Selamat Tinggal :'(

01:05 am | 29.12.12

assalamualaikum semua , sekarang dah kul 1 pagi . so bolehlah kan kalau kita nak say good morning kat korang. al maklum lah dah pagi nih . takkan nak say good nite lagi kot . >.< ade lagi erk yang belum tidur ? buat ape nih ? suka sangat jadi BURUNG HANTU ye * biar diri sendiri pon camtu jugak * sebelum nih takde idea nak update status .sekarang dah ada . hehehe . jangan kisah sangat tentang tajuk entry kat atas tuh . nih bukannya kisah sedih pon . so korang tuh jangan tunjuk muka terkejut sangat.tutup mulut tuh. hehehe :P sebenarnya kita ucap selamat tinggal tuh tuk tahun 2012.dalam beberapa hari lagi kita dah masuk tahun baru . 2013 . ceh ~ nape cepat sangat erk tahun baru nih. taknak lah . lau tahun baru maknanya umur kita pon semakin meningkat, maknanya tahun depan kita dah 19 tahun ,dah takleh dah nak buat muka cute lagi.coz dah tua bangka . hahaha :D kang buat muka camtu ade plak yang jelly-jelly dan maki hamun kita. naya tahu . hahaha :]
korang tahu kan kita nih asal kelantan . korang tahu tak 1.1.2013 di negeri kita sekolah dah buka.tak tahu kan ? heheh . .ala kita tak puas lagi tau nak holiday . tak boleh ke jangan sekolah * taknak pandai jangan sekolah * ehh ! kita nak sekolah lah . kang tak sekolah takleh kahwin plak. kihkihkih tuh jewp motifnya erk . adeQ-adeQ jangan tiru kat umah ye . kakaQ mu ini memang glerr - glerr sikit. hehehe takmo malas-malas . dulu kalau kita malas-malas mak kita rotan jewp kita. baru kita bangun g sekolah. awak-awak semua plak camne. ?
sempena tahun baru nih kan ? kita ada lah beberapa azam yang kita nak gthu kat korang semua . tapi kita tak boleh nak janji jugak . nafsu nih kuat sangat . FACEBOOK tuh selalu ada dalam kepala.asyik ingat jewp. 
1 : kita berazam kita dapat 4.0 dalam stpm sem 2. [ insha allah ] kalau kita usahakan . 
2 : kita nak ramai kawan , kalau boleh semua nya jenis yang boleh di bawa ketika kita susah atau senang .
3 : kita nak family kita sentiasa sihat  . . 
4 : kita nak berjimat cermat , taknak boros sangat . 
5 : kita nak sayang dia sorang jewp * selama nih pon sayang dia jewp *
tuh jewp kot azam kita,nanti ada azam yang baru kita update lagi . hehe . asyik kita jewp yang cerita azam yang baru . korang camne ? tak aci lah  kalau korang jewp tahu yang kita .kita nak tahu azam korang jugak . komen entry nih gthu azam korang tau . hehehe :] sayang korang . . . 
sebenarnya kita pon ade cerita sedih nak cerita kat korang jugak . 2 hari lepas kan kita janji nak jumpa dengan my baby kita kan , tapi tak jadi coz tibatiba jewp hujan. hukhuk sedih kita * sambil lap hingus * kita berharap sangat nak jumpa dia tapi nak buat camne dah tak sempat . semalam pon kita ajak jumpa jugak tapi dia bz . coz esok hari pertunangan kakaQ bby kita . dia mesti bz kan ? tentu takde masa nak meseg ngan kita. awak-awak kita rindu awak lah . nak jumpa pon tak sempat.kita nak bagi hadiah pon takleh kat awak . abis blerr awak boleh pakai baju yang kita beli tuh . teringin nak tengok awak pakai sayang . hukhukhuk ~ tak kesampaian :'(
esok awak dah pergi melaka . nak sambung stdy dah kan ? ala kita tak sempat lagi nak manja ngan awak , awak ada orang tanya lah blerr kita nak kahwin . kita tunggu 5 tahun lagi kan awak ? sekarang kita samasama tak matang lagi . awak kita himpun dulu duit banyak-banyak pastu baru kita kahwin tau . eh ! ape yang kita mengarut tak tentu pasal nih . dah lari tajuk . hahaha .. >.<
kalau camtu kita mintak diri dulu lah . maaf lah ye kalau ade terkasar bahasa . atau ade katakata kita yang buat orang tersinggung or pape lah . kita mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki . deal ? salam ceria everybody . muah setepek :* smile sweet chakk SARANGHAE hehehe !
SELAMAT TAHUN BARU --"

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

11 ulasan:

✿A I N A A✿ berkata...

sabar ye sis.. t ada masa jumpa lagi.. btw, belajar molek2 ye nanti... ena cuti lama lagi.. jgn jeles.. hakhakhak XD

AisYa IeyKa berkata...

@✿A I N A A✿ ala kaQ ena nih . mana aci . hehehe :P

Hana Nordin berkata...

akak pegi sklh 1 hari bulan lagi . Sy cuti lame sikit. Haha . Good luck for stpm kak ieyka ! :)

Hans berkata...

semoga tercapai azam-azam

AisYa IeyKa berkata...

@Hana Nordin hahaha . thanks sygku :)

AisYa IeyKa berkata...

@Hans thanks kawan . hope camtu la . amin :D

Mis Syazstar berkata...

semoga semua azam dpt dcapai pd thn dpn..

AisYa IeyKa berkata...

@Mis Syazstar thanks kawan (Y)

Remy hazza berkata...

insyaAllah...
yg penting usaha, doa dan tawakal....

Remy hazza berkata...

kuatkan azam...pasti berjaya nanti.....

AisYa IeyKa berkata...

@Remy hazza thanks remy :)

Small Cute Purple Pointer