SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

02:22 PM | 7 AUGUST 2013
Assalamualaikum rakan-rakan yang sweet lagi cun nih. sihat tak ? mesti ade yang sakit perut , demam atau seangkatan dengannya kan ? ala mesti korang ase tak best . coz ESOK RAYA . hehe sabar jela ~ tuh dugaan tuk korang tahun nih mana tahu tahun depan Aisya plak yang kena kan? macam mana persiapan raya ? eh-eh baru nak tanya kan , padahal esok nak raya dah . HEHE ~
Maaflah korang , Aisya tak sempat lah nak update blog . hari nih ade masa terluang sikit Aisya update lah .sebenarnya kan Aisya pon Kureng lah jugak nak raya tahun nih . nak tahu kenapa ? coz ade lah parasit yang asyik ganggu Aisya. mungkin dia ase hebat bila dia dapat bash orang. dan tuk pengetahuan parasit tuh Aisya sikit pon takkan melatah okey . takkan marah-marah . coz sekarang prinsip Aisya " Tuhan sentiasa ada bersama orang yang benar dan jujur " kalau nak terasa or pape silakan .
Tak lupa jugak . Aisya tahu nih mesti ada spy parasit tuh baca blog Aisya kan ? so Aisya nak gthu lah baik takyah baca kalau nak mengumpat ke or nak pergi lapor kat parasit tuh . buang masa korang jewp . baik korang tolong mak kat dapur boleh lah jugak hasilnya kan . dan lagi satu takyah kot nak bodek kuat sangat . nampak cam korang batak nak famous tau . oppss~ sori guna bahasa kasar sikit. xde niat tapi tertaip plak . huhu xD . ade bunyi gedik cam parasit tuh tak ? hoho . plezz lah ase cam nak muntah pon ade .
Tapi disebabkan hari nih hari last puasa Aisya nak gthu lah sikit mohon maaf nih kan bukan setakat hari raya jewp . bukan hari raya pon boleh mohon maaf tau . dan kalau ase hati tuh tak ikhlas nak mohon maaf . jangan mohon maaf . nampak cam talam bermuka-muka plak * main hentam jewp * dan satu lagi depan kemain baik tapi belakang dok kutuk-kutuk . tak elok camtu k .>.<
Okey lah kita stop dulu cerita pasal makcik yang bergolongan parasit tuh .now kita cterr pasal raya . agak-agak lah kan raya tahun nih meriah tak ? semestinya meriah . hehe . Malam nih ada SETIA HUJUNG NYAWA RAYA PUKUL 9 TV3 siap promote lagi nih. tak sabar nak tengok zain buat gwiyomi . mesti comel angat-angat . hahaha :'D
Nak tanya nih , tema baju raya tahun nih warna ape ? Aisya warna hijau . macam biasa lah .Aisya kan mesti lah hijau . hehe , bukan berkaitan politik okey tapi Aisya memang minat hijau . cantik sangat * bukan puji diri sendiri tapi puji baju * ngeee !
Disebabkan esok raya dan Aisya pon terlambat update blog , di sini Aisya ingin menyusun 10 jari memohon maaf sekiranya ada terkasar bahasa or terperli atau ter ape jela. Aisya harap korang boleh maafkan Aisya. Aisya pon manusia jugak kadang-kadang ade benda yang boleh kawal dan tak boleh kawal jadi Aisya harap korang maafkan Aisya . Aisya kalau boleh taknak lah berdendam dengan sape-sape . tak kira bulan ramadhan ke syawal ke  . Aisya kalau boleh nak berbaik dengan semua orang  nak nak hidup eppy. bukan sindir menyindir tapi apekan daya walaupon Aisya ikhlas mohon maaf tapi ade jugak manusia yang tetap dengan perangai dia yang suka mengata tuh so Aisya tak boleh nak buat apelah . terima seadanya jela kan ? :') oleh itu SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN dari Aisya dan family.
Rasa nak makan kuih free atau nasi minyak free jemputlah datang umah Aisya ye . pintu sentiasa terbuka . tapi raya pertama jela yang lain tertutup . hehe >_^
Sebelum syawal tiba Aisya sempat lagi snap pic. hehe nih dia jangan pening lalat plak tengok pic Aisya ye coz memang di jamin edit . dan sori ye . kot-kot ade jewp yang tak nampak batang hidung . hehe * ayat perli tuh . kalau terasa ke or pape maaf lah ye saya guna style awak nih cik PARASIT . :O



Cantik tak cantik tuh belakang kira yang penting Aisya bersuykur sangat Allah kurniakan muka camni kat Aisya . terima kasih Ya Allah <3 * plezz jangan RIAK *
" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

8 ulasan:

Izzatunnadhirah berkata...

Assalamualaikum awak. Selamat hari raya :) Blog awak memang ohsem and saya suka sangat! Saya dah follow awak :) Visitlah blog saya
www.sweetloleepop.blogspot.com
Still bru dlm blogspot. Tak scntik blog awak :)

gie jihah berkata...

alololo . akak , jgnlh fkir sngt psal "pompuan" tuhhh . nk raya nieh kna happy . nnti basit rsau plop . hehe . btw , SELAMAT HARI RAYA yunkk :*

...iSyA Purple* berkata...

sape yg parasit tuh?? saya ker? hehe.. mintak2 bukanlah. ..

*u. I need ur opinion ples?
respond to this entry ,ok :

http://isyapurple.blogspot.com/2013/08/apa-pendapat-anda-tentang-kelab-klik.html

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

Selamat hari raya aidilfitri syg.. semoga bergembira raya kali ni.. =D

AisYa IeyKa berkata...

@Izzatunnadhirah thanks awak , blog awak pon Ohsome jgk . hehehe . selamat hari raya maaf zahir dan batin jgk :D

AisYa IeyKa berkata...

@gie jihah hehehe . dah tak fikir dah sal bdk tuh sayang .. biar dia camtu . kalau ambik tahu makin sakit hati jewp . hehehe . selamat hari raya jugak sayang :* ;")

AisYa IeyKa berkata...

@...iSyA Purple* adelah yunk . manusia yang tak senang dengan hidup orang lain . lol ! bukan kamu lah yunk . hehehe done visit . tapi Aisya tak tahu lah nak komen ape . Aisya tak pandai benda yang macam tuh :)

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ kakaQ ena sayang . thanks sangat . u too selamat hari raya . moga bergembira jgk . hehehe

Small Cute Purple Pointer