2 Bulan ( I Miss You )

09:20 PM | 22 JUNE 2013
Assalamualaikum rakan facebook , twitter dan blogger :) sihat-sihat semua ? sekian lama tak update blog akhirnya terdetik hati nak update blog malam nih. pejam celik pejam tinggal 2 minggu lagi nak puasa . dah sedia ke kawan-kawan semua . ? kaum hawa puasa dah ganti ke? jangan buat-buat lupa plak , time ade masa nih baik ganti . kang susah plak nanti . * SEKADAR PESANAN *
Sambil-sambil cerita pasal puasa nak jugak kita bercerita pasal diri nih, 19.06.2013 dia berangkat ke melaka. sedih jugak . coz hari tuh dia gthu dia pergi 20.06 tetiba jewp tukar tarikh. ade jugak dia nak gthu tapi kita terlalu bz sampaikan xde masa nak dengar ape yang dia nak gthu . terkilan ? kita terkilan . dia lagi lah terkilan . terkilan coz time kita susah dia dengar ape yang kita nak luahkan tapi bila giliran dia kita bz memanjang. bukan niat kita nak bz . tapi kita betol2 bz . bz dengan repeat paper. dengan PBS . stress dengan stdy.
Orang tak duduk tempat kita , orang takkan faham kesusahan kita. bukan taknak berjaya. bukan taknak masuk u . semua orang nak. kan ? tapi belum rezeki lagi . sabarlah . bila tiba masanya kita akan ke menara gading >.<
Dua bulan dia cuti tapi tk sempat nak jumpa pon . malah tak boleh jumpa pon . kalau ade jodoh kita akan jumpa kan sayang ? tuh yang terbaik buat kita. lebih baik kita jangan kerap jumpa. asenye tuh lebih mematangkan kita. buatkan kita rindu kan sayang ?
Serius kita rindu nak jumpa dia , nak bercakap dengan dia , tadi dia antar pic baru . nampak kurus sangat .nape ? katanya dia makan banyak tapi tak gemuk-gemuk . betol ke ? atau dia takde selera nak makan ? dulu dia takde kurus camtu , sekarang makin kurus. :'(
Dia gthu kita kat melaka sekarang nih jerebu . risau kita boleh ke dia bertahan kat sana . dah lah jerebu kat johor sekarang nih teruk . sampai ke pahang . abis dia kat melaka camne ye . harap takkan jadi pape kat dia . kakaQ kita pon ade kat n.sembilan . hope tak jadi pape lah . amin :D
Tengok lah tuh , pic baru dia . makin kurus kan ? nampak muda , kecik jewp . dengan kita nih tak boleh nak banding lah . nampak muka kita tua. oppss~ cian kat kita .. T_T
Dalam 2 bulan nih macam-macam yang kita buat , asenya dah lama tak OTP dengan dia, rindu nak dengar suara dia, nak gthu dia sebenarnya " Sayang Call Boleh " tapi kita tahu dia pon takde kredit.takde duit nak to4 . dia bukannya kaya . hari-hari nak to4 . so kita sebagai future dia . kena lah faham. Jangan mendesak kan ? :'D ohh ! sayangku . i miss you so much . betol . saya rindu awak 
Awak tahu tak hari-hari saya tengok pic awak,  dulu ade jugak saya rakam suara awak . tapi sekarang nih tak lagi . awak pon malu . tapelah sayang . nanti kalau jodoh kita panjang kita jumpa lagi . 4 tahun saya tunggu awak sayang . SARANGHAE <3



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

15 ulasan:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

xpelah lelaki kurus buat umur muda2.. nanti dah umi 40 lebih, baru nampak macho dia.. heheh

sian aisya, sabar ye... ena pun merindui seseorang

AisYa IeyKa berkata...

@✿AIN ROSEBERRY✿ heheeh ape lah kakaQ nih . kurus xencem jgk kakaQ . kne berisi sikit . bru macho :D

Aesya Zealous berkata...

suruh dia makan appeton weight gain. haha

Ain Dzaya berkata...

semoga dipermudahkan jodoh ;)

Ain Dzaya berkata...

semoga dipermudahkan jodoh ;)

MeyyaLee berkata...

Done follow your blog. Follow be back dear . Tq ;)

Muhammad Faiz Mohamed Saaid berkata...

cintan cintun nii

Atikah Isa berkata...

haaaiiii mind follow me http://nooruldebisa.blogspot.com/ :)

Masmira Masri berkata...

alalala so sweet...jerebu skrg mmg teruk....yea2 sy tgh ganti puasa ni huhuh

AisYa IeyKa berkata...

@Aesya Zealous hehehe . kalau blh nak jugak bt cmtu . tpi dia dah bsr . bkn bdk2 lagi , mungkin blerr dah khwin berisi sikit kot . hehehe

AisYa IeyKa berkata...

@Ain Dzayasyg . thanks ye . hehehe

AisYa IeyKa berkata...

@MeyyaLee dah follow dah yunk . hehehe

AisYa IeyKa berkata...

@Muhammad Faiz Mohamed Saaid hehehe . perkara biasa lah tuh :D

AisYa IeyKa berkata...

@Atikah Isa done dear :)

AisYa IeyKa berkata...

@Masmira Masri a'ah btol tuh ... sekarang jerebu dah okey kan . coz hujan . hehehe

Small Cute Purple Pointer