M|Y| S|A|R|A|N|G ( CINTAKU )

08:02 pm | 06 Mei 2013
Assalamualaikum semua,sekian lama tak update blog hari nih terdetik hati nak update.Sebenarnya dah lama nak citerr benda nih mungkin sekarang bz , coz baru jewp lepas exam. takde peluang nak citerr. sekarang bila dah ade.kita kongsikan lah bersama.
hari tuh kan kita dapat benda special tau dari seseorang yang kita sayang. mungkin bagi korang tak special sangat >.< tapi bagi kita sangat-sangat special . coz benda yang kita idamkan . 
kita tak harap dapat benda tuh secepat nih, tapi bila dah dapat ase nak senyum sampai ke telinga. hehehe.seperti yang di janjikan dia belikan NECKLACE . memang super lah . coz superman dan burung merak . cantik sesangat tau .hehehe ~ jangan jelly :P
tadaa ! ippuji ? hehehe :') thanks too my sayang coz belikan biey necklace nih . biey suka sangat. nanti lainkali beli lagi ye. auhh ! jahat nih* hehehe
Kalau korang nak tahu hari tuh kita dapat duit kutu tau . dan untuk membalas balik semua yang si dia bagi kat kita , kita beli sesuatu kat dia. hope dia suka. . hehehe
nak tengok ke ? kenalah pejam mata dulu kalau tidak kita tak tunjuk . benda special memang kena ade pengorbanan cikit . ceh wahh  hehehe . sori ~ sesaje nak mengusik korang. dah lama sangat tak update kan . korang pon mesti dah jemu asyik baca entry sama jewp kan . hehe O.O
nih hah yang kita nak tunjuk tuh. kita belikan cincin baru untuk si dia dan kita jugak . maaflah tak jelas sangat . kamera pon xberapa nak moden sangat. hehe tapi yang penting nampak jugak kan . ? so camne ? jangan tengok jari kita tuh . tak cantik . ala :'( 
tengok cincin tuh. okey ke tidak . . khas buat dia nih . kita siap tempah lagi tau . dan hari tuh bff kita g ambik cincin nih.. kita susah lah nak g ambik coz bukan pandai pape kenderaan pon . :'D to my bff thanks kawan coz sudi menolong. hehehe <3 saranghae . . . 
yang tengah tuh cincin untuk dia yang yang kat jari manis tuh cincin kita lah . time kita beli hari tuh takdelah besar camni . tapi bila kita dah balik umah baru kita ase cincin tuh besar. longgar dengan jari kita . ala... cian kita tau . penat-penat beli tetiba longgar. harap-harap cincin dia muat elok lah kat jarinya. hehehe . amin >.^
okeylah dulu kot . asenye dah takde benda nak citerr lagi .
hehehe kawan-kawan assalam :")



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

3 ulasan:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

cantik cicin tu... nice and simple.. hehehehe

AisYa IeyKa berkata...

hehehe , thanks kaQ syg :'D

Nur Zayyani Liman berkata...

Nice..kene simpan elok2 tu..sentimental value..

www.naturalhealthyandbeauty.blogspot.com

Small Cute Purple Pointer