P|E|N|G|A|L|A|M|A|N mencipta |K|E|N|A|N|G|A|N

10:48 pm | 24.11.12
assalam rakan bloggers , facebookers , tweets dan rakan-rakan yang lain jugak .sihat ke ? cehh !
* ceh wajib ke tanya camtu * no komen . hahaha >.< kita nak cterr cikit erkk ! video yang kita buat khas tuk bf kita menjadi popular lah . hahaha ! tak kusangka dan tak kuduga . thanks ye kat kawankawans yang doakan  hubungan kamu kekal ke jinjang pelamin dan hingga akhir hayat .thanks sangat =) hope korang pon akan eppy jugak .amin . cehhh ~ berbunga-bunga hati nih [ ADE SAPE-SAPE JELES TAK ? ] jangan jeles sayang,nanti kamu jugak akan jumpa insan seperti tuh . inn shaa Allah !
nak tengok tak video yang diorang dok komen sampai 90 tuh pastu like 292 tuh ? hahaha  
* bunyi sohor tuh * hehe <3

hehehe . kita ade sediakan komen-komen tuh tau . tak salah sekali sekala camni kan . kita nak gthu yang kita eppy sangat jewp . HARAP ALLAH SENTIASA MEMBERIKAN KEGEMBIRAAN ITU KEPADA SAYA DAN DIA DAN UNTUK KAWANKAWANS SEMUA JUGAK .amin . amin .amin ya rabbal alamin , sebenarnya kita nak buat kejutan kat bf kita nih . dari petang tadi lagi kita tak tahu nak update ape, sekarang kita dah ade idea. malam nih dia bertolak dari melaka ke kelantan. HOORAYY ! kita tak sabar tunggu dia sampai home sweet home tau . pagi esok kita mesti gesa dia suh dia tengok ape yang kita buat nih.. nih ade kita sediakan pic-pic . jangan kata kita glerr sudah lah erkk >.<

 
 


thanks yang sudi layan kita yang sedikit ting tong ini . hahaha :) nanti kita update lagi . hahah ! saja meluangkan masa yang terlebih nih kan . lau ase boring moh keluarlah dari blog kita tau :D daa dears semua !
hugs and kissess ♥ love capital b [ BASIT ]



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer