Special Gifts

12:16 am | 11 Mac 2013
Assalamualaikum rakan bloggers , rakan facebookers , rakan twitters dan rakan - rakan yang seangkatan dengannya . hehe sebenarnya tajuk kat atas tuh memang special sesangat,coz tak lama lagi kita nak dapat HADIAH . aceceh eppy glerr nih. dapat plak benda yang paling kita nak. necklace auww sweet nye my baby boo . hehe >.< 
sebenarnya yang paling kita gembira hari jumaat nih kita dapat jumpa baby boo kita. tuh yang eppy semacam tuh . semalam punya update kemain stress tapi hari nih blerr dapat tahu si baby boo kita tuh dapat balik terus berubah mood kita. tentang semalam tuh nanti kita report kat baby boo kita biar dia lempang sekor2 sape yang sakitkan hati kita dan yang * ngenak kita tuh * :D hehehe. tak sabar menunggu kepulangan baby boo ku . welcome sayang . 
nyanyi sikit [ ♫ ♬ ♪ ♩ ♪ i coming home , i coming home . tell the world i coming home ♫ ♬ ♪ ♩ ♪ ] huahua . dah sewel agaknya minah nih kan . saborr jela, sebenarnya banyak sangat kita nak cterr kat korang . selain daripada necklace baby boo kita nak bagi buku jugak . jeng jeng novel derr . nape kamu baik sangat nih baby boo , sayang kamu ketat-ketat coz kamu tak pernah sekali pon kecewakan biey .
kita ase cam nak lompat tinggi-tinggi nak gthu yang kita untung ade special someone yang camtu . mungkin bagi korang kita selalu memuji baby boo kita . (◕‿◕✿) tapi kalau korang kenal dia korang akan tahu perangai dia camne . hari-hari bertambah sayang kita kat dia.camne tak sayang lau hari-hari buat kita senang hati jewp . hari tuh kita gthu baby boo kita yang kita dapat novel dari abang angkat kita. mak aii dia jeles weii . hehe . sweetnye muka dia blerr dia jeles . (✿ ♥‿♥)  kita boleh bayangkan muka dia jadi merah dah tuh bibir tuh muncung jewp . sweetnye lau time tuh kita dapat snap pic dia dengan muncung.hehe boleh lah kita upload pic dia dalam blog nih. hehe jahat kan kita. sengaja nak kenakan baby boo kita. 
ehh ! niat kita baik lah perbuatan jewp jahat . hohoho [ gelak jahat tuh , susah dah nak jumpa gelak camtu ] :|
korang ade dengar cerita tak pasal gf sanggup bunuh diri demi bf dia . yakk keje gila betol lah . lau kita lah kan kita tak buat camtu . coz Tuhan dah bagi akal kat kita supaya berfikir . nih mesti ikut style korea nih . main bunuh- bunuh diri . dia ingat nyawa tuh hak milik dia kot. tuh suka hati bunuh diri tuh. tengok kan kita dah emo . ngee ~ lainkali fikir dulu sebelum nak ambik tindakan .semua orang sayang nyawa coz nyawa tuh Allah bagi pinjam kat kita. Allah bagi pinjam dengan cara elok .٩͡[๏̯͡๏]۶ seharusnya kita pulangkan pon dengan cara elok . bukan main redah kasi pecah camtu . manusia manusia . selalu terburu-buru kerana cinta.
ape yang kita mengarut nih , nak cterr sal lain . tapi dok merapu sal lain . tajuk entry tentang hadiah tapi dok membebel sal masalah orang. hehe sori . ┐(-。ー;)┌ sebenarnya tak banyak yang dapat kita gthu sal hadiah tuh. coz kita tak dapat lagi hadiah tuh . hukhuk sori again.nanti dah dapat janji kita letak kat sini okey . kita nak kongsi bersama dengan korang :D salam sayang nyte daa . cium pipi kanan muah . cium pipi kiri muah . sweet dream baby boo 。◕‿◕。
´*•.¸(*•.¸♥¸.•*´)¸.•*´
Sayang Kamu Sampai Hujung Nyawa ku . Sayang Doakan Hubungan Kita Akan Kekal Hingga Ke Jinjang Pelamin. Amin (^_^) 



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

14 ulasan:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

amboii sukanyaa dia... hehehee rindu pula kat tunang ena.. bila boleh jumpa si dia.. awwwwwwww

AisYa IeyKa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ aceceh , kakaQ ena pon jiwang jgk erkk . hehehe :P

ZaloraTeamMY berkata...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

Farah Shuhada berkata...

hye nice blog :D btw done folow u :)

AisYa IeyKa berkata...

@Farah Shuhada thanks syg :D

AisYa IeyKa berkata...

@ZaloraTeamMY sori lah zalora . .. emel saya ade mslh . lau nak pape . PM kat page fb sya jela okey :D

airis aries berkata...

Salam..u rasa u percaya ke dngan ZaloraTeamMY coz profile die x ley baca,mcam nipu je,ayat yg die komen kat blog same je ngan komen kat blog u,ape pun salam knal dari airis

RaisyaSukor berkata...

aisya.. waaa. nama sama laa... aisya.. erm, saya minta maaf, widget follow+ saya ade prob, so, memg error masa awak follow saya, saya harap, awak boleh follow saya kembali kay.. terima kasih.. :'(

AisYa IeyKa berkata...

@airis : tak prcya pon . coz tuh tak lyn , hehehe
@raisya : sure sygku , hehehe

Khai AngeL berkata...

Helo :) Khai Follow sini ^_^

Khai AngeL berkata...

eh tak leh guna "a href" ya.. haha xD

mawar ungu berkata...

dah follow wat thnks

AisYa IeyKa berkata...

@Khai AngeL thanks :D

AisYa IeyKa berkata...

@mawar ungu thanks wak :)

Small Cute Purple Pointer