✿ Sumber Inspirasi Blogger ✿

6:00 pm | 20 Mac 2013
assalamulaikum dan evening semua . hehe .sape tak jawab dosa.dosa korang kita tak tanggung okey .hye berkaitan dengan tajuk di atas tuh. * semua dongak ke atas * sebenarnya kita nak cite sumber inspirasi kita. dah tengok kan follower kita.? dah hampir 1000 kan ? thanks guy korang memang Ohsome sangat,tanpa korang sape lah kita nih kan ? 
korang nak tahu tak camne kita boleh semangat nak berblogger nih. kita berblogger start tahun 2010 lagi,tapi follower kita tak bertambah-tambah coz kita tak aktif sangat, kita aktif bila kita kenal sorang kakaQ cun nih. kita minat berblogger di sebabkan dia. si cantik manis. kakaQ ena. hehe. kiranya kakaQ ena nih sumber inspirasi kat kita supaya kita lebih semangat lagi dalam blogger. dulu kita tak minat sangat dengan semua nih. blerr jewp kaQ ena selalu komen entry kita. kita jadi bersemangat.kita nak ucapkan terima kasih kat kaQ ena.
tanpa kakaQ mungkin follower kita takkan capai banyak tuh . thanks sangat kakaQ. * lap airmata tuh. jangan terharu sangat .hehe * sape nak terjah blog kakaQ ena ? angkat kaki. haha . nah kita bagi link . follow dia ramai-ramai okey . :D
korang dah tengok ? cantik kan blog kaQ ena. ? sama lah dengan tuannya. cantik cun melecun . hehe
yang specialnya.kita ade sediakan pic kaQ ena. kakaQ sayang sori ambik pic kakaQ tanpa pengetahuan kakaQ. hehe. nih kira aisya dah mintak okey ;') sayang kakaQ XOXO
nampak yang baju pink tuh ? tuh lah kaQ ena. sori sori . pic nih jewp yang kita boleh ambik yang lain private. kalau kurang jelas sila rujuk di blog kaQ ena okey. hehehe ...
jangan segan-segan nak tinggalkan komen . kakaQ ena wajib komen :D 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

5 ulasan:

Munirah Rafiuddin berkata...

mesti Kak Ena bangga dengan pencapaian awk skrg =)
teruskan ber blogging dengan ikhlas & jujur..smg kita terus success!

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

ya Allah syg.. sori tak perasan entry untuk akk ni.. busy memanjang je akk ni.. ya Allah, apapun mekaceh dear.. terharu akk... mekaceh again.. =D

AISYAH AQILA berkata...

961 as your buddies pretty :)

Do Visit http://aisyahaqila.blogspot.com/ or http://twitter.com/AisyahAqilaAA TQ :)

Pinkbubblegumprincess berkata...

cantiknya blog ni...aisya..love2 kemas and pink! ngee

Liza Razak berkata...

akak pun follow blog ena ni jugak :)

Small Cute Purple Pointer