Putrajaya Dalam Kenangan :') HeHeHe

01:22 PM | 08 JUNE 2013
Assalamualaikum Dan Salam JUNE semua . . sihat-sihat tak kawankawan kita nih ?musim cuti dah nak abis . adeQ-adeQ kita tuh dah sedia ke nak sekolah nih? * padahal kita pon sama , sekolah jugak * huhu
Korang tak ase ke cam kita ase nih , kita cuti 2 minggu nih tak cukup lah . hukhuk ! rasa nak tambah lagi seminggu boleh tak ? coz esok dah start SEM BARU . tuh yang kita tak rela sangat tuh . sedih sesangat hati nih . T_T kalau boleh nak cuti lama cikit. nak release tension , otak pon masih berserabut lagi nih dengan exam sem lepas . huahuahua . PENGETUA mohon cuti lebih panjang lagi . :') * buat muka cute tuh . ngeee *
sebenarnya kita nak cterr time kita kat putrajaya minggu lepas .seminggu kat sana memang best . memang angkat ibu jarilah . hehehe . pergi jalan-jalan memang best . cuma tak semua tempat boleh pergi . Abang kita keje so ade yang sempat pergi ada tak . 
tapi I-CITY sempat lah pergi . ada yang kata tempat tuh best lah ape lah . tapi bila kita sendiri yang pergi takde ape yang best pon . hanya ada lampu . sesape yang suka snap pic tuh hoorey - hoorey lah kat sana ye . maklum lah boleh snap pic banyak-banyak . mana pandang kiri kanan dah . huhu :D
 besorr ngan ikan tuh ? memang besarr glerr . aisya pon terkejut tau . ase tak berani nak duduk dekat takut kena ngap . hahaha :'D
 nih kawasan umah abang aisya . umah dia tingkat 11 . tinggi kan ? tuh kolam renang yang anak saudara aisya selalu berenang bila kami kat sana . hehehe :*
 tengok nasi tuh " namanya lupalah . hehe sori " asenye boleh lah tahan . takde lah best sangat . makanan dekat sana tak best sangat . kat kelantan lagi best . huhuhu . opps~ sori warga putrajaya . .
              nih time kat I-CITY . sekeping nih jewp aisya snap pic . takde mood lah time nih . :'(
 jeng-jeng pic nih di snap time kat AQUARIA KLCC , KUALA LUMPUR . syok glerr datang sini . macam-macam jenis ikan ade nih . hehe ;)
 nak unik kan lagi . aisya kiss ikan tuh . hahaha . pastu kan ade budak cina nih tiru gaya aisya nih . hebat kan aisya . hohoho . .
 hahaha . syok sendiri . pakai baju konvo abang aisya . sesekali cuba . ade can tak aisya akan dapat camni jugak ? doa-doakan aisya tau :D
 tengok lah tuh . aisya teringin nak patung tuh , tapi abang aisya tak berjaya lah main game kat situ. so hasrat nak patung tuh tak tercapai . muka sedih bebenor tuh ..
 orang lah dok bz snap pic abang pakai baju konvo aisya plak bz snap pic sendiri , pic nih anak saudara aisya yang ambik . guna fon  dia . !

 nih bukan niatku . hahaha . kat sini best tapi sayangnye time nih aisya badmood lah . snap pic pon satu dua jewp . pic nih di art museum kat I-CITY . sape pernah pergi ? angkat tangan . .
 nih time pergi alamanda . time dok pesan-pesan makanan . tetiba kakaQ aisya tanya nak try tak makanan nih ? lupa dah nama ape . tapi memang best lah . wasabi ape kebenda tak tahu .
yang tengah-tengah tuh, tuh lah abang aisya / yang konvo tuh . dia tak pakai topi. coz topi dia atas kepala aisya . hehehe :D
setakat ini dulu . . chauu semua . assalamualaikum dah salam tengah hari . . :D

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

4 ulasan:

nurul ezzatie zulkarnain berkata...

tahniah dekat abang sebab dak konvoi.

btw, nak jemput join GA => http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-simple-simple.html

AisYa IeyKa berkata...

@nurul ezzatie zulkarnain thanks dear , , okey ; nanti aisya fikirkan dulu okey :D

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

wow!! bestnyaaaa pergi I city... hari tu pergi tak best sbb tak dpt g semua tempat.. huaaa...

tu ikan arapaima, ade lagi besar tau dari yg itu...

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ yeke kaQ ? aisya tak tahu sangat . hehehe . . aisya g xbest pon kaQ . hanya lampu jewp . hehe

Small Cute Purple Pointer