[08.01.2013] Sweet NineTeen >.<

11:13 pm | 08.01.13

assalamualaikum rakan semua . nih lah post pertama untuk tahun 2013. hehe ~ hari nih besday kita . 
08.01.2013.tarikh nih amat penting untuk kita tau. kita nak ucapkan terima kasih kat ibu dan bapa kita coz diorang jaga kita 19 tahun dan sanggup tahan kerenah kita. thanks sangat ma dan ayah . I Love You So Much . tak lupa jugak kawankawans kita , mia , izz , tikah , wawa , cerah , yana , kina , maini , maini , ieyda , naniey , dayah , arif , dan ramai lagi . kalau nak sebut pon takkan abis punya . hehe thanks sangat-sangat ye coz sudi wish besday kita . kita takkan lupakan korang .>.<
to my sayang thanks sayang coz jadi orang pertama wish besday biey , terharu sangat coz sayang sanggup tunggu sampai kul 12. sayang ~ ingat lagi kan janji kita . ? sayang mesti tunaikan tau . sayang dah janji . hehe.
tahun nih takde sape pon bagi hadiah . hukhuk ! sedih kejap * pastu eppy balik * hehe tuh lah lumrah besday girl . ade orang kata kita dah tua lah . Oh pless kita taknak . kita masih muda lagi okey . HAHA nak sebut tua tuh pelan-pelan lah . jangan kuat sangat . kita nih awek muda lagi . umur jewp yang tua . eh - eh nak tahu satu cerita tak . kat sekolah tadi kan ada lah kawan kita nih .budak laki ,dia nak wish besday kita tapi dia malu-malu .alolo sweet nya kan . haha . macam-macam cara dia buat juz untuk wish besday kita . tapi yang paling kelakar ade sorang lagi budak laki dalam kelas kita mengusik dia .merah padam muka dia . tersipu-sipu , hahaha lalala~ jangan malu-malu kita tak boleh orang malu kita suka sangat usik . haha jangan marah . nanti cepat tua kita tak tahu . 
tapi kan time kita nak balik sekolah tadi dia panggil nama kita . pastu kita dengan drastik berpaling , ceh cam cterr hindustan pon ade nih . hahaha . nasib baik pakai tudung lau free hair layang-layang rambut . haha. blerr jewp dia gthu eppy besday kita ketawa dan tak sempat nak gthu thanks . so sekarang kita nak gthu kat awak thanks kawan . kita dah knl hampir setahun awak tak perlu kot malu-malu camtu . xmo .xmo . hahaha
okey lah kita nak gthu kat diri sendiri . selamat hari tua . 
ape yang kita hajat kan . kita harap kita dapat result yang cemerlang dan boleh buatkan family kita bangga. 
selain tuh kita jugak nak sayang kita tahu yang kita sayang dia glerr - glerr . dan kita harap dia sentiasa sihat di sana . [ MELAKA ] kita jugak doakan semoga ma kita cepat sembuh dan ayah kita dalam keadaan sihat saje . 
kita jugak berharap ALLAH murahkan rezeki kita dan panjang kan umr kita ,family kita , sayang kita , family sayang kita dan semua umat islam . kita nak gthu sekali lagi . THANKS awak semua . Muachh :*


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

13 ulasan:

✿A I N A A✿ berkata...

Atototo sweetnyaaa yunk... apapun, amin.. semoga Allah murahkan reseki ieyka ye yunk.. =3

AisYa IeyKa berkata...

@✿A I N A A✿ thanks kakaQ tomey . hehehe <3 amin

ziqa nuar berkata...

apy bfdy sis :))

AisYa IeyKa berkata...

@ziqa nuar kakaQ syg , thanks . hehehe :D

Lissa LaLissa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Lissa LaLissa berkata...

Happy Belated bornday~ ^^
May Allah blessed., ^^

AisYa IeyKa berkata...

thanks dear :)

aqafvii.blogspot.com berkata...

comlnye blog,ajar bleh nak uat cmtu ? "_"

AisYa IeyKa berkata...

@aqafvii.blogspot.com kalau nk sya btkn awk kne bt tmpahan lha n kne byr , nti sya akn bt kn , lau setuju PM jewp sya at page sya :D

miss aien berkata...

Hpy belated bornday akaQ...sory lmbt wish...

AisYa IeyKa berkata...

@miss aien HEHEHE ~ thanks syg ku :)

Ain Dzaya berkata...

jelez kan itu perlu..baru la sayang namanya...khenn....

AisYa IeyKa berkata...

btol tuh :D

Small Cute Purple Pointer