ApaBila Cik Blogger Aisya Berceloteh :'D

01:36 pm | 31 Mei 2013
Assalamualaikum rakan - rakan yang di sayangi sekalian .fuh ! lama betol tak update blog nih kan? sampai kan dah berhabuk .akhirnya sempat jugak update , saat-saat akhir penghujung bulan MEI ini. ade ape-ape yang menarik tak ? mana tahu korang sorok kan dari kita :'D sepanjang cuti nih korang tak kuar jalan-jalan ke ? now kita kan PUTRAJAYA . rumah abang kita.Shopping , Blogging , Twitter and Facebook .tuh jewp keje kita kalau tak kuar ke mana-mana.boring ya amat tau . ade facebook pon cam xde orang jewp .sunyi .yang like post kita pon dah jarang . adekah AISYA IEYKA sudah di lupakan ? sudah tak wujud lagi dalam friendlist korang ? hukhuk T_T sedih sesangat nih . . 
Nak story mory sikit nih ,hari tuh kita pergi ALAMANDA kat putrajaya kita jumpa lah benda nih . Ya Ampun memang kita nak sangat benda tuh . akhirnya kita miliki dia. hehe . jap-jap korang nak tengok ke ? cerr sabar dulu . biar kita abis story kita dulu . baru kita tunjuk . 

sori kawan sekalian . kita guna kamera fon murah jewp .so camni lah hasilnya. tapi korang still nampak kan ? amacam cun melecun tak ? korang tak gthu pon kita dah boleh agak . korang jeles kan ? * entah pape makcik nih menggedik * hehe :P
hye kawan semua , nanti kita nak update lagi tau . pic-pic kita yang very-very encem ( cakap omputih yang entah pape. sabar jela ) hahaha ~ kenyit-kenyit mata assalamualaikum :'*


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Kami (PERMAISURI) Snap Pic :"D


11 Mei 2013 | 06:20 pm
Assalamualaikum . harap sudi lah balas salam nih , tengok tajuk atas tuh ? ase menarik tak . ? sebenarnya nak citerr sikit pasal perangai kita kat sekolah . semakin hari semakin menjadi-jadi.
dulu kita pantang tau nak snap pic kat sekolah .sekarang nih.aisshh penyskit baru datang.ade ke patut kita jadi glerr snap pic. macam-macam gaya ade . jap lagi kita tunjuk kat orang tau . hehehe :"D
 oopss ! sori muka tak berapa nak lawa time nih . nih kita snap time larian purple hari tuh , korang ade join tak benda nih. peringkat daerah tau :P

 bersama-sama kawan yang memang sporting glerr. hehehe sayang diorang ketat-ketat :D

 my bestfriends . . tanpa korang sunyi lah hidupku di form 6 . hehehe

 tengok lha tuh , xleh guna fon , guna lappy pon okey , hehehe ....
kami sweet tak ? kami kawan tak kan terpisah kan ? oppss~ dah terlebih sweet nih. kang ade yang jelly . susah nih . hehe

tuh kawan kita . bukan someone okey . . namanya Ariff . kawan dalam kelas. dia nak snap pic dengan kita. so kita time . thanks sudi snap-snap pic dengan kita yang rock dan roll nih . hehehe :*


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

M|Y| S|A|R|A|N|G ( CINTAKU )

08:02 pm | 06 Mei 2013
Assalamualaikum semua,sekian lama tak update blog hari nih terdetik hati nak update.Sebenarnya dah lama nak citerr benda nih mungkin sekarang bz , coz baru jewp lepas exam. takde peluang nak citerr. sekarang bila dah ade.kita kongsikan lah bersama.
hari tuh kan kita dapat benda special tau dari seseorang yang kita sayang. mungkin bagi korang tak special sangat >.< tapi bagi kita sangat-sangat special . coz benda yang kita idamkan . 
kita tak harap dapat benda tuh secepat nih, tapi bila dah dapat ase nak senyum sampai ke telinga. hehehe.seperti yang di janjikan dia belikan NECKLACE . memang super lah . coz superman dan burung merak . cantik sesangat tau .hehehe ~ jangan jelly :P
tadaa ! ippuji ? hehehe :') thanks too my sayang coz belikan biey necklace nih . biey suka sangat. nanti lainkali beli lagi ye. auhh ! jahat nih* hehehe
Kalau korang nak tahu hari tuh kita dapat duit kutu tau . dan untuk membalas balik semua yang si dia bagi kat kita , kita beli sesuatu kat dia. hope dia suka. . hehehe
nak tengok ke ? kenalah pejam mata dulu kalau tidak kita tak tunjuk . benda special memang kena ade pengorbanan cikit . ceh wahh  hehehe . sori ~ sesaje nak mengusik korang. dah lama sangat tak update kan . korang pon mesti dah jemu asyik baca entry sama jewp kan . hehe O.O
nih hah yang kita nak tunjuk tuh. kita belikan cincin baru untuk si dia dan kita jugak . maaflah tak jelas sangat . kamera pon xberapa nak moden sangat. hehe tapi yang penting nampak jugak kan . ? so camne ? jangan tengok jari kita tuh . tak cantik . ala :'( 
tengok cincin tuh. okey ke tidak . . khas buat dia nih . kita siap tempah lagi tau . dan hari tuh bff kita g ambik cincin nih.. kita susah lah nak g ambik coz bukan pandai pape kenderaan pon . :'D to my bff thanks kawan coz sudi menolong. hehehe <3 saranghae . . . 
yang tengah tuh cincin untuk dia yang yang kat jari manis tuh cincin kita lah . time kita beli hari tuh takdelah besar camni . tapi bila kita dah balik umah baru kita ase cincin tuh besar. longgar dengan jari kita . ala... cian kita tau . penat-penat beli tetiba longgar. harap-harap cincin dia muat elok lah kat jarinya. hehehe . amin >.^
okeylah dulu kot . asenye dah takde benda nak citerr lagi .
hehehe kawan-kawan assalam :")



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer