SelamatHariRaya / genap [ 1 tahun 3 bulan ] ♥♥


assalam rakan - rakan blogging dan rakan - rakan mukabook . nak story cikit.tentang sape ? tentang kita lah .hari nih genap 1 tahun 3 bulan relationship kita dengan dia.nape kita selalu lupa tarikh penting nih.mesti dia dulu yang wish kat kita. kita plak ? selalu blurr taktahu pape .nasib baik lah dia jenis orang yang faham perangai kita.dia tahu yang kita nih memang jenis pelupa. tadi nak di jadikan cerita.kita ade edit pic kita ngan dia.kebetulan plak hari nih hari penting tuk kita ngan dia. alolo ! nak kata sweet tuh . boleh tahan [ hehe  . malu - malu kucing ] ♥
serius sebenarnya hari nih kita badMood . nasib baik ade dia yang hiburkan hati kita. lau tidak nangis jela kita.kita memang sakit hati ngan sorang minah nih.suka buruk- buruk kan orang .taksedar diri.bukannya buat amal . tapi asyik tahu buat fitnah jewp.geram kita.
korang tahu ? kita tak ase eppy pon raya tahun nih.ase kosong jewp .taktahu nape.hanya ALLAH jewp yang tahu.kita tak faham ngan dunia.nape jadi camni.aishh. manusia sekarang nih . ramai yang jahat/ semua tidak boleh dipercayai . senget . senget . senget ..


oke lha, kita xnak lepas geram lagi . kita nak gthu . SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN.hope pada sape - sape yang kita terbuat sakkit hati or pape. kita mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki erk . halal kan semua yang korang buat at kita. hanya ALLAH yang mampu balas ape yang korang buat kat kita tuh. di kesempatan nih jugak.kita nak ucapkan 
WELCOME HOME tuk bucuk kita jugak.hari nih dia balik kampong. hohohoho balik kampung. hohohoho balik kampung [ hehe ! siap nyanyi lagi tuh . ] jangan marah . suara kita sumbang cikit. hehe ♥
kita nak ajak kawankawan blogger dan kawankawan mukabook datang at umah kita raya pertama. nak kata open house pon asenye bukan. kita taktahu lah . hehe. hope ramai yang datang umah kita tahun nih.taksabar nak jumpa kawankawan lama. ngee~ rindu tahap glerr dah nih. ♥
daaa semua . nanti kita updates pic raya kita erkk . promise tau >.<



" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

4 ulasan:

Nurrul berkata...

Semoga berkekalan selalu ! ^^ sweet sgt !

*Selamat Hari Raya ! :)

AisYa IeyKa berkata...

hehe . tQ dear . selamat hari raya jugak :)

✿Cik Gucciey Lavender✿ berkata...

SEMOGA KEKAL YE . AMEEN .
ehem , selamat hari rayyyyaaa ^^

AisYa IeyKa berkata...

thanks dear . <3 selamat hari raya ^_^

Small Cute Purple Pointer