Kami (PERMAISURI) Snap Pic :"D


11 Mei 2013 | 06:20 pm
Assalamualaikum . harap sudi lah balas salam nih , tengok tajuk atas tuh ? ase menarik tak . ? sebenarnya nak citerr sikit pasal perangai kita kat sekolah . semakin hari semakin menjadi-jadi.
dulu kita pantang tau nak snap pic kat sekolah .sekarang nih.aisshh penyskit baru datang.ade ke patut kita jadi glerr snap pic. macam-macam gaya ade . jap lagi kita tunjuk kat orang tau . hehehe :"D
 oopss ! sori muka tak berapa nak lawa time nih . nih kita snap time larian purple hari tuh , korang ade join tak benda nih. peringkat daerah tau :P

 bersama-sama kawan yang memang sporting glerr. hehehe sayang diorang ketat-ketat :D

 my bestfriends . . tanpa korang sunyi lah hidupku di form 6 . hehehe

 tengok lha tuh , xleh guna fon , guna lappy pon okey , hehehe ....
kami sweet tak ? kami kawan tak kan terpisah kan ? oppss~ dah terlebih sweet nih. kang ade yang jelly . susah nih . hehe

tuh kawan kita . bukan someone okey . . namanya Ariff . kawan dalam kelas. dia nak snap pic dengan kita. so kita time . thanks sudi snap-snap pic dengan kita yang rock dan roll nih . hehehe :*


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

11 ulasan:

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

wah, kita sama lah!

AisYa IeyKa berkata...

@Nur Atiqah Mohd Zaki yeke ? wah unik nye hobi kita kan . hahaha :"D

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

ena masa sekolah dulu comot.. so mls nak snap.. hahahaha

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ ade ke camtu plak kaQ ena nih , hahaha . skrg cun melecun :D

Datuk King Shine-Min berkata...

eish2 akak! dh maju blog!!...tlng ar adik pasal blog.. plz.... dh critical tu! :( plz akak...kak i miss u.. t adik kelantan kite pi KBMALL lau akak free...adik belanja.... ok bwk ar ar abg akak tu...ok bye salam <3

kyo_9 berkata...

zaman skolah dulu xde instagram lagi so x rajin amik gambar #eh

Nurlyla berkata...

best kn bnyk gmbar kenangan.. :)

AisYa IeyKa berkata...

@Datuk King Shine-Min nak tlng camne deQ , kaQ pon bkn pndai sangat sal blog nih . sikit2 blh lah ... kakaQ kat kl sekarang nih . xleh nak jumpa adeQ . maaf sesangat ...

AisYa IeyKa berkata...

@kyo_9 aisya sekarang nih pon xde instagram .. hehehe. tapi suka jugak snap pic . :'D

AisYa IeyKa berkata...

@Nurlyla best sangat yunk . nanti blerr kita dah kje kita blh tgk balik kenangan time sek dulu bersama kawan2 .

fifteen pril berkata...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade jewelries~
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://fifteenpril.blogspot.com/
http://twinscraftlife.blogspot.com

Small Cute Purple Pointer