Terima Kasih Awak ! (=

04:18 pm | 20.12.12
assalamualaikum rakan - rakan semua.hari nih kita taknak mention sape-sape pon . tapi kan entry kita kali nih khas buat si dia yang jauh di melaka . awak-awak esok dia dah balik kelantan lah.semoga dia selamat sampai . jangan lah ade pape yang pelik berlaku kat dia. amin ^^ kita nak kongsi sesuatu .hehe hari tuh kita dapat hadiah dari dia.benda yang kita nak tau .TERHARU glerr ! dia usaha carikan untuk kita.benda tuh bukannya murah .dia pelajar lagi . tapi demi kita dia sanggup . harganya rm200 . mahal kan ? kita bukan nak menunjuk tapi kita nak kongsi ngan rakan-rakan semua . ehem-ehem ~ dia bagi kita phone lah , cantik ,kecik jewp tau . warna putih. hehehe .sebenarnya fon tuh dia bagi dah dekat 3 minggu tapi sekarang nih kita baru ade peluang nak cterr kat semua. hehehe maklum lah bz sikit kebelakangan nih. * dah macam YB lah plak .hehe  * pic yang kita tangkap nih tak jelas sangat tapi boleh lah korang tengok erk . hehe >.< 
camne ? cantik tak ? hehe abaikan muka kita tuh .korang just tengok phone tuh jewp. korang-korang kita salah beli cover lah.kita beli cover champ biasa . yang kita guna sekarang nih samsung champ noe . hehehe 
tak kisah lah cantik ke tak yang paling penting kita ase cantik sangat . kita beruntung tau dapat dia yang baik hati .yang selalu sayang kita. >.< korang pernah tak impi2 sesuatu yang korang nak.? pastu mimpi tuh jadi kenyataan . tak pernah kan .ade jugak yang pernah. macam kita. dulu kita selalu fikir . kalau kita couple ngan seseorang tuh . kita nak dia bagi hadiah bear besar , telefon . kita bukan nak hadiah yang mahal-mahal tapi kita nak hadiah yang boleh buat kita sentiasa ingat dia.sentiasa berada di samping kita. tuh yang kita nak sangat :\
korang-korang kita jugak bli tau hadiah kat dia.benda nih dah lama dia nak tau.dah setahun asenye.selalu nye kita beli lah apepon tak pernah menjadi .beli kasut , kasut besar. beli selipar , selipar kecik . hehe tapi sekarang nih kita beli kasut lagi , kasut yang dia nak . setakat harga rm135 tak berbaloi cam harga phone yang dia bagi kat kita tuh . tapi kita tahu dia suka sangat. dia kata kasut yang kita pilih tuh sesuai ngan dia.cantik .Ohsome ! hehe . kita eppy tau dia kata camtu . mula-mula ase susah hati jugak tapi blerr dia dah kata camtu akhirnya kita tersengeh jugak , :') eppy - eppy 
fokus kat bawah okey , kat kasut tuh ? camne ? ohsome tak ? hehehe ~ selain itu , hari tuh kan kita holiday kat perak . so kita ade beli t-shirt untuk dia. tapi tak tahu cantik ke tak ? kita dah pakai pon . hehehe . nanti kita bagi lah . hehe >.< warna t-shirt tuh warna kegemaran kita lah. warna HIJAU ,, alolo . sweet tak kita ? hehe ') [ perasan jap :P ]
hahaha ! kelakar kan pic ? jangan ketawa. kita nak tnjuk pic baju jewp bukan benda lain pon .hehe abaikan muka kita yang entah pape tuh.haha :'( sedih lerr. apesal muka cam tahan uhukk tuh . hahaha . sori . 
kita nak gthu sesuatu at bf kita . [ sayang , thanks tuk fon tuh . sekarang nih b tak dapat lagi nak balas setimpal nya dengan apa y sayang bagi . nanti ade duit b bagi lah ye . hehe . i love you sayang ] muahh setepek :* okey lah nanti kita berceloteh lagi tau . daa , assalam semua . ceriakan hari anda dengan SENYUMAN..


                                                                                                               Aisya Ieyka VS Miss Celotehh

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

17 ulasan:

Cik Adieb berkata...

wahhh, best nya :)

AisYa IeyKa berkata...

@Cik Adieb hehehe ! best kan ? :D

Masmira Masri berkata...

hehee dpt phone..same dgn hubby kita dia bg kita fon bb torch... terharu giler kot im ur 777 follower lawa kn no tu

AisYa IeyKa berkata...

@Masmira Masri lawa glerr kakaQ . wah bb tuh . bestnye . hehehe (Y)

Cik Aeda berkata...

Bestnya ^^,

Blog 3 Dalam 1 berkata...

best blog ni..tapi music tu buat berat loading :)

Blog 3 Dalam 1 Follow Sini Ye, Klik untuk Follow Balik ^^

AisYa IeyKa berkata...

@Cik Aeda hehehe ,,, :)

AisYa IeyKa berkata...

@Blog 3 Dalam 1 yeke ? nanti ika ubah .thanks coz gthu . :) dah follow blog awk .

budak khayalan berkata...

aloo sweetnyeww, ~~ nak jugak :D

AisYa IeyKa berkata...

@budak khayalan hehehe . thanks dear :)

darling asma berkata...

done! wahh... sweet laaaa... hope kekal yee :)

AisYa IeyKa berkata...

@darling asma hehehe . thanks ye dear . amin . .

✿A I N A A✿ berkata...

perghh buah hati bg fon tu... syokkkknyaaaa... awwww.. kira okay la tu kan, sekurang2nya boleh bermsg dan calling2... hehehe

Leeya Harlina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
AisYa IeyKa berkata...

@✿A I N A A✿ hehehe , kakaQ nih . sengaja nak usik ika ke ape tuh . btw thanks kakaQ syg :D

Mimie berkata...

sweet jer....

done follow

AisYa IeyKa berkata...

@Mimie hehehe . sweet cikit jewp sweetie :D

Small Cute Purple Pointer