Sayang Awak 1 Tahun 8 bulan =)

11:34 pm | 16.01.13

assalamualaikum rakan semua.lama nya tak update blog.sejak mula sekolah nih ase malas sangat nak menaip entry .malam nih pon sebab special jewp.tuh kita sanggup taip nih.dengar cter budak-budak dapat rm100 . amboi bestnye adeQ-adeQ ye. meh lah kongsi ngan kakaQ sikit.masa time kita takde plak buat camtu . tak adil tau. jeles kejap :* ngee ~ hehe kegedikkan muncul secara tiba-tiba. ehem-ehem cam dah tertukar topik jewp nih.sebenarnya kita nak kongsi ngan korang . hari nih sebenar nya hari yang amat-amat bermakna untuk kita. ceh ! bayak betol kata ganda mengikut kamus dewan , memang banyak glerr kesalahan bahasa.sambung lagi dengan penggunaan bahasa rojak . haha. meraban ape entah . [ jgn jelly kita nak meraban ] >.<
awak-awak semua hari nih ulangtahun ktorng couple tau. bukan nak menunjuk tapi sekadar nak berkongsi jewp.kita suka berkongsi dengan kawankawan semua. dengan nih kita semua akan lebih mesra lagi kan . korang nak tahu semalam kita memang tak ingat langsung.kita tidur awal tapi bangun lewat . haha kul 6:15 pagi baru kita terjaga .kita ape lagi tergopoh gapah nak bersiap nih.sampai tak baca langsung mesj . tapi dalam bz tuh kita sempat jugak kerja kan ape yang wajib . faham-faham lah okey  . sampai jewp kat sekolah kita trus baca mesj .banyak betol msg dari hubby kita; cian dia. kita tak sempat nak gthu dia yang kita nak tidur.dia tertunggu-tunggu kita .tak patut betol kita kan ? -_-
so kat sini kita nak tujukan khas buat hubby tersayang [ future husband and bakal imam ku ] buat bakal imam ku . thanks sangat-sangat selama nih menyayangiku sepenuh jiwa raga mu , bersyukur sangat pada ILAHI kerna di beri kesempatan untuk hidup sehingga hari ini.harap hari seterusnya akan terus kekal kebahagiaan seperti ini . bakal imam ku , andai kata aku ade tersalah bicara atau mengguriskan perasaan mu .ku memohon keampunan dari hujung rambut hingga hujung kaki , kerna setiap kesalahan ku adalah keampunan dari mu sayang .. 
okey sekarang nih bahasa tak formal plak . yang atas tuh formal sikit . hehehe ! tapi ikhlas dari lubuk sanubari (Y)
hari tuh sayang buka facebook biey kan ? sayang kata biey ade panggil dear kat laki lain.biey mintak maaf sayang biey memang tak perasan betol ke biey panggil camtu .biey memang tak tahu .selama kita couple hati biey hanya untuk sayang.walaupon datang lelaki kacak sekacak pelakon korea sekali pon . biey tetap pilih sayang , coz sayang adalah yang terbaik dalam hidup biey . SERIUS B)
sayang - ape pon yang terjadi biey sentiasa ade di sisi sayang tak kira lah susah atau pon senang.sayang doakan supaya jodoh kita berkekalan hingga ke SYURGA nanti . kebahagiaan kita adalah kebahagiaan parents kita. I LOVE YOU 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

8 ulasan:

✿A I N A A✿ berkata...

untunglah si dia dapat ieyka yg comel ni.. auuuuwwwwwmmmmmmmm.. hehehhee

AisYa IeyKa berkata...

@✿A I N A A✿ kakaQ ena nih ade jewp dia ye . hehehe <3

Strawbery [dot] com (OFFICIAL) berkata...

Salam, hye. Im newbie in blog, follow me back. .
http://strawberycinta7pelangi.blogspot.com/. .
Nice blog... :-)

Strawbery [dot] com (OFFICIAL) berkata...

http://strawberycinta7pelangi.blogspot.com/

Strawbery [dot] com (OFFICIAL) berkata...

Maaf, sy tak pandai nak meng'EDIT' blog.. Pm me back at my komen yee, seriuss nak edit, ..taktahu.. Mohon sgt.. :-)

AisYa IeyKa berkata...

@Strawbery [dot] com (OFFICIAL)
aisya ade sediakan tmpahan tuk newbie cam awak ,, edit blog , lau nk PM ika ...

Ain Dzaya berkata...

aw..aw. aw..cun nyer..nak ngorat boleh ?

AisYa IeyKa berkata...

hahaha . nak ngorat saya ke ? hahaha senget lah . .

Small Cute Purple Pointer