✿ Sumber Inspirasi Blogger ✿

6:00 pm | 20 Mac 2013
assalamulaikum dan evening semua . hehe .sape tak jawab dosa.dosa korang kita tak tanggung okey .hye berkaitan dengan tajuk di atas tuh. * semua dongak ke atas * sebenarnya kita nak cite sumber inspirasi kita. dah tengok kan follower kita.? dah hampir 1000 kan ? thanks guy korang memang Ohsome sangat,tanpa korang sape lah kita nih kan ? 
korang nak tahu tak camne kita boleh semangat nak berblogger nih. kita berblogger start tahun 2010 lagi,tapi follower kita tak bertambah-tambah coz kita tak aktif sangat, kita aktif bila kita kenal sorang kakaQ cun nih. kita minat berblogger di sebabkan dia. si cantik manis. kakaQ ena. hehe. kiranya kakaQ ena nih sumber inspirasi kat kita supaya kita lebih semangat lagi dalam blogger. dulu kita tak minat sangat dengan semua nih. blerr jewp kaQ ena selalu komen entry kita. kita jadi bersemangat.kita nak ucapkan terima kasih kat kaQ ena.
tanpa kakaQ mungkin follower kita takkan capai banyak tuh . thanks sangat kakaQ. * lap airmata tuh. jangan terharu sangat .hehe * sape nak terjah blog kakaQ ena ? angkat kaki. haha . nah kita bagi link . follow dia ramai-ramai okey . :D
korang dah tengok ? cantik kan blog kaQ ena. ? sama lah dengan tuannya. cantik cun melecun . hehe
yang specialnya.kita ade sediakan pic kaQ ena. kakaQ sayang sori ambik pic kakaQ tanpa pengetahuan kakaQ. hehe. nih kira aisya dah mintak okey ;') sayang kakaQ XOXO
nampak yang baju pink tuh ? tuh lah kaQ ena. sori sori . pic nih jewp yang kita boleh ambik yang lain private. kalau kurang jelas sila rujuk di blog kaQ ena okey. hehehe ...
jangan segan-segan nak tinggalkan komen . kakaQ ena wajib komen :D 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Special Gifts

12:16 am | 11 Mac 2013
Assalamualaikum rakan bloggers , rakan facebookers , rakan twitters dan rakan - rakan yang seangkatan dengannya . hehe sebenarnya tajuk kat atas tuh memang special sesangat,coz tak lama lagi kita nak dapat HADIAH . aceceh eppy glerr nih. dapat plak benda yang paling kita nak. necklace auww sweet nye my baby boo . hehe >.< 
sebenarnya yang paling kita gembira hari jumaat nih kita dapat jumpa baby boo kita. tuh yang eppy semacam tuh . semalam punya update kemain stress tapi hari nih blerr dapat tahu si baby boo kita tuh dapat balik terus berubah mood kita. tentang semalam tuh nanti kita report kat baby boo kita biar dia lempang sekor2 sape yang sakitkan hati kita dan yang * ngenak kita tuh * :D hehehe. tak sabar menunggu kepulangan baby boo ku . welcome sayang . 
nyanyi sikit [ ♫ ♬ ♪ ♩ ♪ i coming home , i coming home . tell the world i coming home ♫ ♬ ♪ ♩ ♪ ] huahua . dah sewel agaknya minah nih kan . saborr jela, sebenarnya banyak sangat kita nak cterr kat korang . selain daripada necklace baby boo kita nak bagi buku jugak . jeng jeng novel derr . nape kamu baik sangat nih baby boo , sayang kamu ketat-ketat coz kamu tak pernah sekali pon kecewakan biey .
kita ase cam nak lompat tinggi-tinggi nak gthu yang kita untung ade special someone yang camtu . mungkin bagi korang kita selalu memuji baby boo kita . (◕‿◕✿) tapi kalau korang kenal dia korang akan tahu perangai dia camne . hari-hari bertambah sayang kita kat dia.camne tak sayang lau hari-hari buat kita senang hati jewp . hari tuh kita gthu baby boo kita yang kita dapat novel dari abang angkat kita. mak aii dia jeles weii . hehe . sweetnye muka dia blerr dia jeles . (✿ ♥‿♥)  kita boleh bayangkan muka dia jadi merah dah tuh bibir tuh muncung jewp . sweetnye lau time tuh kita dapat snap pic dia dengan muncung.hehe boleh lah kita upload pic dia dalam blog nih. hehe jahat kan kita. sengaja nak kenakan baby boo kita. 
ehh ! niat kita baik lah perbuatan jewp jahat . hohoho [ gelak jahat tuh , susah dah nak jumpa gelak camtu ] :|
korang ade dengar cerita tak pasal gf sanggup bunuh diri demi bf dia . yakk keje gila betol lah . lau kita lah kan kita tak buat camtu . coz Tuhan dah bagi akal kat kita supaya berfikir . nih mesti ikut style korea nih . main bunuh- bunuh diri . dia ingat nyawa tuh hak milik dia kot. tuh suka hati bunuh diri tuh. tengok kan kita dah emo . ngee ~ lainkali fikir dulu sebelum nak ambik tindakan .semua orang sayang nyawa coz nyawa tuh Allah bagi pinjam kat kita. Allah bagi pinjam dengan cara elok .٩͡[๏̯͡๏]۶ seharusnya kita pulangkan pon dengan cara elok . bukan main redah kasi pecah camtu . manusia manusia . selalu terburu-buru kerana cinta.
ape yang kita mengarut nih , nak cterr sal lain . tapi dok merapu sal lain . tajuk entry tentang hadiah tapi dok membebel sal masalah orang. hehe sori . ┐(-。ー;)┌ sebenarnya tak banyak yang dapat kita gthu sal hadiah tuh. coz kita tak dapat lagi hadiah tuh . hukhuk sori again.nanti dah dapat janji kita letak kat sini okey . kita nak kongsi bersama dengan korang :D salam sayang nyte daa . cium pipi kanan muah . cium pipi kiri muah . sweet dream baby boo 。◕‿◕。
´*•.¸(*•.¸♥¸.•*´)¸.•*´
Sayang Kamu Sampai Hujung Nyawa ku . Sayang Doakan Hubungan Kita Akan Kekal Hingga Ke Jinjang Pelamin. Amin (^_^) 



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Hot Penting Sangat Ke ?

1:10 am | 10 Mac 2013

assalamualaikum rakan semua . sekarang nih musim autolike kat FACEBOOK . takde ke autolike tuk follower kat blogger jugak . hehehe . lau ada kita orang pertama nak guna.betol nih .serius . hehe apalah sangat dengan Hot tuh . bukan boleh bawa mati pon . tapi ade lah jugak yang guna nye . ishh ~ bukan best pon jadi Hot . ada yang kata sep Hot nih sombong lah ape lah . . 
Saya nak tegaskan kat sini saya tak sombong dan saya tak Hot . Sebab benda camni lah macam-macam orang mengata kat saya . saya tahu yang real punya saya tak Hot pon , tapi saya tak mintak pon nak Hot kat facebook. saya hanya cari rakan . bukan nak cari musuh, tapi musuh nih ade di mana-mana . sekarang nih musim orang cari masalah dengan saya ke ? ape jewp yang saya buat jadi tumpuan orang . plezz lah saya nak hidup dengan normal . plezz jangan ganggu saya . tahap kesabaran saya pon boleh sampai kemuncak nya . jangan buat saya mengamok boleh tak ? plezz mature . aishh ! stress betol saya kat sekolah nih . ase cam taknak sekolah dah . urmm . 
lagi satu saya tak suka orang talam bermuka-muka. kenapa perlu kutut belakang saya ? lau tak puas hati or pape just mention nama saya . tidak pon face to face jela . tak payah kot nak mengata belakang camtu . cam takde faedah jewp . ada otak ade akal . jom lah bawa berbincang . tak perlu lah  nak buat perangai budak-budak camtu . . .
yang sorang lagi buat fitnah . kata saya balik sekolah ngan bf saya . padahal abang saya yang mai ambik . pening pale dengan insan-insan yang dahaga kasih sayang dari saya nih . semua tentang saya diorang nak fokus . amboi bagusnye korang . * campak dalam perigi nak ? * saya anti minah camtu . nak kawan buat cara nak kawan . takyah terhengeh - hengeh bzbody sal orang .
tinggal beberapa bulan lagi nak abis study . . ohh ! cepatlah masa berjalan . tak tahan betol hari-hari kena mengadap manusia jenis camtu . ase tertekan betol . nak stdy pon tak boleh . ade-ade jewp cterr yang diorang nak buat . pakaian saya pon diorang nak bercerita. plezz lah . APTB >.<
saya mengaku saya tak warak . so tak perlu kot saya nak hipokrit dan nak bohong saya nih warak . sedangkan saya tak warak , saya jadi diri saya . saya suka pakai jeans . so kenapa ? saya pakai tudung . bukan freehair . so plezz lah tak perlu nak tengok dari hujung rambut sampai hujung kaki . macam tak pernah tengok manusia sebelum ni . plezz mature okey girl . daaa :P

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer