LAST DAY [ JANGAN LUPAKAN AISYA ]

01:13 PM | 06 DECEMBER 2013
Assalamualaikum rakan bloggers , facebookers dan twitters :') tengok tajuk entry kat atas tuh . bukan nak tinggal selamanya nye pon . 3 bulan jewp . tapi tetap akan rindu korang . baru jumpa kawan baru kat twitter . now kena stop main twitter plak .. sori aisya kena jaga anak saudara twins yang tak sihat .nanti ada masa kita talking talking lagi ye .. saje jewp tulis dalam blog nih.. nak korang baca .. 3 orang yang aisya rapat dalam twitter . selalu ada bila aisya tweet ape-ape pon  . Sayangku rara , sayangku deyqeyra dan sayangku qilalalala . hehehe . thanks korang .. I LOVE YOU ! serius nih :"D
Terima kasih jugak untuk kawan lama . yana . I MISS YOU. coz ika tak cari betol-betol nama yana kat twitter ika. sori okey kawan . hehe hope kamu selalu sihat dan dapat result gempak. :")
Too adeQ tersayang ila : darling kalau nak luahkan ape-ape kat kakaQ antar msg jela, kakaQ tak tahu dapat ke tak online . asenya tak dapat . coz kat sana takde line internet...
huaaa !!! minggu depan THE HEIRS episode akhir dah tentu-tentu takleh nak tengok jadi rara dan deyqeyra mesti tengok untuk aisya tau. nanti story-story tau . best ke tidak ending nye. hehehe ! 
Untuk Mr.Panda saya , jangan nakal-nakal bila biy takde tau . dan jangan keje teruk sangat ye sayang ,, nanti biy jarang-jarang jewp boleh reply msg abang . jadi jangan lah sedih 3 bulan jewp  . tak lama pon sayang.. sabar menanti. I LOVE YOU VERY VERY MUCH . MUAHH ! hehehe ..
termuntahlah jawab nye rara, qeyra, qila dan adeQ ila nih ..hahaha . sabar jela korang .kita nak romantik sikit nih . hehehe .,..
sebenarnya aisya ada lah print screen ape yang pernah kita borak . sebagai kenangan gtu . hehehe ..nak tengok ? meh seringgit dulu. hehe !
kenangan pertama aisya bersama adeQ manis yang ayu nih cik rara  hehehe ... jangan lupakan aisya tau . baru tinggal tak sampai 2 minit cik rara sayang dah rindu . camne nih cik rara sayang . cerr komen . hehehe :'D
kenangan kedua bersama cik manja sayang yana dan cutie aisya deyqeyra . hehehe .cik yana sayang nanti ada masa kita tweet lagi .. tak sempat lah sayang . nanti ika janji ika cari kamu okey syg . :'D
alolo ! nih geng aisya . geng peminat KIM TAN  . hoho . cik kim tan sayang kamu memang terbaik bab-bab bercerita . hehe best betol story-story dengan kamu . kamu pembaca dan pendengar yang setia.. sayang kamu . hehehe :*
kenangan ketiga bersama adeQ ila manja.kalau ada ape-ape nak tanya or nak luahkan ape-ape. jangan segan-silu . gthu jewp kat kakaQ nih..kakaQ sedia dengar , kalau ada pape yang patut kaQ nasihat . kaQ nasihatkan okey . hehehe . sayang kamu deQ . TC okey girls :* :")

kenangan yang keempat cik manis yang suka jawab salam nih. tiap kali aisya bagi salam mesti dia orang pertama yang jawab . hehe memang terbaik lah . tak pernah borak benda lain . dia selalu jawab salam jewp . hehehe memang good girl lah .. (Y) saya takkan lupakan kamu cik manis yang suka jawab salam. hehe . jaga diri  .tengok-tengok kan twitter aisya jugak tau . hehehe :") ....
yang akhir nih kira special lah , coz dalam ramai pompuan nih terselit lah sorang laki . hehe iaitu Mr.Panda. jeng.jeng.. hehehe

disebabkan special sangat aisya letak dua gambar kat sini . hehe baru webcam semalam nih. hukhuk ! sedih betol . yang atas tuh hari ahad or isnin lepas . aisya dah lupa. yang penting semalam adalah last webcam . nanti ada masa kita jumpa okey sayang . hehe highlight tuh sayang . mana tahu nanti lupa plak . hehe . SARANGHAE OPPA :*  daaaa ,,, Assalamualaikum. :") ^_^
ikhlas dari : Zulaikha Aisya . a.k.a cinggu and sarang :')

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

3 ulasan:

Liza Licha berkata...

all the best and take care ye :)

twinscraftlife berkata...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

sYiRa LoKMaN berkata...

jga dri yeee :)

Small Cute Purple Pointer