LINE + LOVE + SAD = I NEED YOU :'(

10:51 PM | 18 NOVEMBER 2013

Assalamualaikum warga bloggers semua . . hujan-hujan nih best plak kalau nak update blog kan . hehe . Sebenarnya tadi Aisya tengah chatt dengan Mr. Panda a.k.a Abdul Basit tapi line internet nih tetiba jewp slow tahap siput sedut so takleh nak chatt lama lah . marah sebenarnya coz satu chatt pon dia tak dapat. penat Aisya antar akhirnya Si Dia putus asa dan Off Facebook . FRUST :'( line ohh kenapalah time saya nak chatt nih jadi camtu plak , bila orang takde chatt dengan sape-sape takdenye nak slow camtu . hukhuk ~
Nak story Mory sikit hari nih adeh memang sedih+sakit hati semua ada , coz tetiba fon rosak , dah cuba dah tadi nak baiki tapi tak boleh . dah lah fon tuh hadiah hari jadi dari Si Dia untuk Aisya, rosak plak . sedih sedih T_T
Dalam sedih-sedih nih ada jugak yang gembira nya , sempena ulangtahun hubungan kami yang ke 2 Tahun 6 Bulan 2 Hari nih Aisya ada sediakan hadiah untuk Mr. Panda . takdelah mahal sangat tapi serius memang cute . hehe Coz Aisya belikan sesuatu yang Aisya suka. Nak tengok tak ? sekadar kongsi jewp nih . hehe hope takdelah yang kata Aisya gedik atau pape ye.
                     
camne ? terkejut tak ? hehe . tak pernah lagi kan lelaki dapat patung camni . sebab tuh lah Aisya nak bagi benda nih coz ia akan jadi kenangan yang paling manis untuk dia dan Aisya. Panda nih couple tau . Aisya beli untuk Aisya satu dan untuk dia satu . hehehe ~
Walaupon dah lewat 2 hari Aisya Still nak ucap I LOVE YOU untuk Si Dia coz masih lagi sayangkan Aisya dan cintakan Aisya cam dulu . Aisya pon sayang kamu jugak sayang  . Hope hubungan kita nih akan kekal . sama-sama lah kita doakan okey sayang .

too Mr. Panda : sayang kata ma sakit kan ? jagalah ma baik-baik wakilkan biey okey . ma biey pon tak sihat sangat sayang , kita doakan ma kita berdua akan sihat macam dulu okey . amin . sayang pratikal kan bulan 12 nanti ? buat yang terbaik tau . walaupon pratikal tetap kena kerja sungguh-sungguh barulah orang akan nampak kesungguhan kita dan nak upah kita jadi pekerja sayang.. sayang RABU nih biey ada repeat paper . doakan biey okey . saranghae sayang . muahh :*



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

4 ulasan:

Hajar Rashs berkata...

mcm comel plk lelaki yg dpt pnda..hih

AisYa IeyKa berkata...

hehehe . macam comel jewp .macam cute jewp . hahaha . terbaik (Y)

Muhammad Faiz Mohamed Saaid berkata...

pantang larang memeluk panda ni, haha, bahaya tuh

AisYa IeyKa berkata...

yeke ? serius ke nih ? hahahaha ... aisya betol2 tak tahu .. serius ke ?

Small Cute Purple Pointer