CINGGU ITU KAWAN [ KENANGAN JANGAN LUPAKAN KAMI ] :')

01:33 PM | 17 NOVEMBER 2013
Assalamualaikum rakan bloggers , facebookers dan twitters .. lama nya tak update blog . Bila on tadi keluar habuk lah . hehe . just joke * Menjadi kebiasaanlah bila tak update nih kan , tak ramai yang sudi singgah blog buruk kita nih [ nada rendah diri tuh ] hehehe !
Aisya nak tanya nih , korang-korang-korang sihat ke? hari tuh kan Aisya demam teruk . coz tuh takde masa nak sekodeng blog sendiri. Lepas jewp baik dari demam Aisya plak ada exam untuk sem 3. so takde masa lah ... dalam dua tiga hari lagi .Aisya ada repeat paper . tolong lah jangan ketawa okey .. STPM sistem baru nih memang susah glerr. ramai betol yang repeat.termasuklah makcik yang tengah menaip nih . hehe [ eh , eh kita kata kat diri kita lah. bukan kat awak ";)
Jom kita story mory sikit , sepanjang sebulan lebih kita tak on blog . jom kongsi sikit lahapa yang kita buat sepanjang bulankita " bercuti " konon-kononnya . hehe. seminggu sebelum exam kita ada buatkan jamuan khas buat cikgu-cikgu yang mengajar form 6. bukan kita jewp yang kendalikan majlis tuh .kawan-kawan lah sekali . Memang best sangat time tuh,ase cam nak hentikan masa. tak tahulah sama ada masih  berpeluang lagi ke ktotang berkumpul camtu . lepas jewp tamat sekolah nih masing-masing bz  .ada yang keje ada yang sambung belajar. kita yang " tanam anggur " nih redha jela. makan tidur makan tidur jela kot .ada masa kita buat reunion , boleh kita jumpa lagi ...hehe nak kongsilah sekeping gambar dengan korang . hope tak kisah .. 
pilih punya pilih akhirnya jumpa jugak pic yang terbaik . tapi adalah sikit kekurangan dalam pic nih. sorang rakan kita takde dalam pic nih . tak tahulah dia pergi mana. ingatkan dah cukup lengkap pic nih , rupa-rupanya masih ada kekurangan. hope FAZIL tuh tak terasa hati okey coz pic kamu takde kat sini. . 
bukan senang tau nak buat sambutan nih . ktorang kena merayu dekat PK. TING 6 supaya benarkan ktorang buat majlis.. sob sob T_T . . . 
dalam kemeriahan menyambut jamuan akhir tahun kelas 6AE1 , terdengar plak khabar angin yang pengetua sekolah kami nak pindah .. sedih lah coz tak sampai 3 tahun dia menjaga kami dan warga sekolah yang lain , dia dah nak BERSARA . disini kita nak ucapkan . selamat bersara wahai ayahandaku pengetua. memang sedih glerr lah hari tuh time kitorang pergi hantar pengetua. nak meleleh hingus tau ! Kita dan rakan-rakan berpeluang pergi ke rumah pengetua . tuh pengalaman yang indah tau . dahlah bawa dulang lagi . hehe. kiranya kita nih penting jugaklah .
Okey ! sekarang kita cter pasal sambutan hari raya peringkat sekolah . kita tak cerita lagi kan pasal tuh . kita imbas balik 2 bulan lepas . hehe . tahun nih adalah tahun akhir kami warga 6AE1 menyambut raya dekat sekolah. sedih tuh memang sedih tapi kena lah teruskan jugak. majlis sambutan tuh memang meriah coz sekolah buat majlis sambutan hari raya bersama dengan sambutan hari merdeka . so gabungannya menjadi 
{ MERDEKA RAYA } 

                       
cahaya matahari tuh tak ganggu kami pon . Dan kita ase pic nih yang paling menarik .nampak original tanpa edit dan alam sekitarnya yan menarik. hehe.. pic nih akan kekal dalam ingatan kami . memang indah time nih. untuk dapatkan pic yang cantik . kita berusaha bawa camera NIKON untuk snap pic. nah!! tengok dapat hasil yang baik . yang boleh buatkan semua orang tersenyum . hehehe :* serius sayang diorang sangat-sangat . tak kiralah chinese girls or malay girls tetap sayang diorang . hehe !

Too kawan2 : HOPE sangat korang akan tetap jadi camni . kita semua jangan lupakan kenangan yang kita bina 1 tahun 6 bulan nih . jangan lupakan kenangan nih bila dah berjaya nanti batch' 94 FIGTHING .korang tetap akan jadi bestfriends Aisya yang terbaik :'D cinggu saranghae <3



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

8 ulasan:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

Amin, insyaAllah, ena doakan persahabatan you all sentiasa kekal hingga ke syurga.. ^_^

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ thanks kakaQ syg . hehehe :') aisya pon nak doakan kakaQ eppy . jangan sedih2 lagi .semua status kat fb tuh aisya baca cam akaQ ngah stress .. jangan stress ye :'D

Nasuha berkata...

Teringat zaman sekolah dlu...

Yie Weezer berkata...

salam blogger :)

Liza Licha berkata...

friendship till the end ye :) singgah follw sini

AisYa IeyKa berkata...

@Nasuha best kan time sekolah , aisya ingat lagi time sekolah rendah . best sangat ;')

AisYa IeyKa berkata...

@Yie Weezer salam blogger jgk :')

AisYa IeyKa berkata...

@Liza Licha that right :')

Small Cute Purple Pointer