BUTANG FOLLOWERS DAH BERFUNGSI ! YAHOO ---

12:07 AM | FRIDAY | 4 APRIL 2014

Assalamualaikum rakan-rakan semua . ada berita gembira untuk korang . nak tahu ape ? sebelum aisya gthu ,aisya nak korang teka dulu . hehehe ~
tak tahu ke ? ala ! tak syokk lah kalau aisya yang gthu tapi takpelah .. aisya nak kongsi jugak dengan korang . baca tajuk entry kat atas tuh ? YAHOO !!! serius.. korang tak percaya erkk ? memang dah boleh guna dah .
tapi nak guna pon kena ada syarat tau . korang guna google chrome ? angkat tangan dan kaki sapa yang guna google chrome .. hah dah ada tuh . samalah dengan aisya..aisya guna benda tuh jugak . so disebabkan tuh lah takleh nak follow blog orang lain . 
time aisya dok edit blog yang ditempah tadi , terdetiklah dekat hati kecil aisya nih . ceh!! hehehe nak buka mozilla firefox . aisya pon bukalah .. nak tahu jadi ape. ? aisya trylah tekan butang " SERTAI TAPAK INI " jeng jeng menjadi .. aisya menjerit terkejut tau .. 
so nak dijadikan kesimpulannya korang tak payah lah susah-susah nak on telefon ,ipad atau seangkatan dengannya untuk follow blog orang lain . korang just buka mozilla firefox pastu buat saja macam biasa. dah 3 kali aisya try tadi . memang kompennn menjadilah . hehehe !!
sebelum gthu kat korang aisya dah siasat dah betol-betol . memang menjadi. korang trylah .. try follow blog aisya nih . hehehe ~ bukan nak raih followers ya just nak suh korang try jewp . mana tahu menjadi . bolehlah korang join segmen giveway nanti . hehehe aisya pon dapat untung * alamak * hahaha :'D
WAJIB** BACA NIH .
aisya dapat tahu ramai yang bingung sama cam aisya. coz tetiba butang followers xleh guna kan .. jangan risau lagilah .. aisya dah jumpa jalan penyelesaian dah . memanglah tak best sangat mozilla firefox tapi banyak gunanya. dari google chrome.asyik buat masalah jewp . pening kepala aisya tau .
nasib baiklah aisya sempat siapkan 3 blog . adoii pening kejap . lepas jewp edit blog terus isi upu plak . saat-saat akhir baru isi . nak buat camne. tak pandai . tapi ALHAMDULILLAH berjaya jugak.dah lupa dah aisya pilih ape yang aisya ingat aisya pilih UPSI , pendidikan awal kanak-kanak dan pendidikan khas.
course tuh nampak menarik , sebab tuh lah aisya pilih . Harap dapatlah .. amin :")
Tetiba campur hal peribadi plak dalam hal nih . takpelah hehehe sebab aisya dah xde masa nak update lagi lepas nih . nak balik kampung jaga anak saudara . hehehe ! bacalah puas-puas erkk .. mata tuh jangan bulat sangat . hehehe ! kawal-kawal . control macho dan cun . huhu :D okeylah korang aisya tidur dulu .
Semata-mata nak kongsi benda nih dengan korang aisya sanggup tak tidur lagi padahal esok belajar kereta. hehe .good nite sweet dreams . hug and kiss :* Assalamualaikum !!


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

5 ulasan:

cikmisi leen berkata...

hehe .. lpas aisya kta jadi kan, kak trus tkan join this site, pkai google chrome neh.. jdi gak .. >_< try blik kt google chrome. mngkin dh jdi neh .. (y)

Isya PurpleZ berkata...

blogger dah repair balik kot prob nih ..sebab masa problem ni ada dulu, sy dah try guna mozilla, tapi tak mnjadi gak.. sekarang ni, guna chrome pun dah ok... btw, thanks inform.

AisYa IeyKa berkata...

@cikmisi leenaisya pon dah try kak . alhamdulillah dah baiki dah blog nih . butang followers dah blh guna balik . hehehe :D

AisYa IeyKa berkata...

@Isya PurpleZwc yunk .. semalam google chrome xleh guna lagi ,, mozilla jewp blh . skrg dua2 dah boleh . hehehe

Intan Saffyna berkata...

hi,singgah follow awak :)

Small Cute Purple Pointer