ApaBila Cik Blogger Aisya Berceloteh :'D

01:36 pm | 31 Mei 2013
Assalamualaikum rakan - rakan yang di sayangi sekalian .fuh ! lama betol tak update blog nih kan? sampai kan dah berhabuk .akhirnya sempat jugak update , saat-saat akhir penghujung bulan MEI ini. ade ape-ape yang menarik tak ? mana tahu korang sorok kan dari kita :'D sepanjang cuti nih korang tak kuar jalan-jalan ke ? now kita kan PUTRAJAYA . rumah abang kita.Shopping , Blogging , Twitter and Facebook .tuh jewp keje kita kalau tak kuar ke mana-mana.boring ya amat tau . ade facebook pon cam xde orang jewp .sunyi .yang like post kita pon dah jarang . adekah AISYA IEYKA sudah di lupakan ? sudah tak wujud lagi dalam friendlist korang ? hukhuk T_T sedih sesangat nih . . 
Nak story mory sikit nih ,hari tuh kita pergi ALAMANDA kat putrajaya kita jumpa lah benda nih . Ya Ampun memang kita nak sangat benda tuh . akhirnya kita miliki dia. hehe . jap-jap korang nak tengok ke ? cerr sabar dulu . biar kita abis story kita dulu . baru kita tunjuk . 

sori kawan sekalian . kita guna kamera fon murah jewp .so camni lah hasilnya. tapi korang still nampak kan ? amacam cun melecun tak ? korang tak gthu pon kita dah boleh agak . korang jeles kan ? * entah pape makcik nih menggedik * hehe :P
hye kawan semua , nanti kita nak update lagi tau . pic-pic kita yang very-very encem ( cakap omputih yang entah pape. sabar jela ) hahaha ~ kenyit-kenyit mata assalamualaikum :'*


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

6 ulasan:

Pinkbubblegumprincess berkata...

cantikk suka yg rantai tu..

AisYa IeyKa berkata...

@Pinkbubblegumprincess hehehe , aisya pon suka rantai tuh jugak yunk :'D

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

untunglah kalau boleh pakai.. ena sure tak boleh sbb alergik kalau pakai selain emas.. huuu

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ kaQ ena sama cam kawan aisya lah , dia kalau pakai brang bukan emas tntu akan merah2 nak gatal2 . jgn sdh2 , , emas tuh pon okey . hehe

Prince of Noob berkata...

bestnya gi alamanda... btw done follow here - Noob

AisYa IeyKa berkata...

@Prince of Noob hehehe . . dah follow kamu kawan :D

Small Cute Purple Pointer