SEGMEN --> SAPE NAK JADI KAKI FOLLOWER !

salam semua !! pada yunx takk join lagi ,, join kat sini -->http://aisyaieyka.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html .. jangan bohong ! betol betoll tau ! join baru blh ambik link nih tauu !!
kat sini semua LINK yunx join segmen ieka . gunakan manfaat nih baik - baik erk kawankawans semua !









" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

SEGMEN --> SAPE NAK JADI KAKI FOLLOWER !


hye kawankawans semua ,, jom join segmen yunx ieka buat , buat pertama kalinya ieka adekan segmen camni !
SAPE NAK JADI KAKI FOLLOWER . ?? ieka adekan segmen camni coz ramai kawankawans ieka yunx baik hati sudi follow blog ieka , coz tuh ieka nak tolong adeQ - adeQ ,, kakaQ - kakaQ dan abang - abang yunx memang syokk main blog sekarang nih !! tapi kurang follower >.<
meh sini ieka gthu syarat - syarat tuk sertai SEGMEN nih ,, mudah jewp sayunk - sayunk semua .. korang ikut betoll - betoll tau =)) syaratnya mudah jewp ..

* korang buat entry yunx bertajuk SEGMEN --> SAPE NAK JADI KAKI FOLLOWER .. jangan lupa letak banner yunx kat atas tuh kat entry korang . xcantik xpe . asal ramai yunx terjah blog korang ! hewhewhew ^__^
* lepas tuh korang LINK kan entry korang tuh kat komen dalam blog ieka oke :))

satu lagi ,, ieka xkisah korang nak follow ieka atau tidak . yunx penting kawankawans ieka semua eppy! ieka xpaksa erk . tapi lau nak follow pon ape salahnya . hehehe !! 

TARIKH TUTUP : 20 APRIL TEPAT - TEPAT KUL 12 MALAM TAU !

ALOLO ! XYAH MALU - MALU . JOM KAWANS KAWANS SEMUA KITEE JOIN SEGMEN IEKA NIH :))

ieka dah tukar tarikh nye , coz ieka tahu ramai lagi nak join segmen nih ,, so ieka bagi peluang kat korang . jom ramai - ramai . kita join .. ,, ieka akan tolong kawanskawans ieka sedaya mungkin . FIGTHING ! 
lau dah siap semua !! korang buka LINK kat bawah nih erkk !
maaflha ieka xpndai sangat blog nih ... xcamni jewp yunx ieka pndai . lau ade sapesape xpuas hati .maaf sangat - sangat !!


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

APE PERLU NYE AYAT JIWANG DALAM HIDUP KITA =)


ehem - ehem . ada SapeSape nak jiwang ngan ieka takk ? hehe ,, bukan ape sekarang nih entry nih berkaitan ngan cinta dan jiwang . ape pentingnya ayat jiwang nih . pentingnya ayat jiwang nih . coz dengan ada nya dia . si gadis yunx tengah melenting tadi pon boleh cair blerr dengan si jejaka menggunakan ayat jiwang . nak contoh - contoh ayat jiwang ke ? boleh . nanti ieka buat dulu tau . susah jugak nak buat ayat jiwang nih . maklum lha ieka nih bukan budak sastera erk . so xde lha pndai sangat cam budak sastera tuh . 

AYAT JIWANG TUK ORANG YUNX KECEWA DALAM PERCINTAAN <3
* ku tidak ingin engkau berduka .
sangat aqu mengecapi bahagia .
ku tidak ingin kau kecewa .
sangat aqu menerima cinta dia . 
kini doakan lha kebahagiaan ku . titipkan lha doa - doa
agar kami bahagia dan kekal tuh selamanya .
kau dan aqu mungkin tidak di jodohkan bersama . 
semua yunx berlaku adalah kehendakNYA .
bukan kitee yunx menentukan warna dalam hidup kitee tapi DIA yunx tentukan . =)

AYAT JIWANG TUK ORANG YUNX MABUK CINTA CINTUN . HEHE !
* kau yunx bernama kekasih ,
ingin ku ucap nama mu setiap minit dan setiap saat ,
terjaga ku dati tidur wajah mu menghiasi ruang mata ku ,
wajah mu yunx asli tidak ada sedikit pon warnawarni ,
membuatkan mu anggun dan jelita ,
sayangku , ingin ku petik mu menjadi insan terindah dalam hidupku ,
ingin ku kongsikan suka duka bersama mu ,
ku harap cinta aqu dan kamoo akan kekal hingga ke jinjang pelamin :))

AYAT JIWANG YUNX MEMANG BRUTAL GLERR ! HOHO >.<
* saya suka blerr awak ketawa ,
senyuman awak manis sama cam candy , 
blerr awak ketawa fulamak ! cair glerr hati saya nih .
xtahu nak kata pe lha . awak laki yunx terbaik pernah saya kenal .
kalau kitee terus couple jewp xboleh ke ??

AYAT JIWANG YUNX ROMANTIK .
* ingin ku gapai si bintang kecil ,
tuk menghiasi lena malam mu ,
ingin ku berikan hati ini ,
tuk mengisi ruang hati mu .
sayang kamoo ketat ketat sayunk . <3

dengan semua ayat jiwang nih ! mesti lentok punya gf / bf . nak cterr nih . ade jugak yunx tanya ieka . ehem ehem  ( awak nih budak sastera erk ?? pndai betoll buat ayat jiwang ) ceh ! ade ke patut tanya camtu . saya bukan budak sastera erk . tapi saya suka bersastera . haha ! sebenarnya blerr jewp kitee banyak laluan liku liku hidup dengan automatiknya kitee akan jadi jiwang . ieka xbohong . memang betoll nih . dulu ieka nih mana suka nak jiwang jiwang .tapi blerr dah biasa dengan cinta , baru ieka tahu nak berjiwang . HAHA !
upenye best jugak jiwang nih . kitee boleh improve kan lagi tentang bahasa melayu . tentang bahasa kuno zaman dulu  dulu . hehe >,< korang xfaham erk ?? biasa lha tuh  .. jangan faham erkk !! hehe
dah baca tuh jangan lupa like tau . sayangs kamoo semua <3 lap u 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

♥ SEGMEN ---> SAPE NAK TAMBAH FOLLOWER♥


kawankawans semua ieka ada join satu segmen nih , tentang follower . hehehe !! boleh kan kawankawans ieka yunx baik nih FOLLOW blog ieka . plezz sayangs semua . ieka xpernah join manamana segmen or contest sebelum nih , kali pertama join memang berdebar glerr . hehe !
nih lha blog yunx anjurkan segmen nih , http://kinahnazari.blogspot.com cari kat blog nih tau .. atau pon korang tekan link nih erk . hehehe ! faham kan sygs semua ?? hehe >,< ,  http://kinahnazari.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html
thnaks kakak cute coz sudi anjurkan segmen nih , ieka suka sangat . ieka ucapkan terima kasih ye . 
hehehe >.<
jom kawankawans semua , kita samasama join . nak tak . kje nye mudah jewp . korang nak tahu lebih lanjut korang masuk jewp blog kakak kinah tuh . hehehe . 
die ajar dari hujung rambut hingga hujung kaki . hehehe :)) enjoy erkk .. 
peace. 
TARIKH TUTUP 10 APRIL TEPAT KUL 12 TENGAH MALAM ..
lau ade sape sape nak join , baik join sekarang . xrugi tau . now ! ieka pon nak join gak . hehehe !!! <3

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

UPDATES ~~> saya make up blog saya !! HEHE :DD


cantik takk blog ieka ? tadi time ieka nak make up blog , ieka salah tekan .. tuh terpaksa buat yunx baru tuh ?? hehe ! cantik yunx nih atau yunx sekarang erk . HEHE! >.< bagi ieka lak yunx nih paling cantik . ieka sebenarnya masalah nak updates blog , xde idea lha sayangs . xtahu nak tulis sal ape . now , ieka boleh tulis sal blog ieka . 
mesti korang pelik camne tiba tiba ade assalamualaikum kat atas tuh kan ?? hehe , lau nak tahu ieka ambik benda kat atas tuh lam blog adekk angkat ieka . nih blog dia . http://anislovesbox.blogspot.com/
cantik kan ?? ieka tahu . hihihi :)) ieka suka snapss pic , so ieka ambik pic yunx ade kamera . boleh snapss pic korang semua . hahaha ! xlucu pon tapi pura pura lucu jela . amacama ohsem takk ??
jom tengok bawah nak takk ?? hehehe !
1
...........
............
2
..........
...........
3
..........
..........
4
...........
..........
berdebar erk ,, haha masih tengok bawah lagi upenye , sebenarnya xde pape . saje jewp main  main .  saje nak gurau ngan sygs ieak nih . <3
nanti lau ade pape ieka tulis lagi erk , sekarang xde idea lha sayangs semua . camne erkk . korang kenal lha sabar . lau nak baca entry ieka .. hehe 
( cam lha aqu nih popular sangat . HAHA ! ) perasan kan ?? jangan marah lerr , 
ieka memang camni , suka ngat joke joke nih . hobi lerr jugak . 
k lha erk ,, papai semua , nanti ieka tulis lagi :DD

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

~~ TUHAN TOLONG JAGAKAN DIA ~~

assalamualaikum semua kawans =)) takk tahu camne ieka nak mula coretan ieka ,, nak cerita sal ape pon ieka xtahu . tapi blerr baca tajuk kat atas tuh korang mesti dapat agak kan ?? mesti kisah buah hati pengarang jantung ieka , hari nih 05.04.2012 dia ade test ,, doakan dia ya , biar dapat jawab ngan baik . ieka kesian sangat kat dia . kawankawans dia selalu pulaukan dia , ape masalahnya pon ieka xtahu .. perangai cam budakbudak .. main xnak kawan lak .. nasib baik lha baby ieka nih jenis yunx tabah .. manusia jenis nih lah yunx orang xboleh buat kawans , blerr jeles terus xnak kawan .. lau dok depan mata ieka , memang makan tapak kaki ieka dah .. berani buli buah hati ieka ..ish geram betoll ngan manusia camni ,, blerr nak pinjam benda mulalah buat baik .. time susah cari abdul basit , time susah buang abdul basit camtu jewp . korang ingat buah hati aqu tuh sampah ke ape ?? jenis yunx xde otak , ape perasaan korang lau orang buat camtu kat adik korang , takk ke korang ase nak marah ,, jenis yunx xberapa betoll camtu lha ...
parok .. parok .. ! to sayang : saya harap sangat hari nih awak dapat buat test tuh dengan baik. awak harapan saya . dan saya semangat awak .. saya yakin awak boleh ,, TUHAN sentiasa tolong orang yunx jujur . awak jangan isau . selagi saya hidup selagi tuh lha saya akan berjuang tuk lindungi awak dari mumia camtu .. mesti korang pelik kan ?? nape lak ieka yunx lindungi bf ieka?/ coz bagi ieka blerr kitee betoll sayangkan seseorang,, lebih baik kitee samasama lindungi antara satu sama lain , saya lindungi dia , dan dia lindungi saya .. kira adil lha tuh kan.
to sayang : b tujukan lagu kat bawah nih khas tuk sayang ,, khas tuk insan yunx insan menyanyangi b selama nih , selama kitee couple b mintak maaf andai pernah melukakan hati sayang , or terkasar bahasa ngan sayanng ,
insan biasa cam b nih xlepas dari membuat kesalahan .. SAYANG samesame kitee doakan hubungan kitee berkekalan oke . hope ape yunx pernah berlaku dalam hubungan kita sebelum nih jangan di kenang lagi oke sayang .. I Love You Damn Much Sayang <3 tanpa abang di sisi b ,, xtahu lha camne b nak teruskan sisa sia hidup nih . SArangaHAe sayang >.<
~~ dengarkan lagu nih k . .. !!!

dengar tau sayang , b suka sangat ngan lagu nih .. khas buat mu baby tersayang , 
jika di beri wang sekali pon tuk menggantikan cinta mu , 
ku akan menolak , kerana cinta mu terlalu berharga , hingga kan ku tidak mampu tuk beli cinta mu dengan 
duit , 
mencintai mu adalah durian runtuh untuk ku ...
hehehhe !! janji ye xkira ape pon yunx terjadi ALLAH sentiasa ade bersama ngan kita , 
dan sentiasa ada tuk menjaga mu sayang , walau kemana pon kamoo berada , kamoo akan tetap ada di hati ku ini SELAMANYA..
sayang kamoo ketatketat >,< ;DD

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Small Cute Purple Pointer