Besday My Sarang ( Always Love You Sayang )

05:30 PM | 15 JULY 2013
                
Assalamualaikum rakan bloggers sekalian.update blog kali nih khas tuk SI DIA yang istimewa. Aisya jarang nak membebel tak tentu pasal . tapi kali nih Aisya curi sikit waktu yang ada tuk Aisya coretkan buat buah hati Aisya nih . 
Tuk pengetahuan korang , Hari nih Aisya badmood sikit. sikit jela tak banyak pon. cuma tetap ase stress tapi di sebabkan adanya budak comel yang selalu hiburkan hati Aisya tuh jadi Aisya xde lah stress sangat. Dia tahu ape masalah Aisya. tapi Aisya tak boleh nak cerita dalam nih. masalah yang berkaitan dengan hidup dan mati . ceh wah. hehehe... bunyi cam penting sangat kan ? penting tak penting memang berkait dengan hidup lah . hehe 
buat sayang ! thanks luangkan masa tuk biey yang tengah berserabut sekarang nih.ase cam tak sanggup dah teruskan form 6 . stress glerr-glerr sekarang nih. hope bila dan isi SPA8 nanti ade lah rezeki.amin ..
fikir punya fikir terdetik lah dalam hati nih nak nyanyi tuk SI DIA bila besday dia nanti . dan benda tuh tak terjadi . hukhuk (╥_╥) . Aisya nak nyanyi kan bila tepat kul 12 . nak di jadikan cerita di sebabkan Aisya terlajak tidur Aisya tak terjaga bila tepat kul 12. Aisya tersedar bila jam menunjukkan kul 2 pagi . jeng.jeng. otak jadi jam kejap . nape boleh berlaku hal camtu . semua benda yang menarik Aisya nak buat tahun nih satu pon tak menjadi . oh ! sakit hatiku ini . ٩(͡๏̯͡๏)۶
disebabkan tak menjadi lepas jewp sahur tadi Aisya terus rakam dan antar video yang Aisya rakam tuh pada budak comel tuh. hehe ! malu lah coz suara pagi mana best . dah cam katak panggil hujan pon ade. Tapi yang lagi menarik DIA kata suara Aisya best . melompat jugak lah tadi . hehe 
apelah sayang nih. suara cam katak pon kata best . harap maaf video tuh xleh tunjuk dalam nih nanti tetiba jadi popular kang . masak lah . hehehe .cukup gthu camtu jela ye .. dan untuk pengetahuan korang jugak kami nih dah lebih dari 2 TAHUN OKEY ! BUKAN SEMINGGU . ngee (◕‿-)
nak cerita lagi nih,semalam Aisya mintak tolong baby ( niece ) snap pic Aisya.hehe disebabkan kalut entah pape Aisya tulis eppy besday tuh tak cantik . hukhukhuk . tapi pic tuh sempat lah jugak snap. dan baru jewp kejap tadi Aisya send. Alhamdulillah . walaupon Aisya wish lambat asalkan LOVE Aisya tuh eppy Aisya bersyukur sangat . Sebelum lah biey terlupa . biey kan suka lupa . hehe biey nak gthu SELAMAT HARI JADI YANG KE-20 TAHUN .SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN SEGALA URUSAN ABANG.TAK LUPA JUGAK SEMOGA ALLAH MURAHKAN REZEKI ABANG DAN PANJANGKAN UMUR ABANG. AMIN
sekarang nih taknak fikir pape nak fokus kat buah hati Aisya jewp . benda dah berlaku pon . dah lah fikir banyak . nanti usaha lagi .hehe . LOVE Aisya selalu gthu camtu . dan Aisya memang terharu sangat .
buat sayang yang comey lotey i love you so much . walaupon umur mu dah tua ku tetap cinta padamu . hehe . walaupon mu jauh di sana ku tetap mengingati wahai putera yang bucuk . hehe .
sekali sekala mengata besday boy . best jugak nih ... sayang sayang sayang . maknanya memang sayang lah tuh . sebelum biey terlupa . ayunk ade janji benda ngan biey . mana pic baju melayu tuh . ala sayang nih . janji nak send . mesti tak snap pon kan ? :"( takpe lah sayang . time raya nanti baru biey tengok . muahh . saranghae aishiteru wo aini i love you saya cinta awak .hehe Assalam ◠‿◠ 


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

18 ulasan:

Hegel Atan berkata...

salam ramadhan....
done follow your blog...
hit me back ok....
http://hegelatan.blogspot.com/

Nurul Atika berkata...

hai Aisya :)
you are such a lovely gf..
birthday song tu sangat lah cute :>

Muhammad Faiz Mohamed Saaid berkata...

Allah selamatkan kamu

AisYa IeyKa berkata...

@Hegel Atan done follow :)

AisYa IeyKa berkata...

@Nurul Atika hye too yunk ,,ooh! syg , jgn puji cmtu . hehe . mng lgu tuh cute :D

AisYa IeyKa berkata...

@Muhammad Faiz Mohamed Saaid Allah selamatkan kmu . thanks :D

Cik Tanpa Nama berkata...

salam ramadhan...alahai cute!

AisYa IeyKa berkata...

salam ramadhan jugak . hehehe . cute ke ? cikit jewp :D

dear xila berkata...

ececehhh semoga berkekalan selamanya yaaa :)

AisYa IeyKa berkata...

@dear xila thanks , hehe

fatin nurfarhana berkata...

done follow ur blog

Muhammad Irfan berkata...

Salam Perkenalan :)

dilisyes berkata...

Hehehe. Sweet! Semoga berkekalan.

Btw dah follow awak. Baru nak start berblogging. Selamat jadi kawan! :D

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

happy birthday to ur beloved boy.. hehehehe.. May Allah bless him

AisYa IeyKa berkata...

@fatin nurfarhana done follow too :)

AisYa IeyKa berkata...

@Muhammad Irfan salam perkenalan jugak :D

AisYa IeyKa berkata...

@dilisyes thanks , slmt berblogging newbie . hehe :)

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ thanks kakaQ ena syg , hehehe

Small Cute Purple Pointer