BUTANG FOLLOWER TAK BERFUNGSI ? K E N A P A ? ? ? =.=

05:45 PM | MONDAY | 31 MARCH 2014
Assalamualaikum rakan bloggers , nampak tak tajuk entry tuh . ? Aisya betol-betol tak faham kenapa akaun blog aisya tak boleh nak follow blog orang lain  . dah banyak kali cuba tetap tak boleh . Ada tak sape-sape yang baik hati boleh tolong aisya . * buat muka kesian * hukhukhuk T__T dekat 3 minggu dah blog aisya jadi camni .. TOLONG  !! 

help me plezz kawan-kawan :"( . walaupon aisya nih ambil upah untuk edit blog orang , ada juga benda yang aisya tak tahu . dah cuba fikir dan cuba cari jalan . camne nak follow tetap tak boleh jugak . kesianlah kat kawan-kawan yang follow blog aisya. aisya tak dapat nak follow balik . kalau sape-sape tahu plezz tolong aisya ..
hanya ALLAH mampu balas pertolongan korang tuh :'D

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

cikmisi leen berkata...

betol2 .. same lah.. plik gak, npe lah jdik cmtu. so inisiatif laen, leen just follow gna G+ .. tatau nk wt cmne gk dah. >_<

AisYa IeyKa berkata...

@cikmisi leen sekarang baru okey kan leen .. ssahlah google chrome selalu buat prangai ...

Small Cute Purple Pointer