(= hanya untuk mu [ CINTA HATIKU ]

05:58 pm | 03.12.12

assalamualaikum rakan bloggers , rakan facebookers , rakan twitters...
awak!hubungan kita dah hampir 2 tahun lah awak. camne leh jadi cepat camtu eh ? saya ase kita baru jewp kawan.baru jewp couple..hehehe ! awak kita sekarang ngah HOLIDAY tau tapi kan tibatiba jewp kita fikirkan awak.kita fikirkan [ awak tgh bt ape lah nih erk ] camtu lah awak .hehe~ sori erkk awak pon tahu kan yang kita nih xleh nak jauh dari awak. kemarin kan kita g pasar malam kat setiawan awak .. luas pasar malam tuh awak.penat kita jalan tau.tengah kita jalan kita tertengok satu baju nih.cantik awak..warna hijau! watna kegemaran kita tuh.kita pon ambik .kita cari saiz M .coz kita ase awak tak muat kalau nak pakai saiz S kan? hehehe. tahu tak kita dapat murah baju tuh.kita mintak makcik tuh turunkan harga tuh.kita takde duit sangat.tapi kalau kita tak beli kat awak nanti kita menyesal tau awak .
awak! awak suka ke kasut yang kita bagi hari tuh ? mesti awak melompat-lompat suka kan? kita tahu . hehe~awak-awak manja tak cara kita cakap nih ? cehh ! hahaha * dont jelly-jelly okey * awak ! fon tuh cantik sangat.sesuai ngan kita.cute, sweet sama cam kita.hehehe...kita suka lah awak.guna pon best! thanks banyak-banyak ye awak.awak baik sangat,.kita sayang awak kemah keming.awak lelaki paling terbaik yang pernah kita jumpa tau,
awak-awak try tengok atas sana.kita print screen tuh,kita nak tunjuk yang hubungan kita dah lama.kita tak pernah lagi bercinta selama nih ngan sapesape pon,awak orang pertama awak.kita kan tak pernah sayangkan orang lain selain awak,awak takmo jeles-jeles okey.kita janji kita tak pandang laki lain walaupon dia lebih kacak dari awak [ tapi ade ke yang lebih kacak dari awak ? ] mana ade.awak yang paling kacak dalam hati kita nih..kita dah tak pandang orang lain dah.hehe ! awak jewp yang pertama dan terakhir.itu yang kita harap awak. kita samasama berdoa pada ALLAH ye awak agar jodoh kita kekal hingga ke jinjang pelamin dan hingga ke akhir hayat ye awak. aminnn >.< awak senyum erkk ? tapi nape ? laa awak terharu ke? alolo jangan lah camtu sayang.nape nak terharunya.hehe ~ kita gthu benda betol nih awak.kita tak bohong.nih memang luahan hati kita lah awak..kalau awak nak tahu kita sayang awak dari dulu lagi.time awak jadi abang angkat kita lagi.time awak muda-muda gtu .[ sekarang dah tua erkk] hehehe . . 
awak nangis ke ? aishh ! laki takleh cengeng lah awak,betol tak ? kena strong .sampai camtu sekali awak terharu .hahaha laa cute nye awak nih . tak sangka betol kita yang future husband kita nih MANJA , CUTE , SWEET , dan ENSEM .hehe
thanks kat dia coz sudi tinggalkan awak tuk saya.sebab dia kita boleh kekal sampai sekarang.walau ape pon ujian yang kita hadapi .kita hadapi ujian tuh dengan tabah dan tenang awak.kihkihkih ! kita nak gthu nih .. ehem-ehem [ I LOVE YOU ]  
awak! cantik tak blog kita nih ? sebenarnya kita nak warna kegemaran awak dan kegemaran kita.tapi xde lah awak.yang ada pink blue jewp awak.awak-awak tadi kan ade budak nak ngorat kita dalam FACEBOOK.dia inbox kita awak.nak tahu ape yang kita buat .kita unfriend dia pastu kita block dia awak.eee~ kita tak suka lah laki miang-miang nih awak.awak kan tahu perangai kita camne.kita taksuka orang yang kurang sopan camtu.padahal dia dah tahu yang kita nih dah ada awak,sengaja gatal-gatal lagi ngan kita.mana kita tak marah nya awak... awak jangan jeles tau.kita dah guna pon kuasa hebat kita tuh. hehe :D
awak saya cinta awak  . SARANGHAE <3 awak kata nak tengok pic kita g DAMAR LAUT kan ? meh cini kita nak tunjuk . (=      
 


camne sayang ? suka tak ? hehe ! yang baru oren tuh kita baru balik pasar malam tuh . tengok tak plastik hijau tuh ? dalam tuh ade baju awak tau sayang . smile =)
daaa sayang , biey cinta kamu hingga akhir hayat ! sekiranya di izinkan oleh ALLAH >,<


" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

faie mohamad berkata...

sweett.. semoga kekal hingga ke akhir hayat. moga dipermudahkan jodoh smpai ke syurga :)

AisYa IeyKa berkata...

@faie mohamad thanks dear . hehehe amin . amin ...

Small Cute Purple Pointer