RUNNING MAN datang [ M A L A Y S I A ]

1:49 am | 25.11.12
assalam , kita nak story-story lagi malam nih .takleh nak tidurlah sayang.>.< bf kita pon otwy balik.sekarang ngah tidur dalam bas .kita taknak ganggu dia.so blog jewp peneman kita . FACEBOOK ? boring lah malam-malam nih . xde benda nak update .tweet pon .mesti dah ramai dah tidur. =) so blogging jela yang boleh kita menggila nya. hehe ! 
eh ! try lah korang lempang muka kita nih .kita cam tak percaya satu benda nih.tak tahu betol ke tidak . [ dishh ! adoii sakit lah makcik pakcik. kita suh pukul manja-manja jewp yang g pukul betol-betol nape . ? sakit tau pipi kita :'( ] kihkihkih belakon ngeee~ korang percaya tak ? cehh ! korang pon mesti pening jugak kan. ? mesti tertanya-tanya .sabar kita nak gthu lah nih . RUNNING MAN nak datang malaysia lah . tengok-tengok korang pon terkejut . *tutup mulut tuh sayang* kang masuk lalat kita tak boleh nak tolong.tolong gelak boleh lah . hehehe. tapi kan tak kompen lagi lah sayang-sayang ku. jangan berharap sangat tau . kang menangis-nangis lau diorang tak datang sini. . kita pon tak pasti sangat . time kita on facebook kan .kita terbaca nih . * ceh siap print screen lagi * nah tengok bawah nih :P
tengok dah ade yang percaya kita ke ? so sekarang nih kita tunggu jela perlepasan dari SBS okey ! kalau diorang tak setuju . maknanya RUNNING MAN tak dapat lah nak datang malaysia. Oh ! jae suk . hukhukhuk :'( nak kata minat nih sampai meleleh hingus . haha >.<  jom kita tengok pic diorang . kita ada sediakan tau . nak katanya peminat nih . kihkihkih [ konon nya malu lah nih ]
eppynye kita ~ jom tidur . dah lewat nih . zzzZZZ =.= sebelum tuh hugs and kissess :*



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

fatin farhanah berkata...

Nak cakap dekat kawan saya lah. Mesti dia menjerit tak ingat dunia kalau tahu pasal ni. Hehe.

AisYa IeyKa berkata...

@fatin farhanah hihihihi , gthu gthu jgn tak gthu .. ;)

Small Cute Purple Pointer