Jangan Salahkan Saya :'(

22 April 2013 | 07:21 pm
Assalamualaikum . sekian lama tak update blog akhirnya terdetik hati tuk update hari nih.walaupon bz sekarang nih tetap luangkan masa sedikit bersama dengan blog bucuk nih.hope sesiapa yang baca entry saya nih mohon jangan terasa.entry kali nih tak tuju pada sapa-sapa pon.takde niat nak bash sapa pon.just nak kongsi apa yang saya alami sekarang nih.
ikhlas saya tanya nih adakah blog saya sama dengan blog korang ? hye saya guna editor dari blog HAFIZAH . lau tak puas hati jugak saya tak tahu lah.mungkin ada yang sama coz mungkin sesetengah korang guna editor yang sama dengan saya.saya tak suka orang tuduh saya macam-macam.niat saya baik tolong sapa-sapa yang perlukan bantuan . ape motif "budak-budak nih " puji blog saya.kata blog saya cantik .tapi talam bermuka-muka.saya taknak sangat cari gaduh ngan sapa-sapa pon.walaupon sikit.saya try jadi matang , tak boleh ke insan yang cari kesalahan saya tuh matang sikit.
camni lah awak tengok follower saya dan follower awak ? ape motif saya nak copy paste blog awak.bila saya dengar tentang hal nih saya ase nak ketawa tau.macam tak logik jewp. janganlah buat diri saya jadi HOT awak, disebabkan fitnah tuh diri saya nih jadi HOT .semua orang cari saya coz motif nya nak serang saya jewp.. :'D 
dekat adeQ-adeQ yang ADD saya semata-mata nak intip saya THANKS sangat.kakaQ rasa terharu sangat sayang.nanti apa-apa maklumat yang kamu dapat kat facebook kakaQ kamu lapor lah kat insan yang berkenaan ye.maaflah kakaQ tak boleh nak bagi upah kat kamu. cuma camni jela kaQ gthu ye . tolong UNFRIEND kakaQ ye sayang. kakaQ tak perlukan insan-insan macam kamu nih . buat menyemak dalam facebook kakaQ jewp.
mohon lah faham .saya bukan nak mengungkit tapi saya just nak gthu.saya layan kawan awak dengan baik blerr dia ADD saya.diorang tanya camne saya edit pic.saya gthu caranya ,saya gthu saya guna editor apa .saya tahu awak pon boleh gthu kawan awak pasal tuh.saya nak gthu yang saya tak kedekut.
saya TAK MENIRU awak. takde peluang pon nak meniru awak . masalah sekarang ADEQ awak FOLLOW twitter saya . FOLLOW facebook saya yang satu lagi . MOHON unfollow boleh tak ? saya rasa sangat-sangat tidak selesa. harap faham lah . entry nih takde niat nak cari gaduh .just nak gthu saya sangat terkilan dengan apa yang berlaku . sekian....

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

6 ulasan:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

For the hater: Haters always gonna be hate becoz they sooo jealousyyyy... and one more, they should die and not appear in front of us... huuuuu


Sabar ye Aisya, g mampos pe dorang tu nak cakap.. Sessuka hati dia je nak ckp bkn2...

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ thanks kakaQ , thanks coz bgi semangat kat aisya .. betol lah tuh kakaQ . nape mesti wajud org cmtu ... bukan bnci tapi taksuka dengan cara dia :) blh senyum jewp

Masmira Masri berkata...

org cenggitu jgn dilayan...sape lah kita nk tutup mulut org kn

AisYa IeyKa berkata...

@Masmira Masri betol . just berdoa supaya terbuka hati dia, dan tak ganggu kita lgi kan :)

Hijab Valley berkata...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Small Cute Purple Pointer