pray for | G A Z A | :'(

09:36 pm | 18.11.12
assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh , rakan facebookers , tweets , dan bloggers sekalian. sekarang ika ingin bercerita tentang keadaan malang yang menimpa GAZA baru-baru ini amat-amat dukacita sekali apabila berlakunya pengeboman yang terbaru , kenapa YAHUDI  terlalu kejam. ? mereka syaitan mereka juga manusia tapi mereka langsung tidak ada hati dan perasaan . >.< masyaallah ! sayu nye hati blerr ika tengok kanak-kanak yang tidak berdosa di perlakukan macam tuh.mereka masih lagi kanak-kanak. di minda mereka tidak pernah terdetik benda yang sedemikian .sebagai kanak-kanak minda mereka sudah tentu bermain , main dan terus main saja. di MALAYSIA kita tak pernah fikir erti kecekalan, kerjasama dan ketakutan.tapi di sana kanak-kanak 9 tahun keatas sudah pndai memegang senapang . terpaksa berperang. mereka tidak pernah cukup untuk mengisi perut mereka. sebagai negara yang aman . jom lah rakan-rakan semua . kita berdoa kepada ALLAH supaya di turunkan balasan kepada KAUM  YAHUDI yang sangat kejam itu . supaya mereka dapat balasan setimpalnya . amin --♥ 
lihat lah mereka , begitu menderita! setitis airmata kesakitan beribu - ribu pembalasan akan tiba. mungkin belum tiba masanya lagi . bila hari tuh sudah tiba tiada lagi keampunan =.= yang tinggal hanya pembalasan . 
jom kita sama-sama baca doa untuk kesejahteraan G A Z A , 
sama-sama kita berdoa. amin .amin .. ya rabbal alamin :)

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

wisata bakti alam berkata...
kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

AisYa IeyKa berkata...

:)

Small Cute Purple Pointer