My Special Day ♥ [ Thanks Sayang ]

10:30 pm | 13 Februari 2013
Assalamualaikum rakan yang dikasihi dan yang disayangi . xoxo .hehe >.< hari nih kita nak cerita satu cerita yang gempak habis , takde sape boleh tandingi cterr kita nih . * ceh cam lah HOT sangat cterr kita nih * terserlah kesengalan itu . haha !
ehem-ehem sekarang kita nak cerita sal tajuk kat atas tuh ? cuba korang tengok atas . tuh punya lah best tajuknya . hehe ~ korang hari nih DIA mai umah kita . oh mai goss encem glerr tadi . pakai baju merah dah lah kulit tuh putih ,terserlah keputihan kulitnya . i like :D hahaha mula - mula tuh kiranya kita nih malu-malu kucing lah ,tersengeh -sengeh di sebalik daun pintu . padahal dalam hati nih. [ puteraku cepat lah masuk , i nak borak ngan u nih . nak tenung u lama-lama ] haha lakonan semata-mata . pleezz jangan over camni  . ngee ~
nak di jadikan cerita lagi .kita bagi baju t-shirt dan keychain fon kat dia . fuhlamak dia suka lah . kita yang tengok nih . tergolek - golek suka tapi tuh semua dalam mimpi lah . hehehe  nak gthu teramat sukanya . hehehe^^ mesti encem kan DIA pakai baju tuh . tak sabar nak tengok . hehehe . . tadi kan alamak kita marah-marah lah . baru nak cover ayu tadi . tapi tak jadi . kita kemain lagi make up . nak suh dia puji .tapi dia tak puji pon . hukhukhuk  sob sob . . kita sedih :'( last last kita gthu dia . [ hitam tak mata b ? ] dia boleh tengok jewp .takde respon pon . pilu jap hati nih . tapi kan . hehehe ~ DIA pandang muka kita tak berkelip . kenapa kenapa tergoda ke? hahaha sengal >,< ngee ngee  . . malu kita tau awak . jangan lah pandang kita camtu .dah lah kita dah lama tak jumpa awak , tak date dengan awak . hehehe  malu kejap kita. tapi yang kita terkejut ,bila awak balik umah awak , awak antar mesej kat kita .awak kata kita CANTIK . terharu tau . hehehe..awak awak , kenapa awak encem sangat tadi . kita suka lah awak pakai camtu . tapi awak kurus sangat . kita tahu kenapa awak camtu . tapi lepas nih kita nak awak jaga pemakanan awak tau . PROMISE erkk .kita sayang awak .tambah -tambah jumaat nih awak nak tinggal kita dah , gerenti kita nangis awak.. awak kita nak awak jaga diri baik - baik tau . 
awak , air tadi tawarkan ? tuh lah awak mai lewat sangat .kita xcited buatkan air tuh kat awak . sampaikan 2 jam sebelum awak sampai kita dah siapkan air tuh . ayoyo melampaunya kita nih . . cian awak terpaksa minum walaupon tak best . awak suka erkk makan kek camtu ? nanti kita belajar dan buatkan kat awak erkk ? comel lah awak makan tadi , ade comot-comot sikit . manja jewp .hehe kita suka tau . . 
tadi sebelum awak balik ,kita ade snap pic ngan awak . nak tengok tak ? boleh nanti kita tunjuk. . 
 
 
 
 
 


awak kita sweet kan ? hehe perasannya minah nih . hehe :) kita suka sangat kenangan nih awak . sweet . ase cam tak puas lagi awak . ase cam taknak lepas awak balik .lama sangat tak jumpa awak . hehehe . awak ! kita nak awak baca nih . kita nak gthu . kita cinta awak sangat. nak kahwin ngan awak boleh ? hehehe ~ sayang awak forever . awak tentang petang tadi tuh . kita memang terharu .awak sanggup beli to4 tok kita. kita tak sangka awak sanggup buat camtu sekali kat kita.awak kita mintak maaf ye . coz kita marah-marah awak dua tiga hari lepas.kita sayang awak sangat .coz tuh kita jadi camtu.kita takut awak tinggal kita. tuh jewp awak .awak ,, jika di izinkan oleh  ALLAH kita nak jadi isteri awak yang sah . hug and kiss . i love you my bucuk . hehehe :D sweet dream . hehe =)


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

10 ulasan:

✿A I N A A✿ berkata...

besarnyaa rumah aisya!! wahhhhh.. sedondon baju, merah.. hehehe dah lama ena ngn tunang ena tak makan sama2 dengan family.. bilalah dpt buat lg.... huuuu bila baca blog aisya ni, teringat kt buah hati ena

SyeeraFera berkata...

sweet! ^^

Razil Tahir berkata...

banyak-banyakkan doa.. semoga Allah kekalkan jodoh.. :)
amin...

♛ Aina Ayunie ♛ berkata...

amboii, bekepit je ehh,.. haha..

AisYa IeyKa berkata...

@✿A I N A A✿ hahaha . mana ade besar sayang . hehehe

AisYa IeyKa berkata...

@SyeeraFera hehehe thanks syg :D

AisYa IeyKa berkata...

@Razil Tahir amin jgk . thanks :D

AisYa IeyKa berkata...

@♛ Aina Ayunie ♛ mana ade berkepit hahahaha :P

Khai Artzfar berkata...

amboi! sweet giler! haha btw budak pacak singgah sini

AisYa IeyKa berkata...

@Khai Artzfar hahaha , thanks sudi follow blog kita tau . lainkli singgah lah lagi ye :D

Small Cute Purple Pointer