PUJAAN HATI =.= CHICKEN POX

MONDAY | 11:13 PM | 24 MARCH 2014
Assalamualaikum warga bloggers . sihat-sihat ke belaka ? lamanya tak update blog.rasa macam dah berhabuk sangat dah blog aisya nih . tak ada yang tolong jagakan. hehe ! First sekali aisya nak readers sedekahkan AL-FATIHAH buat mangsa-mangsa yang terlibat dengan kemalangan ngeri MH370. semua dah jalankan tugas mereka dengan sebaik mungkin , walau kuat mana pon kita usaha bila ALLAH dah tentukan macam tuh . kita kena redha dan terima dengan ketentuanNYA :")
Berbalik kepada tajuk entry yang aisya tulis tuh .. aishhh !! camtu jela kot . tak pernah-pernah seumur hidup nih demam disebabkan chicken pox. akhirnya tahun 2014 aisya kena benda nih .. tak boleh nak cakap GATAL nya PEDIH nya. malam langsung tak boleh nak tidur. belakang sakit . pinggang pon sakit . tapi Alhamdulillah sekarang dah okey sikit. kalau hari tuh memang tak boleh nak bangun lah ..mesti korang ingat aisya nih manja sangat kan ? bukan manjalah tapi bila dah demam camni best jugak manja-manja dengan ma. hehehe ! 
Malam yang aisya dapat tahu aisya terkena chicken pox nih aisya terus pergi klinik . masuk jewp dalam bilik untuk jumpa doktor. soalan pertama yang doktor tanya " datang dengan husband ke ? " aisya nih punyalah blurr kenapalah doktor nih tanya macam tuh .. bila fikir balik baru aisya perasaan . dua tiga hari sebelum aisya kena chicken pox aisya sempat berinai dengan kakak aisya. sebab tuh kot doktor tanya camtu . aisya jawab jela " saya tak kahwin lagi doktor.saya datang dengan kakak.inai dekat jari saya nih sebenarnya saje jewp.xde maksud ape-ape pon " doktor tuh senyap sekejap.hehehe
Time doktor check muka aisya yang kena chicken pox tuh , tiba-tiba dia "sekeh " kepala aisya.dia tanya aisya " awak kutiss eh chicken pox nih ? buatlah lagi nanti muka tuh hodoh saya tak tahu . padan dengan muka awak " adeh .. sedihlah  .ada ke patut doktor tuh kata camtu . ma kita pon tak pernah kata camtu kat kita.. hukhuk T_T
disebabkan kes tuh aisya insaf , dah tak garu lagi .. kang jadi pape aisya jugak yang tanggung sakit,tanggung malu dan tanggung segala-galanya. nak tengok tak muka aisya ? aset penting nih . kalau tinggal parut sedihlah aisya.kena tampal bedak tebal-tebal supaya kesan chicken pox tuh tak nampak . hehehe    

                                    
ada masa nanti aisya sambung lagi okey . korang tuh jaga kesihatan . sekarang nih cuaca tak menentu .. kadang-kadang panas teruk .. kadang-kadang sejuk . sekarang nih hujan pon susah nak turun . so jaga-jaga okey korang  . kalau ase tak sihat terus g klinik . pesanan ikhlas dari aisya.. hehehe . love and hug :*
ASSALAMUALAIKUM !





" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

5 ulasan:

eyka baha berkata...

Semoga cepat sembuh :)
http://eykabaha.blogspot.com/

eyka baha berkata...

Semoga cepat sembuh :)
http://eykabaha.blogspot.com/

princess fifiey berkata...

semoga cepat sembuh dear :)

AisYa IeyKa berkata...

@eyka baha THANKS YE .. HEHEHE

AisYa IeyKa berkata...

@princess fifiey DEAR THANKS TAU . HEHEHE :D

Small Cute Purple Pointer