih yang lawa " hahaaha macam tuh plak erkk ? okey -okey suka hati korang , asalkan korang bahagia dan gembira.. tak gitu . hehe >.<
Aisya plak macam biasalah ... tak beraya sangat .... ala kadar jewp ... kerja aisya untuk raya tahun nih ialah jeng-jeng GOSOK BAJU RAYA .. hahaha tuh yang paling penting . lepas tuh cucuk sate... tak meriah asenya raya tanpa sate, lemang, ketupat dan kuih raya ...tahun nih keluarga aisya hanya buat ketupat dan kek jewp, yang lain semuanya beli . 
Disebabkan permintaan yang ramai terhadap nasi berlauk kan gulai ayam ,daging dan itik serati maka ma aisya pon buatlah benda tuh time raya ... tak jadi jugaklah kak aisya nak buat nasi arab .. kalau ikutkan aisya, aisya nak makan nasi lemak tapi nasi lemak tuh macam tak moden sangatlah . macam dah lapuk . hahaha .... 
Jangan sape-sape tanya erkk kenapa aisya xde pic raya .. nanti aisya marah . hehe cehh !! gurau jewp . takmarah pon . kenapa nak marah dekat pembaca setia blog aisya nih .... tak baik kan . tambah2 bulan syawal lagi nih ...korang huahuaaaa T_T * nangis kejap * 
Aisya tak sempatlah nak snap pic macam raya tahun lepas . dahlah aisya gemuk sekarang nih . nak snap pic pon malu tau .. hukhuk . insyaallah raya haji nanti aisya snap pic banyak-banyak coz time tuh akak aisya nak buat aqiqah asenya tuk bakal baby yang akan lahir nanti . 
errrrrr nak cerita apa lagi nih erkk . nak post gambar , gambar pon xde . so jom pakat-pakat komen jela entry nih .. boleh ? xde benda lain dh aisya nak cerita... asenya semua aisya dah cerita,, sekarang giliran korang baca dan kongsi raya korang tahun nih .. amacam ??? okey ?? :D

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

Wahhh sakan ye dia beraya.. apapun, Selamat Hari Raya Aidilfitri sayam... Maaf zahir dan batin sekiranya ena ada buat salah selama ni.. kosong kosong ye

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ selamat hari raya jugak kak ena.. hehe takde meriah cam kak ena pon ... dahlah kak ena cantik . ika tak snap pic pon . ase rugi plak . hehehe

Small Cute Purple Pointer