kenyit ! kenyit ! chakk C O M E L =)

04.10.12 | 11.17 pm
assalamualaikum rakan bloggers , rakan facebookers dan rakan tweet . korang semua sihat .aishh lama betol tak updates blog kan ? rindu nak baca blog kita ke ? sori lah hari tuh kita trial.xleh nak updates entry,tapi sekarang boleh lah.haha! OMG!! rakan-rakan semua berat kita dah bertambah. dari 43 kg ke 46 kg . 3 kg naik tau.camne boleh jadi camni nih.sekarang kita dalam proses nak diet . doakan kita berjaya tau.kita xnak gemuk .lau gemuk merana lah kita. korang kita nak cerita nih,sepanjang tempoh kita tak updates entry kan macam-macam jadi kat kita.korang nak tahu.kat sekolah kita ade budak tak suka kat kita.nama dia atas bawah atas bawah [ bukan nama sebenar tuh ] hahaha.cian kita.kita takde pon ganggu dia.tapi tiba-tiba jewp fitnah kita macam-macam.kita tak sombong lah.kita akan tegur orang lau orang buat baik ngan kita. BETOL . tak bohong pon. buat ape kita nak bohong ,.bukan dapat pape pon. ^^ sakit hati kita tau bila kawan kita cerita pasal tuh  . kalau lah hari tuh kawan kita tak cerita tentu kita tak ase marah . tapi bagus jugak kawan kita cerita. kita tahu jugak cerita sebenar . takdelah SS[ syok sendiri ] >.< kita kan taksuka betol kalau pompuan tuh.tak payah nak kawan ngan kita ,kita taknak kawan.kita tak sudi nak kawan ngan orang camtu . kita taksuka.kita bukan berdendam tau.tapi kita tak suka pompuan yang tuduh-tuduh orang nih . suka jaga tepi " seluar " kita. bz body . kita betol-betol tak suka.
hye kawan semua.kita ada pic baru.tapi taktahu lah comel ke cantik ke or hodoh. kita snaps jewp.korang nak tengok ke ? kita boleh letak.tapi korang jangan kutuk pic kita tau.jangan sebab kita lama tak updates entry korang nak buli kita plak .ciann lah kat kita. hukhukhuk ! :'(




camne kawankawan yang bucuk?dah tengok pic kita.ape komen korang. cubby tak ? cubby kan ? urmm.tapi bf kata dia tak kisah kita gemuk pon . dia kata kita nampak cantik jugak. betol ke ? kita nak kepastian nih. boleh korang semua gthu kita. komen entry kita. kongsi -kongsi idea . =)
k lah kita taktahu nak tulis ape lagi nih. nanti kalau kita idea kita tulis lagi tau . nyte kawankawans semua . muah. kiss cikit . hehehe <3 assalam . 

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

Tiada ulasan:

Small Cute Purple Pointer