Raya Dah Tamat ! ^^

25.08.12 | 11:12 pm
assalamualaikum rakan bloggers dan rakan facebookers . amacam raya tahun nih ? best tak ? dapat duit raya banyak tak ? kita dapat cikit jewp. raya tahun nih tak meriah sangat.kita ase hambar jewp.taktahu nape.korang semua.cantik - cantik lah pic raya korang. jeles kita tau . kita tak cantik pon awak semua. kita biasa biasa saje.awak-awak semua.raya dah hampir tamat nih.dah tak ase semangat nak raya lagi dah.hari nih baru 7 syawal.tapi dah ase hambar.maklum lah cerita pon takde yang best. asyik ulang tayang cerita sama saje.kita yang tengok pon dah muak .
hye! kita ade pic raya tau. korang nak tengok tak? tapi tak banyak pon awak sayang^^ saja jewp nak tunjuk kat awak semua.kalau tak cantik tuh jangan kutuk - kutuk plak tau. kalau cantik tuh komen - komen lah sikit. hehe :) [ koya cantik . bila cantik taktahu ] hehehe ! 

jemput makan biskut raya . hehehe [ lau takmalu makan lah ]

cute tak kita ngan anak saudara kita ? nih anak saudara kita yang ketiga sulung . =)

first time snap pic family camni . sweetnye kan ? hehe dah lama idam pic camni . 
sweet sangat awakawak semua . ngee ^^

hehehe ! tengok . nih pic kawan kita. dia datang beraya . baik betol hati dia erkk .
mai terjah umah kita bawa kazen dia sekali . hahaha :D

tengok - tengok . bf kita mai raya umah kita. tak sangka tau . 
kita ? eppy glerr lah awak semua . .

kita paling suka pic nih . comel tak kita ngan dia. ? hahaha [ GEDIK  ] kan .
eh . biar lah . asal kita eppy2 . hehe >.<
nih pic terakhir kita bersama ngan dia. nanti tentu kita akan rindu dia . tahun depan plak baru boleh jumpa dia. hukhuk . cedihnya kita. harap - harap boleh jumpa dia cepat - cepat ^_<
kita snap pic nih hanya tuk korang jewp . hahaha ! pada yang taksuka kat kita tuh jangan lah nak komen yang bukan - bukan ye.lau ase meluat tengok muka kita baik jangan tengok kita. nih komen pon entah pape . kita pon ase sakit hati . LOL =.=
kita nih garang cikit. tambah - tambah raya pon dah sampai penutup lagi cepat kita nak marah . so jangan cabar kita tau . [senyum ^_^ ]

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Kita Aisya =)

25.08.12 | 09:53 pm
assalamualaikum . hye kawan bloggers dan kawan facebookers . semua sihat ke?kita nak updates tentang kita jewp . atas permintaan adeQ angkat tersayang.kita updates status nih.kita taktahu nak updates ape.so kita tnjuk jela pic baru kita at korang semua erkk. cantik ke tak . tuh belakang kira tau. jangan lupa tinggalkan komen tau . harap sangat sayangs semua :D

bergaya tak kita ? hahahaha :D

kita paling suka pic nih tau . nampak elegen tau . kita 
suka . hehe <3
besarkan mata kita ? hahaha . kita sayang mata kita. 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

SelamatHariRaya / genap [ 1 tahun 3 bulan ] ♥♥


assalam rakan - rakan blogging dan rakan - rakan mukabook . nak story cikit.tentang sape ? tentang kita lah .hari nih genap 1 tahun 3 bulan relationship kita dengan dia.nape kita selalu lupa tarikh penting nih.mesti dia dulu yang wish kat kita. kita plak ? selalu blurr taktahu pape .nasib baik lah dia jenis orang yang faham perangai kita.dia tahu yang kita nih memang jenis pelupa. tadi nak di jadikan cerita.kita ade edit pic kita ngan dia.kebetulan plak hari nih hari penting tuk kita ngan dia. alolo ! nak kata sweet tuh . boleh tahan [ hehe  . malu - malu kucing ] ♥
serius sebenarnya hari nih kita badMood . nasib baik ade dia yang hiburkan hati kita. lau tidak nangis jela kita.kita memang sakit hati ngan sorang minah nih.suka buruk- buruk kan orang .taksedar diri.bukannya buat amal . tapi asyik tahu buat fitnah jewp.geram kita.
korang tahu ? kita tak ase eppy pon raya tahun nih.ase kosong jewp .taktahu nape.hanya ALLAH jewp yang tahu.kita tak faham ngan dunia.nape jadi camni.aishh. manusia sekarang nih . ramai yang jahat/ semua tidak boleh dipercayai . senget . senget . senget ..


oke lha, kita xnak lepas geram lagi . kita nak gthu . SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN.hope pada sape - sape yang kita terbuat sakkit hati or pape. kita mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki erk . halal kan semua yang korang buat at kita. hanya ALLAH yang mampu balas ape yang korang buat kat kita tuh. di kesempatan nih jugak.kita nak ucapkan 
WELCOME HOME tuk bucuk kita jugak.hari nih dia balik kampong. hohohoho balik kampung. hohohoho balik kampung [ hehe ! siap nyanyi lagi tuh . ] jangan marah . suara kita sumbang cikit. hehe ♥
kita nak ajak kawankawan blogger dan kawankawan mukabook datang at umah kita raya pertama. nak kata open house pon asenye bukan. kita taktahu lah . hehe. hope ramai yang datang umah kita tahun nih.taksabar nak jumpa kawankawan lama. ngee~ rindu tahap glerr dah nih. ♥
daaa semua . nanti kita updates pic raya kita erkk . promise tau >.<



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

JOM BLOGWALKING - [ supergirl & superboy ]

assalam semua . kita nak buat sesuatu yang istimewa tuk korang . ade sape - sape nak tambah follower blog tak ? lau nak korang boleh join segmen yang kita buat nih . KHAS tuk kawankawans blogging semua . =)
tapi tuk ikut segmen nih . ade beberapa syarat/ lau kawankawans semua boleh ikut . jom lha join . xrugi pape pon . malah untung .. ;)


SYARAT - SYARAT SERTAI SEGMEN NIH 
1: korang WAJIB follow blog kita ..
2: WAJIB letak tajuk entry sama cam kita punya
3: mesti letak banner cute[ perasan cute bdk nih ] yang atas tuh kat entry korang ..
4: lepas tuh copy and paste link entry segmen korang tuh dalam ruangan komen kita nih .
5: wajib blogwalking blog kawankawans yang lain  baru boleh tambah follwer . lau TIDAK tak dapat kita nak nolong . 

tuh saje syarat - syarat nya . kalau kawankawans semua boleh ikut , kita akan bantu kawankawans semua tuk dapat follower yang banyak . TARIKH AKHIR : SAMPAI HARI RAYA PERTAMA :)
SELAMAT HARI RAYA DAN SELAMAT JOIN SEGMEN NIH . HOPE RAYA TAHUN NIH KORANG AKAN DAPAT FOLLOWER YANG BANYAK DAN DAPAR BERKENALAN DENGAN RAMAI KAWAN <3

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer