3 TAHUN 3 BULAN 3 HARI

10:03 PM | TUESDAY | 19 OGOS 2014
Assalamualaikum rakan bloggers, facebookers, twitters.. sihat semua ? nak cerita sikit nih pasal nombor 3 . tetiba plak ada idea . hahaha .. tadi aisya dok check follower blog aisya tetiba nampak benda nih.. menarik betol . korang nak tahu tak ..punyalah semangat aisya nih siap print screen lagi tau .. kejap lagi aisya tunjuk kat korang erkk . hehehe 
Tadaaaa !! tengok kat bawah nih.. nih lah yang aisya nak cerita tuh .. terkejut tak ? hahaha . xdelah sangat kan . aisya jewp yang lebih-lebih .. yang menarik perhatian aisya bukanlah tarikh couple tuh tapi nombor 3 tuh . menarik sangat . coz 3 tahun 3 bulan 3 hari .. so sweet .. camnelah boleh kebetulan camtu erkk . hehehe
Mula-mula tuh tak perasan jugak tapi bila tengok betul-betul baru perasan . hahaha followers punya pasal mana ambik tahu pasal lain dah .. sekarang nih aisya gila follow orang tau . semua blog aisya follow ,, tapi kalau diorang tak follow balik .ada lah jugak rasa sedih nya. tapi takpe . aisya cool . jadi xboleh sedih-sedih nih . hehehe ,
Sebenarnya aisya dah kehilangan idea dah nih.. korang kongsilah idea korang tuh kat aisya sikit ... senang sikit aisya nak update blog. kalau tidak berbulan-bulan aisya biarkan blog aisya nih berhabuk .xtahu nak tulis ape.. kang tulis pasal cinta korang boring . gossip aisya plak yang tak minat .. baca bolehlah . tapi nak tulis tuh . NO NO NO .. aisya tak suka... 
hahh !! aisya ada satu cerita nak kongsi ngan korang . pasal EN.gula .. hehehe iaitu heart aisya.. dia ada masalah sekarang nih . kalau korang lah kat tempat dia. korang akan buat ape ... kawan-kawan dia tuduh yang dia nih talam dua muka. padahal dia tak macam tuh pon . ada orang fitnah dia.. so pendapat korang camne ?? kalau koranglah dekat situasi dia sekarang nih ape yang korang buat ??? dia dah terangkan baik-baik dekat kawan2 dia tuh . tapi xtahulah diorang boleh terima atau tidak . kesian plak aisya tengok .. sebenarnya dia sedih tapi sebab xnak aisya susah hati dia pura-pura gembira... aisya nak tolong pon aisya tak tahu camne . aisya takut nanti keadaan jadi semakin teruk plak..sebab tuh aisya xnak campur tangan . kang pasal-pasal makin teruk aisya plak yang kena ...
Mungkin sekarang nih aisya mampu bagi semangat jewp dekat dia.. supaya jangan give up ..aisya faham perasaan dia.. bila kita gaduh dengan kawan . nak buat ape2 pon tak boleh .. rasa sedih pon ada.. macam-macamlah rasa. tambah-tambah yang kita gaduh tuh bestfriend kita sendiri ... selama nih susah senang kita luah dekat dia.. bila gaduh nih dia maki kita.. kata macam-macam dekat kita.bila kita nak terangkan dia lari .. susahlah ...
Aisya harap sangat yang EN.gula aisya tuh akan berbaik semula dengan kawan-kawan dia.kawan laki nih mudah sikit nak cakap . tapi dengan perempuan kan . aisya tahulah aisya pon perempuan . perempuan bila dah salah faham mana nak dengar penjelasan orang dah .. jadi kalaulah kawan EN.gula aisya nih baca.. mohonlah dengar dulu penjelasan dia. jangan bertindak terburu-buru . dan satu lagi aisya nak cakap . EN.gula aisya bukan perangai camtu . selama aisya kenal dia. dia tak pernah sekali pon burukkan orang walaupon orang tuh burukkan dia. tak tahulah sape yang buat fitnah nih .. harap dia dapat balasan dari ALLAH sebab dah musnahkan persahabatan orang . aisya harap sangat ye..
Aisya taknak mention nama kawan-kawan EN.gula kat sini . hope diorang tahu sendirilah . aisya bukan nak keruhkan keadaan . aisya niat nak tolong persahabatan korang . tuh jewp ... kak R , aisya harap akak lah orang yang paling memahami EN.gula aisya ..dia sayangkan persahabatan nih .. hope kak R faham ... jangan salah sangka lagi .. cuba siasat betul-betul dulu . pastu baru buat kesimpulan ...Assalamualaikum :'D



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

8 ulasan:

mimbar kata berkata...

nice entry.

AisYa IeyKa berkata...

@mimbar kata thanks .. xde pape cadangan ??? :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

Semoga bahagia dan kekal ye dik.. Akk doakan.. ^_^

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ thanks sangat kak ena :)

Nurul Aidah Jamon berkata...

done follow, tq http://www.nurulaidah.com/

AisYa IeyKa berkata...

@Nurul Aidah Jamonokey.. thanks ya :)

Princes Yuyue berkata...

Cik manis kena lah selalu support en gula tuh ehh,bia dia rasa cik manis sentiasa bersama dia diwaktu sedih dan gembira..dont give up yee cik manis ..hihihihi ..mmuahh

AisYa IeyKa berkata...

@Princes Yuyue amboi kak yuyu . hehehe . malu eh ika . akak bt cmni .. hehehe * sorok muka bawah bantal lah * :D

Small Cute Purple Pointer