Raya Dah Tamat ! ^^

25.08.12 | 11:12 pm
assalamualaikum rakan bloggers dan rakan facebookers . amacam raya tahun nih ? best tak ? dapat duit raya banyak tak ? kita dapat cikit jewp. raya tahun nih tak meriah sangat.kita ase hambar jewp.taktahu nape.korang semua.cantik - cantik lah pic raya korang. jeles kita tau . kita tak cantik pon awak semua. kita biasa biasa saje.awak-awak semua.raya dah hampir tamat nih.dah tak ase semangat nak raya lagi dah.hari nih baru 7 syawal.tapi dah ase hambar.maklum lah cerita pon takde yang best. asyik ulang tayang cerita sama saje.kita yang tengok pon dah muak .
hye! kita ade pic raya tau. korang nak tengok tak? tapi tak banyak pon awak sayang^^ saja jewp nak tunjuk kat awak semua.kalau tak cantik tuh jangan kutuk - kutuk plak tau. kalau cantik tuh komen - komen lah sikit. hehe :) [ koya cantik . bila cantik taktahu ] hehehe ! 

jemput makan biskut raya . hehehe [ lau takmalu makan lah ]

cute tak kita ngan anak saudara kita ? nih anak saudara kita yang ketiga sulung . =)

first time snap pic family camni . sweetnye kan ? hehe dah lama idam pic camni . 
sweet sangat awakawak semua . ngee ^^

hehehe ! tengok . nih pic kawan kita. dia datang beraya . baik betol hati dia erkk .
mai terjah umah kita bawa kazen dia sekali . hahaha :D

tengok - tengok . bf kita mai raya umah kita. tak sangka tau . 
kita ? eppy glerr lah awak semua . .

kita paling suka pic nih . comel tak kita ngan dia. ? hahaha [ GEDIK  ] kan .
eh . biar lah . asal kita eppy2 . hehe >.<
nih pic terakhir kita bersama ngan dia. nanti tentu kita akan rindu dia . tahun depan plak baru boleh jumpa dia. hukhuk . cedihnya kita. harap - harap boleh jumpa dia cepat - cepat ^_<
kita snap pic nih hanya tuk korang jewp . hahaha ! pada yang taksuka kat kita tuh jangan lah nak komen yang bukan - bukan ye.lau ase meluat tengok muka kita baik jangan tengok kita. nih komen pon entah pape . kita pon ase sakit hati . LOL =.=
kita nih garang cikit. tambah - tambah raya pon dah sampai penutup lagi cepat kita nak marah . so jangan cabar kita tau . [senyum ^_^ ]

" Sweet ! Apabila Aisya Ieyka Menaip Entry =)) "

2 ulasan:

Amani◕‿◕ berkata...

TIDAK !! Raya belum habes lagi.. Ekeh.. Anyway , selamat hari raya :)
Yea , I know , I pling lambat wish.. Ehh , jemputlaa dtg raye blog sy --> http://hootiecyum.blogspot.com dialu-alukan :)

AisYa IeyKa berkata...

oke dear. sure lah saya singgah blog kamu . hehehe :) SELAMAT HARI RAYA JGK !

Small Cute Purple Pointer