Holiday : Demong Beach Resort , Besut Terengganu 。◕‿◕。

07:20 PM | 01 JULY 2013
Assalamualaikum rakan semua . Minggu lepas banyak betol berita tergempak kan . ade yang kata RUNNING MAN nak datang malaysia.katanya bertemu peminat . Berita yang paling tergempak yang selalu ade di dada akhbar ialah JEREBU . katanya start di indonesia.pastu merebak ke singapura.akhirnya malaysia jugak terkena tempias. oleh sebab johor dekat dengan singapura. johor yang paling teruk. tapi kelantan pon sempat jugak kena , tapi 78% jewp asenya . Alhamdulillah coz tak teruk sangat . lepas 2 3 hari hujan turun . jerebu pon kurang . 
sebenarnya kita update nih kita nak cerita pasal holiday bersama family. walaupon 2 hari 1 malam jewp . kita tetap ase eppy. bertolak hari jumaat balik pula petang sabtu.  destinasi yang paling dekat dengan kelantan ialah terengganu . nak tahu nape family kita pilih destinasi yang dekat ? coz sabtu tuh ade bola . FA ( Kelantan vs Johor ) 
Kat sana tak eppy sangat pon , takde ape yang menarik . hukhukhuk T_T nasib baik lah sebelum balik tuh sempat g pantai .ade ke patut kakaQ yang kita jumpa kat pantai tuh kata air pantai tuh dalam , kita percaya. rupa-rupanya tak dalam pon. APTB , pening jap >.< kakaQ tuh sengaja ke ape . 
Kita nih jenis yang suka mandi pantai . disebabkan hal tuh kulit kita jadi gelap . hukhuk..
Nih kita ade sediakan beberepa keping pic . tak cantik pon . hope korang boleh lah tengok . okey2 :')
 otwy nak g terengganu . sempat jugak snap pic dengan kakaQ tersayang . menggila kejap  .tak salahkan :D
 jangan marah , kita sempat lagi bergwiyomi nih . walaupon pakai ala kadar jewp , tetap gembira. nak duit nak beli baju baru . hukhukhuk :'(
 tengok tuh . semua pic candid . tuh kakaQ punya pasal  .snap tanpa pengetahuan . tengah dok bersih kan tapak kaki . kakaQ dok bz snap pic :D
 konon-kononnya dok termenung lah tuh . hehe * lakonan semata-mata * takde kaitan dengan yang hidup atau pon yang telah meninggal dunia ...
 tak pernah lagi snap pic dengan anak saudara , tetiba hari tuh menggila snap pic.tak kira sape yang lalu lalang , kita pegang nak snap pic :D
 tadaaa ! nih lah ma kita yak tersayang . cantik cam kita tak ? hehehe
 sweet family , semua tersenyum gembira , maklum lah bercuti ramai-ramai , best tau :)
                                         sempat lagi nih snap sana snap sini , memang takde keje ,,,
 saya sayang ma saya sangat-sangat ...
 sebelum mandi , kita sempat snap pic . pastu terus terjun dalam air laut . hahaha :D hebat tak kita ?
 tengok - tengok . ade yang kata anak tuh anak kita ? percaya ke tidak .. hehehe takde lah . tuh bukan anak kita pon . tuh anak sedara jewp . :D
 nih abang ipar kita punya keje . pic candid . tanpa pengetahuan kita . suka sangat camtu . ye . tapi pic nih memang lawa.  thanks abang ipar . hehehe


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

4 ulasan:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

cantik gamba2 semua.. heheh cantik rumah aisya.. ;)

ammelia yusoff berkata...

seronoknya jalan2. :(

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ kaQ thanks okey . hehehe

AisYa IeyKa berkata...

@ammelia yusoff xde seronok sangat yunk . hehehe

Small Cute Purple Pointer