Coretan Buat Bakal S U A M I Ku :*

2:54 pm | 12.11.12
sebelum saya mulakan coretan C I N T A saya nih,saya nak gthu kepada yang benci saya.yang meluat dengan saya.plezz jangan baca kandungan entry nih.coz nanti kamu makin meluat kat saya.nanti air liur kamu akan meleleh dan makin membara . huhu SEKADAR PERINGATAN OKE ! jangan jelly-jelly nanti cepat tua . ngee ~ :*
Bakal Suami Ku ! mungkin kita tak tahu kita di jodohkan bersama atau tidak.tapi dengan segala ketentuan dari Allah benda yang tak mungkin terjadi pon akan terjadi kan ? Bakal Suami Ku, setiap hembusan nafas ku hanya mengingati kamu.mungkin kamu tidak sedar.setiap langkah , setiap perbuatan ku sentiasa membayangi rupa Mu.
sayang ! taknak jiwang-jiwang lagi.nanti kan bila sayang baca sayang boring plak.so sekarang nih biey nak buat kelakar-kelakar lak.supaya sayang boleh ketawa dengan riang. sayang [ I LOVE YOU SO MUCH ] ikhlas :* biey nak sayang senyum walaupon bermacam-macam masalah yang menimpa kita. sayang kan selalu gthu biey . kita kena kuatkan semangat.biey harap sayang akan kuat semangat.dan dengan semangat sayang tuh . biet mampu untuk berdiri tanpa jatuh sayang... sayang mesti terkejut tadi kan tiba-tiba jewp biey menangis kan ? biey mintak maaf ! >.< biey hanya nak perhatian dari sayang.nak sayang tahu walaupon biey tengah sedih tapi bila dapat dengar suara sayang biey terus eppy . sayang ! serius semalam biey menitis airmata bila sayang kata camni . . [ nape col kat no nih. ? no nih tengah cas ] biey kan mudah sensitif jadi blerr dengar camtu biey ase sayang marah biey . padahal biey tahu sayang tak marah pon kan ? 
sayang ! lepas satu - satu jadi benda nih kan ? maafkan biey . memang betol kata sayang . biey tak patut main benda alah tuh.baru semua nih takkan terjadi . serius biey gthu DIA MELAMPAU , tak sangka jadi camni kan sayang . sayang biey taknak sayang marah-marah . tengok keadaan camtu biey takut sangat . takut kehilangan sayang. 
biey janji biey dengar kata sayang. sayang  ! biey buka facebook sayang lah . hehe =) tapi boring lah sayang . so biey offline jela. 
sayang try dengar lagu nih boleh . biey nak sayang hayati lirik lagunye best sangat sayang. biey tahu lagu nih dah lama tapi liriknya memang biey suka sangat sayang.coz tuh biey nak kongsi dengan sayang.sayang sudi kan ? yeke ? hehehe thanks sayang . sebelum tuh sayang kena tekan dulu tanda love kat atas sebelah kiri .nanti pening plak sayang dengar 2 lagu . . oke sayang ? muahh cikit :* 
PERFECT TWO [ basit  ieyka ]
camne sayang ? best tak liriknya  .best kan sayang, yess !! mesti ucuk biey nih suka . muah ! iloveyou sayangku . .lama betol sayang nak balik kan ade 2 minggu lagi . biey kangen bangat sama sayang..hehe [ biey tak buat muka cute tau . biey kenyit mata jewp chakkk >.^ hehe ala jangan lah puji. biey tahu biey cute ] perasan jap .tak salahkan sayang . hehehe ! 
Wah! sayang senyum lah . alolo tomeynye sayang . kali pertama biey tengok sayang senyum lebar camtu . sejuk perut ma mengandungkan sayang 9 bulan 10 hari . biey plak sejuk mata memandang . hehe ~ sayang biey ada hadiah nak bagi kat sayang tau.nanti sayang balik KELANTAN biey kasi kat sayang tau. sayang SARANGHAE ! 
hari nih biey nak tulis panjang-panjang supaya sayang penat nak baca .hehe ! jahat tak biey ? ehh bukan jahat lah tapi nakal-nakal manja [ eh ada ke camtu . sukahatisaya lerr ] huhu kan sayang ? sayang, biey nak gthu sesuatu nih .sayang nampak ensem lha . aishh ! jangan kerutkan muka, sayang memang ensem tapi hari nih sayang MORE ensem . tak berkelip biey tengok sayang . auww ! wink # wink . hehehe senget betol lah biey nih. suka sakat sayang kan . sayang takmo marah -marah . hehe ~
atotatooii nape masam jewp nih . ? tak eppy ke baca entry biey nih sayang ? la upenye sayang rindu biey . tengok-tengok biey dah tahu ape yang sayang fikirkan . hehe 2 minggu lagi sayang  . nanti sayang balik kita jumpa tau . PROMISE :*
sayang ! nanti ada kesempatan biey coretankan lagi ase CINTA biey tuk sayang oke ! sayang take care .jangan lupa jaga makan jaga minum. mandi ikut masa. jangan stress sangat . dan yang paling penting sayang kena ingat ade orang-orang yang menyayangi sayang . PARENTS sayang dan NIH BIEY .hehe byebye my future husband . . .  :* hugs and kisses --- assalamualaikum !!



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer