Selamat Tinggal :'(

01:05 am | 29.12.12

assalamualaikum semua , sekarang dah kul 1 pagi . so bolehlah kan kalau kita nak say good morning kat korang. al maklum lah dah pagi nih . takkan nak say good nite lagi kot . >.< ade lagi erk yang belum tidur ? buat ape nih ? suka sangat jadi BURUNG HANTU ye * biar diri sendiri pon camtu jugak * sebelum nih takde idea nak update status .sekarang dah ada . hehehe . jangan kisah sangat tentang tajuk entry kat atas tuh . nih bukannya kisah sedih pon . so korang tuh jangan tunjuk muka terkejut sangat.tutup mulut tuh. hehehe :P sebenarnya kita ucap selamat tinggal tuh tuk tahun 2012.dalam beberapa hari lagi kita dah masuk tahun baru . 2013 . ceh ~ nape cepat sangat erk tahun baru nih. taknak lah . lau tahun baru maknanya umur kita pon semakin meningkat, maknanya tahun depan kita dah 19 tahun ,dah takleh dah nak buat muka cute lagi.coz dah tua bangka . hahaha :D kang buat muka camtu ade plak yang jelly-jelly dan maki hamun kita. naya tahu . hahaha :]
korang tahu kan kita nih asal kelantan . korang tahu tak 1.1.2013 di negeri kita sekolah dah buka.tak tahu kan ? heheh . .ala kita tak puas lagi tau nak holiday . tak boleh ke jangan sekolah * taknak pandai jangan sekolah * ehh ! kita nak sekolah lah . kang tak sekolah takleh kahwin plak. kihkihkih tuh jewp motifnya erk . adeQ-adeQ jangan tiru kat umah ye . kakaQ mu ini memang glerr - glerr sikit. hehehe takmo malas-malas . dulu kalau kita malas-malas mak kita rotan jewp kita. baru kita bangun g sekolah. awak-awak semua plak camne. ?
sempena tahun baru nih kan ? kita ada lah beberapa azam yang kita nak gthu kat korang semua . tapi kita tak boleh nak janji jugak . nafsu nih kuat sangat . FACEBOOK tuh selalu ada dalam kepala.asyik ingat jewp. 
1 : kita berazam kita dapat 4.0 dalam stpm sem 2. [ insha allah ] kalau kita usahakan . 
2 : kita nak ramai kawan , kalau boleh semua nya jenis yang boleh di bawa ketika kita susah atau senang .
3 : kita nak family kita sentiasa sihat  . . 
4 : kita nak berjimat cermat , taknak boros sangat . 
5 : kita nak sayang dia sorang jewp * selama nih pon sayang dia jewp *
tuh jewp kot azam kita,nanti ada azam yang baru kita update lagi . hehe . asyik kita jewp yang cerita azam yang baru . korang camne ? tak aci lah  kalau korang jewp tahu yang kita .kita nak tahu azam korang jugak . komen entry nih gthu azam korang tau . hehehe :] sayang korang . . . 
sebenarnya kita pon ade cerita sedih nak cerita kat korang jugak . 2 hari lepas kan kita janji nak jumpa dengan my baby kita kan , tapi tak jadi coz tibatiba jewp hujan. hukhuk sedih kita * sambil lap hingus * kita berharap sangat nak jumpa dia tapi nak buat camne dah tak sempat . semalam pon kita ajak jumpa jugak tapi dia bz . coz esok hari pertunangan kakaQ bby kita . dia mesti bz kan ? tentu takde masa nak meseg ngan kita. awak-awak kita rindu awak lah . nak jumpa pon tak sempat.kita nak bagi hadiah pon takleh kat awak . abis blerr awak boleh pakai baju yang kita beli tuh . teringin nak tengok awak pakai sayang . hukhukhuk ~ tak kesampaian :'(
esok awak dah pergi melaka . nak sambung stdy dah kan ? ala kita tak sempat lagi nak manja ngan awak , awak ada orang tanya lah blerr kita nak kahwin . kita tunggu 5 tahun lagi kan awak ? sekarang kita samasama tak matang lagi . awak kita himpun dulu duit banyak-banyak pastu baru kita kahwin tau . eh ! ape yang kita mengarut tak tentu pasal nih . dah lari tajuk . hahaha .. >.<
kalau camtu kita mintak diri dulu lah . maaf lah ye kalau ade terkasar bahasa . atau ade katakata kita yang buat orang tersinggung or pape lah . kita mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki . deal ? salam ceria everybody . muah setepek :* smile sweet chakk SARANGHAE hehehe !
SELAMAT TAHUN BARU --"

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

I Choose To Love You :')

07:55 pm | 22.12.12

awak,awak ingat lagi tak soalan yang awak selalu tanya tuh . [ kenapa biey untung couple ngan abang ? ] ingat lagi tak awak ? malam nih saya nak jawab soalan tuh.saya malu nak jawab depan awak so saya coret jewp kat sini hope awak sudi baca ye.awak ingat lagi tak ade satu peristiwa hitam yang berlaku dalam hidup saya.saya di fitnah ? ingat kan.awak beri semangat kat saya.taknak saya putus asa.awak saya selalu jawab yang ringkas-ringkas jewp bila awak tanya soalan tuh.camni jewp saya jawab ~ abang baik , encem dan faham biey ~ tuh jewp kan? sebenarnya bukan tuh.saya malu nak gthu dan saya taknak ungkit peristiwa hitam tuh.tapi malam nih saya nak luahkan jugak kat awak.sebab malam nih istimewa ,saya berdebar tunggu kepulangan awak. hehe >.< awak ingat tak budak laki tuh fitnah saya.dia kata dia pernah cium saya? padahal saya takpernah buat benda terkutuk camtu.saya di fitnah awak.tapi awak kata [ abang time biey ape adanya tak kisahlah camne pon ] awak ! TERHARUNYA saya.kalau saya kat tempat awak belum tentu saya akan kata camtu,tapi awak tak fikir panjang terus jewp kata camtu . awak tahu tak kata-kata awak tuh buatkan hati saya makin sayang kat awak.awak bukan jewp memahami saya tapi awak menyayangi saya sama cam saya nih dan jadi family awak . saya nak ucapkan terima kasih.awak buat hati saya berdebar,awak buat saya menangis,ketawa,dan awak buatkan saya rasa diri saya nih istimewa sangat. KOMAWO OPPA [ thanks sayang ]
dalam ramai-ramai lelaki yang mencintai saya . kenapa saya pilih awak ? sebab saya rasa awak boleh terima kekurangan saya.saya nih kadang-kadang barannya tak kena masa .kadang-kadang tuh saya ade jugak tengking awak.saya mintak maaf.saya takdapat nak kawal bila saya marah.selain tuh saya jugak pernah buat awak nangis . bukan sekali tapi banyak kali.awak tak pernah sebut perkataan PUTUS pada saya.tapi saya dah banyak kali sebut perkataan tuh.awak bila saya kenangkan semua yang awak buat kat saya dengan sendirinya airmata saya mengalir.saya tertanya-tanya kenapa lah dari dulu lagi kita tak berjumpa ye awak.rupanya ALLAH lambatkan kita bertemu untuk kita memahami pasangan masing-masing.sekarang saya dah faham serba sedikit tentang awak,dan awak pon sama.>,<awak , saya tak secantik EX awak dan awak tak seencem EX saya .tapi saya ase awak bf saya yang paling encem .hehe tapi kita tetap bahagiakan ? awak dan saya bila kita bersama yang cantik bertambah cantik yang encem lagi encem kan ? hehehe** awak nak tahu saya tak perlu lelaki yang macho, kaya yang saya perlu lelaki yang boleh bimbing saya.tuh yang saya nak awak.dan saya cukup yakin awak boleh buat semua tuh . saya tahu setiap perancangan NYA tentu akan ade hikmahnya.kita sebagai hambanya haruslah menunggu dengan sabar dan bertawakkal dengan ape saje ketentuanNYA . saya sentiasa berdoa semoga kita kekal bersama.awak dan saya bersatu ..
amin ^_^
awak, saya pilih untuk terima awak bukan kerana awak sentiasa memberi ape aje yang saya mintak tapi saya pilih awak coz awak orang pertama yang sudi menangis demi saya.saya selalu titiskan airmata untuk lelaki tapi lelaki tak pernah buat camtu kat saya.dan sekarang awak orang pertama yang camtu.saya tak tahu nak berterima kasih camne lagi kat awak.awak tahu tak ? saya harap awak lah lelaki yang terakhir yang akan bertahta di hati saya.
andai kata lah kita hadapi masa yang sukar untuk kita bersama.saya mohon pada awak.bersabarlah dan sentiasa gapai tangan saya.jangan pernah tinggalkan saya.saya yakin kalau cinta kita tulus dan di redhai kita pasti akan bersama awak. . awak senyum lah.saya ade jumpa satu lagu nih dalam YOUTUBE.saya tujukan lagu nih khas buat awak.saya nak awak dengar ye.lagu nih lagu k-pop.awak tak kisahkan ? lirik dia best sangat awak . dan tajuknya I CHOOSE TO LOVE YOU . . .
awak dengar dan hayati liriknya tau.awak WELCOME HOME.saya tunggu kepulangan awak dengan senyuman yang paling manis . hehehe :D


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Terima Kasih Awak ! (=

04:18 pm | 20.12.12
assalamualaikum rakan - rakan semua.hari nih kita taknak mention sape-sape pon . tapi kan entry kita kali nih khas buat si dia yang jauh di melaka . awak-awak esok dia dah balik kelantan lah.semoga dia selamat sampai . jangan lah ade pape yang pelik berlaku kat dia. amin ^^ kita nak kongsi sesuatu .hehe hari tuh kita dapat hadiah dari dia.benda yang kita nak tau .TERHARU glerr ! dia usaha carikan untuk kita.benda tuh bukannya murah .dia pelajar lagi . tapi demi kita dia sanggup . harganya rm200 . mahal kan ? kita bukan nak menunjuk tapi kita nak kongsi ngan rakan-rakan semua . ehem-ehem ~ dia bagi kita phone lah , cantik ,kecik jewp tau . warna putih. hehehe .sebenarnya fon tuh dia bagi dah dekat 3 minggu tapi sekarang nih kita baru ade peluang nak cterr kat semua. hehehe maklum lah bz sikit kebelakangan nih. * dah macam YB lah plak .hehe  * pic yang kita tangkap nih tak jelas sangat tapi boleh lah korang tengok erk . hehe >.< 
camne ? cantik tak ? hehe abaikan muka kita tuh .korang just tengok phone tuh jewp. korang-korang kita salah beli cover lah.kita beli cover champ biasa . yang kita guna sekarang nih samsung champ noe . hehehe 
tak kisah lah cantik ke tak yang paling penting kita ase cantik sangat . kita beruntung tau dapat dia yang baik hati .yang selalu sayang kita. >.< korang pernah tak impi2 sesuatu yang korang nak.? pastu mimpi tuh jadi kenyataan . tak pernah kan .ade jugak yang pernah. macam kita. dulu kita selalu fikir . kalau kita couple ngan seseorang tuh . kita nak dia bagi hadiah bear besar , telefon . kita bukan nak hadiah yang mahal-mahal tapi kita nak hadiah yang boleh buat kita sentiasa ingat dia.sentiasa berada di samping kita. tuh yang kita nak sangat :\
korang-korang kita jugak bli tau hadiah kat dia.benda nih dah lama dia nak tau.dah setahun asenye.selalu nye kita beli lah apepon tak pernah menjadi .beli kasut , kasut besar. beli selipar , selipar kecik . hehe tapi sekarang nih kita beli kasut lagi , kasut yang dia nak . setakat harga rm135 tak berbaloi cam harga phone yang dia bagi kat kita tuh . tapi kita tahu dia suka sangat. dia kata kasut yang kita pilih tuh sesuai ngan dia.cantik .Ohsome ! hehe . kita eppy tau dia kata camtu . mula-mula ase susah hati jugak tapi blerr dia dah kata camtu akhirnya kita tersengeh jugak , :') eppy - eppy 
fokus kat bawah okey , kat kasut tuh ? camne ? ohsome tak ? hehehe ~ selain itu , hari tuh kan kita holiday kat perak . so kita ade beli t-shirt untuk dia. tapi tak tahu cantik ke tak ? kita dah pakai pon . hehehe . nanti kita bagi lah . hehe >.< warna t-shirt tuh warna kegemaran kita lah. warna HIJAU ,, alolo . sweet tak kita ? hehe ') [ perasan jap :P ]
hahaha ! kelakar kan pic ? jangan ketawa. kita nak tnjuk pic baju jewp bukan benda lain pon .hehe abaikan muka kita yang entah pape tuh.haha :'( sedih lerr. apesal muka cam tahan uhukk tuh . hahaha . sori . 
kita nak gthu sesuatu at bf kita . [ sayang , thanks tuk fon tuh . sekarang nih b tak dapat lagi nak balas setimpal nya dengan apa y sayang bagi . nanti ade duit b bagi lah ye . hehe . i love you sayang ] muahh setepek :* okey lah nanti kita berceloteh lagi tau . daa , assalam semua . ceriakan hari anda dengan SENYUMAN..


                                                                                                               Aisya Ieyka VS Miss Celotehh

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

jangan PUTUS ASA ^^

08:21 pm | 19.12.12

assalamualaikum rakan blogger , facebooker , tweet .entry nih khas buat adeQ-adeQ PMR tahun 2012.sebagai kakaQ kita nak kongsi sesuai ngan adeQ-adeQ semua.sebelum tuh kita nak adeQ-adeQ banyak bersabar. jangan sedih-sedih . PMR nih bukan penentu adeQ - adeQ dapat masuk u ke ape , just nak tentu kan kelas jewp . adeQ-adeQ tak dapat nak masuk aliran sains ? takpe ^^ tak semua aliran sains dapat masuk u tau . percaya kata kakaQ. ade usaha , tekad dan kesabaran kejayaan pasti dalam tangan .
 >.< kakaQ pon bukannya pandai sangat so nak ajar korang semua asenye tak sesuai kot , tapi kakaQ nak kongsi lah serba sikit tentang form 4 dan form 5 . 
mungkin adeQ-adeQ fikir form 4 dan form 5 nih mencabar .bagi kakaQ kalau usaha form 4 dan form 5 lebih mudah dari form 1- form 3 nak tahu nape ? coz subjek dia tak susah sangat . tapi tuh khas tuk kelas ekonomi cam kakaQ lah . yang sastera dan aliran sains kakaQ tak tahu ye . hehe =) novel untuk komsas amat-amat lah mudah . best plak tuh . dulu kakaQ ulang berkali-kali .. SUTERA DALAM LUKISAN . memang kakaQ suka sangat baca . coz novel tuh sama cam novel cinta yang kita dok baca.menarik sangat. tak bohong nih tau . 
nih tip untuk adeQ - adeQ form 3 :
1 : time cikgu mengajar mesti fokus coz blerr fokus adeQ-adeQ semua tntu akan faham. dan subjek yang cikgu ajar di form 4 akan di ajar blik di form 5 . serius nih . macam matematik . benda sama jewp yang keluar . 
2 : mesti stdy balik ape yang cikgu ajar , macam kakaQ 1 bulan nak pekse baru kakaQ stdy . so tak sempat nak kejar sayang . menyesal tapi nak buat camne dulu main-main sangat kan . tapi kakaQ dapat jugak u tuh walaupon main-main . tapi kakaQ tolak dan masuk form 6 . hehe :)
3 : mesti ada semangat daya saing . blerr kita tgk kawan kita berjaya kita mesti ase iri , bukan iri jahat tau . tapi iri yang kita pon nak berjaya cam dia . . 
4 : jangan malu tuk bertanya . adeQ-adeQ semua jangan malu nak bertanya tau . kalau kawan kita faham dari kita jangan segan-segan tuk tanya dia . kalau yang baik dia takkan kedekut . serius nih . 
5 : asenye stdy group lagi bagus , dulu kakaQ buat stdy group . blerr kita stdy bersama kawankawan kita benda yang susah pon jadi senang tau . kawan kawan akan bantu kita , kakaQ dulu pon kawankawan bantu jgk . tapi ade jgk y kakaQ tak faham . hehe [ suka main main tek ]
tuh jewp kot tip yang kakaQ boleh bagi tuk adeQ-adeQ kakaQ yang kakaQ sayang , akhir kata kakaQ xnak kamu semua sedih . banyak lagi masa tuk kamu semua berjaya . jangan putus asa . jangan jadi macam kakaQ . menyesal kemudian hari . . daaa semua :D

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Aku Terima Nikah Nye =))

1:02 am | 06.12.12
assalamualaikum rakan bloggers , facebookers , tweet ! tak jawab dosa tau .kita taknak tanggung.bagi salam sunat tapi jawab salam WAJIB hehehe >.< tuh satu cara nak HOT dalam facebook .hahaha~ 
okey-okey kita bukan nak cterr pasal tuh lah ,aishh nih lah asyik nak merapu jewp .bila nak menaip entry tentu kita nak merapu .bila nak merapu kita taip entry .ayayai pening 10 minit . hahaha... korang tengok atas jap . eh-eh jangan atas sangat tengok atas sikit dari entry jewp . hah betol lah tuh TAJUK entry... tuh bukan filem eh.tuh sekadar tajuk jewp.kang ade yang salah faham kata kita nak cterr sal filem " aku terima nikahnya " plak .hahaha ~ boleh lah tuh ase penampar free kan . :( kita nak cterr sal kita lah bukan sal orang lain.banyak kan benda-benda elok terjadi dalam hidup kita.alhamdulillah.syukur sangat pada ALLAH coz bagi kebahagiaan sampai camni sekali harap semua nih akan berkekalan hingga ke nafas terakhir.tak semua orang bertuah cam kita .ade yang hidup dalam tekanan takde langsung kegembiraan.kita harap kita tak jadi camtu.eh korang! kita nak gthu nih ma ehem-ehem kita berkenan lah kat kita .camne leh jadi camtu erkk? padahal ma ehem-ehem tak pernah pon tengok kita.bila kita tanya camtu kat ehem-ehem kita.dia jawab camni [ ma tahu anaknya camne ! dia tahu camne wanita yang anak dia pilih.walaupon dia tak pernah jumpa lagi wanita tuh ] u alls kita terharu glerr time tuh.cam tak sangka pon ada.yela kita mana pernah borak ngan ma ehem-ehem walau dalam fon sekali pon.TERHARU GLERR weii ~ serius.kita takkan main-main benda camni tau. tajuk atas tuh kita nak kasi gempak jewp.kita bukan nak cterr yang kita nak kahwin esok or lusa..sesaje buat tajuk camtu.. hehe! tak sabar betol ma ehem-ehem kita nak tengok kita kahwin ngan anak dia.ade ke camtu . kita malu 10 minit tau.hehe [ sekejap jewp malu ] kita selalu kata 5 tahun lagi baru kita nak kahwin . boleh ke ? hehehe..gatal plak.. :* tapi kan ape salah nya kahwin muda, asalkan masing-masing tahu jaga diri tahu tanggungjawab masing-masing asenye takde masalah kan? eh nak dengar tak budak sweet yang kita dok cterr dalam nih ngah tunggu kita lah .nak chatt ngan kita,tapi kita gthu dia yang kita ade keje .kita suh dia tunggu kejap.padahal kita nak tulis benda nih kat dia. hehe ! eh kita ada sediakan pic tapi u alls jangan plak ketawa kata kita nih syokk sendiri.nih memang bukti ehem-ehem kita yang antar tau .
tengok ! tutup mulut tuh. kang dah kata kita ade bukti .hehehe >,< kita tak bohong tau ...
to ehem-ehem : sayang my heart my soul my everything thanks so much sayang coz sudi terima biey yang serba kekurangan.dan perangai biey yang suka bertindak bukan-bukan nih.kadang-kadang biey kurang faham sayang.kurang beri perhatian kat sayang. biey mintak maaf dengan semua kekurangan yang ada pada diri biey,biey harap ape ajewp yang berlaku di harap sayang anggap semua nya sebagai permulaan dalam perhubungan kita , selama kita mengenali ini kita selalu gaduh,selalu timbulkan masalah , biey mintak ampun.mungkin biey jugak pernah berkasar dengan sayang,pernah tengking sayang dan jugak pernah curiga dengan sayang, biey mintak maaf.tuh semua berlaku coz biey terlalu cintakan sayang.sampaikan biey tak tahu nak luahkan camne lagi .biey harap hati sayang mampu menerima hati kerdil biey nih.walaupon biey serba kekurangan biey cuba tuh memenuhi kekurangan itu dengan kelebihan sayang . I LOVE YOU mngkin bukan forever tapi hingga biey mati . dan biey berharap kita bersama lagi hingga ke syurga sayang . amin . amin =))

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

(= hanya untuk mu [ CINTA HATIKU ]

05:58 pm | 03.12.12

assalamualaikum rakan bloggers , rakan facebookers , rakan twitters...
awak!hubungan kita dah hampir 2 tahun lah awak. camne leh jadi cepat camtu eh ? saya ase kita baru jewp kawan.baru jewp couple..hehehe ! awak kita sekarang ngah HOLIDAY tau tapi kan tibatiba jewp kita fikirkan awak.kita fikirkan [ awak tgh bt ape lah nih erk ] camtu lah awak .hehe~ sori erkk awak pon tahu kan yang kita nih xleh nak jauh dari awak. kemarin kan kita g pasar malam kat setiawan awak .. luas pasar malam tuh awak.penat kita jalan tau.tengah kita jalan kita tertengok satu baju nih.cantik awak..warna hijau! watna kegemaran kita tuh.kita pon ambik .kita cari saiz M .coz kita ase awak tak muat kalau nak pakai saiz S kan? hehehe. tahu tak kita dapat murah baju tuh.kita mintak makcik tuh turunkan harga tuh.kita takde duit sangat.tapi kalau kita tak beli kat awak nanti kita menyesal tau awak .
awak! awak suka ke kasut yang kita bagi hari tuh ? mesti awak melompat-lompat suka kan? kita tahu . hehe~awak-awak manja tak cara kita cakap nih ? cehh ! hahaha * dont jelly-jelly okey * awak ! fon tuh cantik sangat.sesuai ngan kita.cute, sweet sama cam kita.hehehe...kita suka lah awak.guna pon best! thanks banyak-banyak ye awak.awak baik sangat,.kita sayang awak kemah keming.awak lelaki paling terbaik yang pernah kita jumpa tau,
awak-awak try tengok atas sana.kita print screen tuh,kita nak tunjuk yang hubungan kita dah lama.kita tak pernah lagi bercinta selama nih ngan sapesape pon,awak orang pertama awak.kita kan tak pernah sayangkan orang lain selain awak,awak takmo jeles-jeles okey.kita janji kita tak pandang laki lain walaupon dia lebih kacak dari awak [ tapi ade ke yang lebih kacak dari awak ? ] mana ade.awak yang paling kacak dalam hati kita nih..kita dah tak pandang orang lain dah.hehe ! awak jewp yang pertama dan terakhir.itu yang kita harap awak. kita samasama berdoa pada ALLAH ye awak agar jodoh kita kekal hingga ke jinjang pelamin dan hingga ke akhir hayat ye awak. aminnn >.< awak senyum erkk ? tapi nape ? laa awak terharu ke? alolo jangan lah camtu sayang.nape nak terharunya.hehe ~ kita gthu benda betol nih awak.kita tak bohong.nih memang luahan hati kita lah awak..kalau awak nak tahu kita sayang awak dari dulu lagi.time awak jadi abang angkat kita lagi.time awak muda-muda gtu .[ sekarang dah tua erkk] hehehe . . 
awak nangis ke ? aishh ! laki takleh cengeng lah awak,betol tak ? kena strong .sampai camtu sekali awak terharu .hahaha laa cute nye awak nih . tak sangka betol kita yang future husband kita nih MANJA , CUTE , SWEET , dan ENSEM .hehe
thanks kat dia coz sudi tinggalkan awak tuk saya.sebab dia kita boleh kekal sampai sekarang.walau ape pon ujian yang kita hadapi .kita hadapi ujian tuh dengan tabah dan tenang awak.kihkihkih ! kita nak gthu nih .. ehem-ehem [ I LOVE YOU ]  
awak! cantik tak blog kita nih ? sebenarnya kita nak warna kegemaran awak dan kegemaran kita.tapi xde lah awak.yang ada pink blue jewp awak.awak-awak tadi kan ade budak nak ngorat kita dalam FACEBOOK.dia inbox kita awak.nak tahu ape yang kita buat .kita unfriend dia pastu kita block dia awak.eee~ kita tak suka lah laki miang-miang nih awak.awak kan tahu perangai kita camne.kita taksuka orang yang kurang sopan camtu.padahal dia dah tahu yang kita nih dah ada awak,sengaja gatal-gatal lagi ngan kita.mana kita tak marah nya awak... awak jangan jeles tau.kita dah guna pon kuasa hebat kita tuh. hehe :D
awak saya cinta awak  . SARANGHAE <3 awak kata nak tengok pic kita g DAMAR LAUT kan ? meh cini kita nak tunjuk . (=      
 


camne sayang ? suka tak ? hehe ! yang baru oren tuh kita baru balik pasar malam tuh . tengok tak plastik hijau tuh ? dalam tuh ade baju awak tau sayang . smile =)
daaa sayang , biey cinta kamu hingga akhir hayat ! sekiranya di izinkan oleh ALLAH >,<


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer