SEKIAN LAMA TAK UPDATE BLOG :")

11:13 PM | 23 JANUARI 2013
Assalamualaikum rakan-rakan semua. buat pertama kalinya aisya update blog untuk tahun 2014 nih.lama betol tak update kan ? ada sape-sape rindu aisya tak ? cerr angkat tangan nak bagi gula-gula dua biji . hehehe ! bukan taknak update tapi hujung tahun 2013 aisya memang bz .tak sempat langsung nak sentuh laptop nak update blog. nak buat macam mana terpaksa lah biarkan blog nih berhabuk ..
Sekarang nih aisya demam lah plak , tetiba jadi rajin nak update blog. time tak demam takdenya nak rajin camni .. ade sesuatu ke ? hehehe
tapi sebenarnya aisya tak tahu nak update pasal ape coz memang tahun 2014 aisya tak sempat nak snap pic baru ,, nak tunjuk ape pon tak tahu .. 
Cuma nak gthu korang semua 08.01.2014 bersamaan dengan hari rabu meningkatlah usiaku menjadi 20 TAHUN jeng..jeng.. hehehe dah tua upe rupanya . hukhuk ~ dah tak cun dan cute lagi dah .. tapi masih lawa lagi tau .. cehh !! syokk sendiri nih.. bak kata aisya " naik lif tekan sendiri " :'D
Besday tahun nih tak dapat hadiah pon , tapi bohong lah kalau kata tak dapat langsung. hehe kakaQ aisya bagi duit rm50 dekat aisya. dan my bff bagi bantal LOVE . so sweet.. warna merah plak tuh . siap tulis
 " specially for you " ohh!! serius terharu tau ... mula-mula melawak jewp tapi tetiba dia tanya nak bear ke bantal . aisya dah banyak dah bear. kali nak bantal plak . boleh peluk ..
My bucuk setakat nih tak bagi ape-ape lagi katanya otw . so kita tunggu jela. kalau ada ape-ape perkembangan aisya kongsi dengan korang tau . dan abang angkat aisya pon ada gthu hadiah tuh dia bagi lambat sikit.. bagi aisya hadiah tuh harga berapa pon takpe. yang penting ikhlas.. kalau wish pon aisya dah ase happy sangat sekurang-kurangnya ingat .. :D
Sekian lama tak online facebook dan twitter aisya sudah dilupai oleh kawan-kawan . hukhuk { jom nangis ramai-ramai . jom . } sekarang nih bila aisya on blog aisya pon dah xde orang view lagi . ohh ! sedihnya hati  tapi xpelah .. bukan ada cerita menarik pon dalam blog nih.. dah lah blog aisya biasa jewp .. :")
nak dibandingkan dengan blog korang memang jauh bezanya. hehe tapi xpe kita tetap boleh berkawan ..
Daripada aisya melalut entah pape baik aisya stop .. korang pon mesti boring baca panjang-panjang . dah tuh tak tahu ape sebenarnya aisya nak cerita kan . hehehe . aisya pon xde idea sebenarnya nak menaip kat sini tapi try lah jugak. ramai yang tanya kenapa senyap jewp selalunya blog nih selalu update . nih sunyi jewp .. sori lah kawan .. tuan punya blog nih bz . ada masalah negara yang perlu diselesaikan . hehehe .
dan satu lagi pesanan aisya. kuar rumah ke tak kuar rumah ke lebih baik korang pakai baju tebal . sekarang nih cuaca tak menentu .. panas sejuk panas sejuk . aisya pon demam . korang jaga kesihatan okey .. :) LOVE YOU .. xoxo xD



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

5 ulasan:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

hye! welcome back.. ngeeee.. untunglah birthday awal tahun.. sonoknyaaaa.. apapun take care, and get well soon

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ hehehe .. kakaQ nih .. thanks kakaQ syg . nak hadiah .. ? ngeee muka tak malu .. hehe okey . kakaQ pon jaga kesihatan okey :D

mrs.DA :) berkata...

kite rindu aisya dalam diam je. tsk..tsk..tsk..

AisYa IeyKa berkata...

erkkk .. hehehehe miss u more

mrs.DA :) berkata...

mind to follow my blog ? Thank you :)

Small Cute Purple Pointer