Yeah ! Cuti Sekolah Dah Bermula * 2 minggu *

10:16 PM | 1 AUGUST 2013

Assalamualaikum rakan bloggers , facebookers , dan tweets . sihat-sihat semua ? camne puasa ? mesti dah ade yang tinggal nih ,tambah-tambah orang pompuan kan ? hehe ~ jangan marah ye.......



 
Nak gthu sikit nih pic Aisya yang kat atas nih tak edit tau . takde cantik sangat kan . kata orang gf cantik nih buat hati bf tak tenang . so baik lah muka cam Aisya nak kata cantik tak nak kata tak cantik pon tak . kihkih . dua-dua no komen gtu :') sebelum Aisya melalut baik kita tukar topik...
Korang nak tahu hari nih last sekolah bagi negeri Kelantan, Terengganu, Dan Kedah. Oh yeah memang seronok sangat.coz cuti 2 minggu . tapi takde lah seronok sangat sebenarnya. Bila buka sekolah nanti Aisya ade peperiksaan percubaan STPM . ah ! stress nye degan PBS yang tak siap lagi . tambah ngan homework yang bertimbung lagi . nih lah dugaan sebagai pelajar sekolah . hoho * agak sedih kan ?
Agak-agak korang lah kan raya tahun nih meriah tak ? bila on tv Aisya tengok lah program yang akan bersiar bila hari raya nanti . cam tak best jewp. cuma satu jewp yang best . *SETIA HUJUNG NYAWA * lah weh . hehe tak sabar nak tengok zain nyanyi lagu gwiyomi dekat ersalina. sweet betol diorang tuh. tapi time gaduh , gaguh sakan jugak . nak future husband yang sweet camtu jugak boleh ? hehe ~ yang tuh kena tanya Mr.Bunny Aisya nak tak jadi camtu ;'D
Sempena cuti sekolah nih kan Aisya nak ambik lah kesempatan yang ada nih nak ucapkan selamat menunaikan ibarat puasa yang semakin menghampiri penghujung nih. tak sabar asenye nak raya. tadi kan Aisya ade mintak dengan ma Aisya . Aisya nak baju jubah satu . ma kata boleh-boleh nanti ma belikan . hooray ! bersorak gembira lah Aisya.
anak saudara Aisya tengok pelik tau . nape nye ? selama nih teruk sangat ke Aisya nih . hoho tetiba buat drama plak kat sini . masalah sekarang kita dok cerita pasal holiday kan . tetiba kuar sal nih plak. hehe '
Dalam seminggu last nak cuti nih Aisya langsung tak belajar tau tak . asyik tekan PBS jewp . tuh pon masih lagi salah . kena baiki lagi . sabar jela ye. tadi pon borak-borak jewp ngan cikgu .
hukhukhuk ~ sedih lah tahun nih cikgu tak bagi duit raya pon. * sengaja raih simpati nih * kalau bagi seringgit pon Aisya dah hargai . asalkan cikgu bagi .hehe
Sebenarnya ada benda lagi yang lebih eppy hehe tapi Aisya taknak gthu . bahaya nanti adelah kambing-kambing nak mengembek buat sakit hati Aisya jewp . pastu Aisya jugak yang tanggung dosanya. aishh ~ so baik lah Aisya gthu camtu jewp . takyah mention nama kan ? :'D
Tapi nak gthu jugak lah kat orang tuh . esok hati-hati . kita tunggu awak . hehehe ;)
Sekatakt nih jewp kot Aisya Berceloteh . nanti kalau ade masa lagi . Aisya update lagi . k .jangan lupa ye FOLLOW blog Aisya yang tak seberapa nih . KOMEN sekali ye . daaa ~ Assalam (Y)

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

12 ulasan:

heirizalieyana berkata...

selamat berpuasa

AisYa IeyKa berkata...

@heirizalieyana you too dear :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

selamat bercuti dan selamat berpuasa... dan bakal selamat hari raya.. hehehe

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ hehehe . u too kakaQ ena syg . sleamat berpuasa . kakaQ cuti berapa hari. nak selamat hari raya jugak :D

QA's ~ mamapapa berkata...

salam kenal..jmput follow kmbali :)

QA's ~ mamapapa berkata...

salam kenal...jmput follow kmbali :))

fatin aziz berkata...

gud luck for exam...saya pun tak sabar jugak nak tgok zain..hehe

atiqa aris berkata...

cuti dua minggu? waa besnyaa la hai . UiTM pon cuti seminggu je. sobsob.

AisYa IeyKa berkata...

@QA's ~ mamapapa salam jugak ... dah follow :)

AisYa IeyKa berkata...

@fatin aziz hari tuh kata raya pertama . now raya ketiga plak . hehe sabar jela kan . hehe

iEysha Gurl-ii berkata...

salam . . follow back . .
http://jaejinlover.blogspot.com

iEysha Gurl-ii berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Small Cute Purple Pointer